• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    NOIR: ty mas blesku pozehnane a nepouzivas je? Tak to nechapu. Myslim,ze kdyz se s tim umi udela to dost. Fotky vypadaj lip a jezdec se da hezky vypichnout.
    Zrovna tahle fotka by imho snesla jeste vic podezponovat ambient a osvitit to vic bleskama.

EPE: ja moc fotek s bleskem zatim nemam. Mam ho jen chvilku a nemam radio, takze funguju jenom na 10 kabelu. Zkusim najit nejaky tutorial o foceni s bleskem.

jeste k tem objektivum. Ono fotit DH a brusle je dost neco jinyho. Na ty brusle potrebujes sirokac jako cyp, ale s fish a zakladakem by se melo vystacit imo.
    PEPO
    PEPO --- ---
    nicmene fotky jdou...ta u zastavky me bavi
    PEPO
    PEPO --- ---
    INOX: nesnasim kdyz jezdej po lese...dela to bordel jako svine a vetsina prdolu na tech ctyrkolkach si mysli ze jim ty cesty patri a sou dost neohleduplny...
    INOX
    INOX --- ---
    Další kousky.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
    PEPO
    PEPO --- ---
    a jeste pridam posledni spot vecera...mco prisna lamacka....

a tohle je neostry, ale tak jen pro predstavu...
    PEPO
    PEPO --- ---
    pardon ta posledni je renonc..tuhle ma bejt posledni Fesenko!

PEPO
    PEPO --- ---
    tak ja taky trosku pridam....lonsky Red Bull Drive-By v Brne...

Dmitriy Fesenko

Richard Skandera...ultimate 50/50

a Fesenko do tretice totez...
    EPE
    EPE --- ---
    DARKLS: Stredovka to je, mas pravdu ... u DH musim nafotit vetsinou cely zavody z ruznejch mist a neni moc casu na kompozici, popravde jsem nematkou vybral jen nejakou z letosniho MCR ve Spindlu, az bude vic casu tak snad pohledam neco lepsiho ;-) .... BTW: Hod sem nejaky tvoje blejskany fotky, rad se neco priucim ;-) ... taky bysme mohli rozvinout debatu o technice na tenhle typ foceni ...
    NOIR: Souhlas s Darklsem, neni to jen o sirokejch sklech, ja nejvic fotim prave 70-200 ...
    NOIR
    NOIR --- ---
    DAKRLS: ja to tele moc nevyuziju vetsinou fotim zavody a tam to to nema smysl, prvni poresim nejaky rozumny sirokac a pak zkusim tele, blesku mam pozehnane, nez to vsechno rozestavim tak mi vetsinou vsichni ujedou. Zatim fotim jenom na web + obcas neco do xstream, ale to jen hodne okrajove.

bringing ligth to our lifes, stop mistrial, Radosław Kojtych, Kroměříž, 10/07
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    NOIR: taky trosku zalezi kde chces fotky prezentovat. Pokud to jde hlavně na net, tak bych se vyssiho Isa tolik nebal. Po zmenseni sum tezko zaznamenas, ale pohybova neostrost videt bude. Pokud to je na tisk, tak pri nedostatklu svetla je sance asi jenom s bleskem.
    S objektivem ti nevim, ja osobne malokdy pouziju na siroko neco jinyho nez fish nebo fish s cropem. Skoro bych ti doporucil poridit neco delsiho jako 70-200mm. Ja osobne mam fotky teleobjektivem rad a pouzivam ho casto.
    EPE: to je dobrý, technicky to mas zvladnuty dost dobre. Pokud bych tomu mel neco vytknout, tak mi prijde ze jezdec dost splyva s pozadim a nevynikne na prvni pohled oproti pozadi. Zkusil bych ho dostat vic proti obloze a umistit trosku jinam nez primo do stredu.
    RICHIE
    RICHIE --- ---
    plus este nejakrej asi trosku upravenej vyrez =o)

RICHIE
    RICHIE --- ---

lokalita : paseky nad jizerou

asi dva roky zpatky
    NOIR
    NOIR --- ---
    EPE: pekne
    EPE
    EPE --- ---
    TURIKAN
    TURIKAN --- ---
    book
    NOIR
    NOIR --- ---
    DAKRLS: jo ta 1/500s x-sync je uplne uzasna, dik za radu ale uz to svetelne nebylo ani na tu 1/500 a kdyz dam vetsi iso tak celkem hodne zrni, mel jsem v planu d200, ted uz spis d300 ale budu to muset vrazit do auta, obcas ti panacci jezdi tak pomalu ze si ani nezaslouzi 3 sn/s

premyslim nad novym sklem mam sigmu 18-125 ta je pomerne tragicka ma uplne jine podani barev nez nikon skla pak mam 50 F1.4 a fish 10.5 F2.8 a nevim jestli si koupit nikon 18-35 F2.8 nebo 12-24 F4 popr. F2.8 a nebo si pockat na novou tokinu Tokina AT-X 116 Pro DX 11-16mm f/2.8 doporucil by jsi mi neco z toho? :-)))
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    NOIR: 1/500 je malo. Tim pohyb nezmarazis jak by bylo potreba. Bez blesku je dobry fotit aspon 1/1000s a výš. Zrovna rybí oko je na to dost háklivý, páč se ti objekt v hledáčku pohybuje hodně rychle.
    S tou D70kou jsem mel na mysli rychlost sekvence, fotak to samo neni spatnej ;)
    Dokonce bych rekl, ze pro foceni s bleskem ma velkou vyhodu v rychlym x-sync casu, coz treba Canon nema.
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    INOX: u mě super, jak uz sem rikal v koupelne :)
    NOIR
    NOIR --- ---
    DAKRLS: dík, až budu mit neco dalsiho co bude stat za to tak postnu, kdyz si tam dam vsechno na manual tak se to da, vetsinou fotim na 1/500s s tim rozmazem to bude spis clonou i kdyz je mozne ze byl ultra rychly
    INOX
    INOX --- ---
    QUAD - Strahov

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam