• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    prvni foceni skate v akci - zjistil jsem, ze mam naprosto tragickej objektiv, ale delal jsem co bylo v mych silach. za /temer/ kazdy komentar budu vdecny...

NOIR
    NOIR --- ---
    Lubál - front farver
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    PEPO: sorry, sem si nevšim, že sem ti neodpověděl.
    Ostřil jsem správně, ale ty blesky jsou pomalý :)
    PEPO
    PEPO --- ---
    DAKRLS: kams to vostřil ty kluku?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    modřany

PEPO
    PEPO --- ---
    DAKRLS: taky musim kájo pochválit.. je na co se koukat... kompozičně za 1....fotky teletem skrz lanovku a stromy...jes...povedená sérka... a balonky...a dítě v popředí... ;)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    PEPAZZ: díky, to mě těší
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DAKRLS: moc pekny to mas
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    EPE: myslíš polarizační filtr? Nene, to já vůbec nepoužívám.
    EPE
    EPE --- ---
    DAKRLS: Foceno s PL ?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    OT_: ta horní určitě lepší, jen se nemůžu zbavit pocitu, že mi tam chybí nějaký zakončení shora.
    Taky by sem zkusil příště něco pocvakat na bw klasiku, z toho by ta atmoška oceláren vylezla luxusně.
    VINC
    VINC --- ---
    nedelni projizdka s Hanzem

VINC
    VINC --- ---
    OT_: fajn mistecko! navic jeste bike co vic si prat :D
    TURBO
    TURBO --- ---
    OT_: ale stálo to za to - postapokalyptickej industriál jak cyp! :)

Akorát by to chtělo víc vypíchnout téma bajk, ale mě se fotky líbí i tak, máš nějaký další?
    OT_
    OT_ --- ---
    TURBO: to mě také napadlo, ale to tam nikdo nepovolí, strašně se to tam rozpadá, my jsme také museli utíkat nějakými podzemními chodbami (s koly, stativy atd.) když nás zmerčila ochranka..Stalker hadra:)
    TURBO
    TURBO --- ---
    OT_: tam udělat nějakej city DH nebo slopestyle, to by bylo maso nejen pro diváky a fotografy :)
    OT_
    OT_ --- ---
    Filip "žena" Kamidra, Vítkovické železárny:

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: dělat všechno najednou určitě nejde, ale je dobrý imho téměř nutný, aby fotograf ovládal nebo aspoň tušil jak se jezdí. To je stejný ve snowboardingu, skate i u kol. Pak ví na co se zaměřit, jak bude trik vypadat z různejch úhlů a podobný věci.
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: máš recht, však já se to někdy všechno došprtám, ale radši snad sundám sádru a budu jezdit :) No a takovýhle věco sem navíc fotil poprvý vživotě, vlastně i foťák sem držel takhle "pořádně" taky poprvý vživotě :)

Taky sem zjistil, že by asi nešlo dost dobře zároveň jezdit a fotit. Buďto se musíš v tý chvíli, resp. danej den :) věnovat jednomu nebo druhýmu, jinak bude obojí stát za prd :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam