• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Tak já musím říct, že letos to bylo dost light.

Poslední 2 měsíce se mi dařilo se skoro úplně vyhybat všem možnym OC - takže přetopené peklo plné mamrdů kupující metráky masa za zvuků mamrdokoled jsem vynechal.

Co se týče posahané perverzní "tradice" (staré celých 60 let) a to veřejného týrání kaprů v kádích, tak letos jsem narazil snad jenom na jedno stanoviště.

Roztomilou rodinou vánoční story o tom jak rodiče s potomstvem plnýho úsměvů týraj kapra dva dny v chlorované stojaté vodě na stejnym místě kde si mejou prdel, aby celé křestanské/rodiné divadlo ukončili vhozením do řeky kde vánočně pojde - tak to jsem si taky musel vyslechnout jenom jednou.

Rodiný štědrý večer proběhl taky až něják moc poklidně.

Nebylo mi moc dobře, takže ani večer v baru sem se nevyndal.

Včera jsem usnul ve 21:30 - krása, veškeré městské silvestrovské představení kterýho se může účastnit tak maximálně frotér nebo sociopat se mi vyhlo.

Jenom cca 3 případy kdy jsem se stal obětí hromadnýho rozesílání zdegenerovanejch vánočních básniček.

Za mě docela OK. :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HWLLFFRDD: ja to petardovy silenstvi musel prehlusit akcnim filmem
    IF_
    IF_ --- ---
    HWLLFFRDD: Dávala jsem ukázku do BN, to bylo moje maximum:)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    IF_: Přemejšlim že bysme dneska dali nějakou z celovečerních estrád. TV Barrandov je zatím horký kandidát.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    IF_: me se za ty leta podarilo trpelivym odmitanim snizit pocet nevyzadanych prani tak, ze letos mi uz prislo nula sms a jen asi tri ks na facebooku:)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    IF_: nebo kycovity animovany gify, ty jsou asi nesmrtelny.
    IF_
    IF_ --- ---
    POZITRON: A jeste v roce 2018 posilaj debilni videoprani apod... a to posilaji celkem i mne o ktere je znamo, ze o to nestoji. Co asi lide, co se v tom vyzivaji?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    tak a den nevyzadanejch debilnich prani od lidi, ktery jste leta nevideli a jsou vam u prdele, je tu!
    IF_
    IF_ --- ---
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Koukám že teď dává tématický pro tento klubiki každý den... Tak ještě jeden

HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    uz se to blizi, prave jsem vyzvedla rodicum prasky na uklidneni pro psa na silvestra, je treba se zasobit vcas :)
    IF_
    IF_ --- ---
    A je to v prdeli pratele.

IF_
    IF_ --- ---
    HWLLFFRDD: Koukam cim mohl byt ten vykyv nahoru 2016 a ono smrti George Michaela... Merry Christmas :D
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    IF_: to je Billa, vid? u nas taky..
    IF_
    IF_ --- ---
    Už to začalo:/

POZITRON
    POZITRON --- ---
    prijde vam normalni delat si spolecnou vanocni fotku u stromecku? premejslim, jestli je to bezny, nebo jestli to jenom tak pusobi, protoze se tam tech fotek seslo tolik po sobe? a navic ve vecernich satech ( tady a tady)? pripada mi to uplne uchylny. :-o
    vice zde [ vztahy Nyxaku/cek, FOTO mileneckych/manzelskych dvojic, + city mezi nyxaky/nyxackami a nyx vs. offnyx + komety ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam