• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    TURBO
    TURBO --- ---
    HERO:
    DAKRLS:
    AUDIAC: co jsem četl na netu tak projekt Lightgarden se svými tutoriály v oblasti visuálu (2d, 3d, fotka, kompozice atd.) míří do nejširších skupin úplných začátečníků. Čili je otázka, jakou hodnotu bude mít a kolik toho dá někomu, kdo už sám aktivně nějakou dobu fotí ...

Ale neřikám, že se tam určitě nedaj najít zajímavý věci. Jenom je potřeba k tomu přistupovat s nadhledem (dost lidí si takovýhle knihy kupuje "koupil sem si foťák a chci bejt nejlepší fotograf/grafik hned teď a tady" :))
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    DAKRLS: sorry, nejak mi nedoslo, ze z toho moc nevyplyva, ze je to dvd...
    je pravda, ze vsecho z toho by se asi dalo najit na netu, nicmene ja osobne preferuju spis video pred textem v tehle tutorialech.
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    HERO: o tom sem nevedel, verim ze se z toho dozvite zajimavy veci, ale na druhou stranu kdo chce najde stejny informace na netu.

dobra stranka je www.ascartel.com
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    AUDIAC: Fotky od Dana znám, ale tvojí otázce moc nerozumim. Za co chce 1300?
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    viděl jste už někdo "Fotografie extrémních sportů" od Dana Vojtěcha? Stojí to za to, resp. za těch 1300?
    NOIR
    NOIR --- ---
    SVATA: jo no tam by te chtělo trošku přisvítit.
    SVATA
    SVATA --- ---
    NOIR: vůbec tomu nerozumim, ale pocitove me na ty druhy vadi ten velkej stin pres oblicej podpazi a kus tela, kterej pak prechazi nahore vlevo v ten temnej kout pod strechou.
    NOIR
    NOIR --- ---
    PEPAZZ: nevím jestli je to chyba, ale tam mi to oranžové světlo nějak exra nevadí.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ta rampa je lepsi ale zas je tam problem s barevnosti svetla oproti okolnímu
    NOIR
    NOIR --- ---
    PEPAZZ: díks, raily mě moc neba tak možná proto jsem to odflákl
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ten jezdec na tom railu by sel nasvitit daleko zajimavejs to svetlo zepredu mohlo bejt vic bodovy a to zleva vzadu mohlo mit nejakej gel/barvu
    NOIR
    NOIR --- ---

SVATA
    SVATA --- ---
    koukám že tady zamrznul čas poslední příspěvky 2 měsíce zpátky
    VINC
    VINC --- ---
    PEPO: covece, taky jsem si to myslel, ale proste ne :D kdyz tam je vic prostoru uz ty kapky nejsou dobry :( muselo by to byt asi ve vetsim pak...
    PEPO
    PEPO --- ---
    VINC: čeče uvítal bych víc prostoru okolo...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    DAKRLS: prej to bylo bozi,no fotky bechderouci !
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    KROBAS: niice
    VINC: pekny fotaz
    VINC
    VINC --- ---
    TURBO: jop je to tak :D
    TURBO
    TURBO --- ---
    VINC: cajk fotoz!

Výjezd přes potok na Klínovci? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam