• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    PEPO
    PEPO --- ---
    TURIKAN: nevěř tomu...to si v tom případě neviděl moc SNB fotek od Dakrlse...

ale tim samozřejmě netvrdim, že biky mu taky nejdou.... ;)
    TURIKAN
    TURIKAN --- ---
    kdyby si to měl ve větším rozlišení, postni to sem dám si to aspoň na plochu, ale určitě by z toho šel udělalt kvalitní plakát ... good
    TURIKAN
    TURIKAN --- ---
    DAKRLS: ty fotíš lidi na snowboardu hodně co jsem koukal, ale líp ti jde teda focení lidi na kole .. nevím, co jsem viděl tvoje fotky tyhle jsou asi nejlepší ..hlavně některý, ostrost záběru, podchycený barvy a světlo ...pěkný
    EPE
    EPE --- ---
    SKAUTIK: Ted nevim jak si to presne myslel ;-)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    DAKRLS: Tahle se mi libi ...
    DAKRLS: z ty trojice me zaujala (krom barvicek ty prvni) ta dolni, ale spis je skoda ze neni vic ze predu, jelikoz v ty klopce nelezi upne v naklonu, tak to vypada tak nemastne neslane.

Imho kdybys to bral priste vic ze predu tak bude ten uhel sklopenej vypadat lip, krom toho ten strom pri vyhybani u ramene by asi taky vypadal lip.

Ale tezko rict jak to v ty klopce vypadalo.

Ale celkove hezky fotaz jen tak dal. Az zase trochu rozjezdim tak mozna i neco zapozujem abys mel co fotit :))

EPE: souhlas lepsi jezdit nez fotit :)
    EPE
    EPE --- ---
    Mezibori je treba tady:

EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS: Pro me pocitove nejlepsi ty prvni dve z posledniho prispevku, ikdyz je ta prvni neostra. Pro ostatni bych doporucil si to DH zkusit vyfotit ;-) zas takove legrace to neni ... (taky to radsi jezdim ;-) )
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: jj, tu mam taky ze vsech nejradsi. Jen je trosku mazla, coz me dost sere..
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: z posledni trojice ta uplne prvni je moc pekne, libej se mi barvicky a jak je pekne prokreslena, i kdyz tam vlastne neni nic "extremniho" ;)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    a tapetáž na závěr :D ( diky za ostrou kritiku, aspon jsem se dokopal k tomu upravit to všechno :)

.
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    dočtvrtice
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: nj, tahle je gut, hlavne zadny pruhovany cerny maso na pravoboku, ta je asi nejlepsi :)

No abych byl uprimnej tak kdybych mel takovou fotku ja tak bych neremcal ;)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: ja sem prave moc veci okolo bajku este nefotil, takze se vsechno ucim.

Tak este jedna podobna :) vypada to trosku vejs bych rekl.
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: nj, ta prvni je rozhodne 1000x lepsi, tohle je takovy nijaky ... a zrovna u toho bajku se na fotce ve vzduchu vykon jezdce blbe posuzuje, protoze dokud tam nestojis nebo si to neprojedes a nezjistis, jak tezkej je najezd k odpalu a odjezd z dopadu, tak nevis nic (aneb jezdit rovne umi kazdej)

Imho je vlastne mnohem tezsi udelat hezkou fotku z veci jako sjezd nebo fr nez z nejakejch dirtu ...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    uz to jede, jinej pohled na to samy.
    Tohle se mi moc nelibi kompozicne, ale jinak sem se tam s tim srovnat neumel. Chtelo by to poradny voko a ne ten zkurvenej crop :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: vsak dobry, je dulezity slyset co si lidi myslej.

tu fotku si mohl videt na dolekop.com kam ji dal ten kamos (ID KRISNA ) a je to ve Zlíně
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: njn, sorry :)

btw: mam pocit, ze sem ji uz nekde videl, odkud to je, neni to z 3DH na Mezaku?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO,ZEWL: díky za věcné komentáře. Sice ste zas chytrý jak brouk pytlík, ale aspoň vim čeho si zainteresovaná veřejnost nejvíc všímá :))

Je pravda, že žádnej trik se neděl, ale to bych při DH ani neočekával. Našli sme si nefotogeničtější místo na dráze z něco cvakli. Odraz i dopad tam vidět je, ale přiznávám že to z tohodle uhlu to moc akčne nevypadá. Ale líbilo se mi to odtud nejvíc.

Mám i fotku ze strany širokáčem, ale tolik se mi nelíbí a hlavně mi teď nejde nahrat na imageshack.us, tak ji ukazu pozdejc..
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: celkove souhlas s ZEWL - celkove pekna fotka (me osobne vadi akorat dvojstrom napravo, asi bych to cely posunul aby tam nebyl cernej pruh - zeleno - cernej pruh), ale jinak co do obsahu je ta fotka vlastne o nicem - zadnej trik ani neni videt jak daleko a v jakym terenu leti atd. (vajska zadna, dalka neni videt, mozna zachytit vic terenu, ae ono se to radi, kdyz tam jeden nebyl ;))

Jinak ale pekne nasvicena, externi blesk je proste externi blesk :)

A sorry za takovou kritiku, kdyz si za to malem polozil nejen kabel ale i zivot ;)
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    DAKRLS: 5 klistat? tyve fuj,. to bych blil, nejsem ockovanej, mam z toho husí kuzi:))

jinak barvy hezky, vsechno- fotit umis, to si nebudem namlouvat ze ne:)
    ale skoda ze neni videt jak je to dlouhy,.resp co skace. Takhle z ty fotky to neni poznat a vzhledem k tomu ze to neni trikovej skok, tak je tam dulezita spis jeho velikost a ta videt neni

slo by to vyfotit nejak aby to vyzdvihlo rychlost kterou to prosmažil??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam