• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů

Klub by měl být primárně zaměřen na vlastní fotografickou tvorbu z oblasti extrémních sportů (snb, sk8, bike etc..) včetně kultury s tím spojené.

Diskuze je vítána v širokém spektru leč dotýkající se tématu :)

Posílejte linky na své oblíbené fotografy, vymazlíme si nastěnku.
    Andy Wright radí

Fotografie od cizích autorů nalezené na internetu mají své místo zde [ Galerie SNB,SK8,BMX,MOTOCROSS,SURF a dalsich extremnich sportu ]
    rozbalit záhlaví
    PEPO
    PEPO --- ---
    DAKRLS: táhne to do prava no..ale jinak čupr foto!
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Santiago de Compostella
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    EPE: jak neni videt dopad tak to neni ono no,. spatne se mi na to kouka:)) to i trochu bije do oci:D
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: já ti nevim, světlo fajn moment by mi taky nevadil, ale porad se u tebe peru s tim jak to tam skladas.. Ve vysledku mi to prijde dost jalovy.. Ukaz radsi celou galerii, ja si tam neco vyberu :)
    EPE
    EPE --- ---
    Adidas Slopestyle Saalbach/Hinterglemm 2.8. 2008
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: Existujou tři základní řešení..
    1. kabel - maximálně 10metru vzdalenost blesku od fotaku, hrozne srani pri manipulaci, světlo jen ze stejný strany jako fotak etc.. Neni to uplně ideální řešení,ale dá se. Já sám nic jinýho zatim nemam..
    2. infra přenos informací ( to má Canon i Nikon ) ale o tom moc nevim, pac to pro foceni sportu neni moc vhodny.. Maximalne 15 m, nutnost primyho kontanktu mezi bleskem a telem plus vysoky porizivaci naklady.. Ale snad to umi TTL, co je pro akcni foceni k nicemu.
    3. radio.. To je nejlepsi reseni, ale zase zalezi na cene zarizeni.. ID PEPAZZ ma nejaky cinsky Cactusy a prej fungujou, ja s tim zkusenost nemam.
    Vsichni profici co se timhle zivej pouzivaj pocket wizard. 200$ kus (potrebujes minimalne dva, 1 na telo 1 na blesk plus dalsi kdyz chces tech blesku vic )

to je tak obecne popsano, kdyztak se ptej :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    hola hej, lidi prosim poradte, mam kamose fotografa, ale je neschopnej si cokoliv zjistit ...

hucim do nej, at si poridi ext. blesk, on ze prej ma, ale nema nic cim by ho mohl dat nekam uplne do pryc od fotaku (kabel nebo nejakej bezdrat)

poradite mi pls nejaky co nejlevnejsi amatersky, ale aspon nejak rozumne funkcni reseni? Staci treba prodluzovaci kabel na sanky na obou stranach nebo neco ekvivalentniho ...

dik ;)
    BYZSKO
    BYZSKO --- ---
    DAKRLS: oh yeah, fuck summer!
    PEPO
    PEPO --- ---
    EPE: přesně jak DAKRLS:

DAKRLS: první a poslední kriplštajn se mi líbí!
    SNOWBOUND
    SNOWBOUND --- ---
    DAKRLS: dekuji...... moooc peknej vejlet..... :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    SNOWBOUND
    SNOWBOUND --- ---
    DAKRLS: jeee :) to je parada!!! mas toho nekde vic online? prijemne zpetreni pracovniho patku ...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    moučka :)
    KUHL
    KUHL --- ---
    DAKRLS: to je cukříček ...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: mi povidej, 20cm prasanu ke konci dubna a jakou nam to udelal radost :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    EPE: super! :)
    EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS: Hned bych vytah lyze :-/
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    tak já dám eště nějaký prkna, Krippenstein 07

.

.

.
    EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS: Je jich vic ;-) (doufam) .. na freeride.cz je cela galerie, ale nechci sem pastovat tunu fotek, o tom to tady asi nejni, spis pokecat co kde zlepsit a tak ... vic oci vic vidi a vic hlav vic mysli ;-)
    PANDOVEC
    PANDOVEC --- ---
    DAKRLS: Souhlas,z těch čtyř nejlepčí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam