• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů

Klub by měl být primárně zaměřen na vlastní fotografickou tvorbu z oblasti extrémních sportů (snb, sk8, bike etc..) včetně kultury s tím spojené.

Diskuze je vítána v širokém spektru leč dotýkající se tématu :)

Posílejte linky na své oblíbené fotografy, vymazlíme si nastěnku.
    Andy Wright radí

Fotografie od cizích autorů nalezené na internetu mají své místo zde [ Galerie SNB,SK8,BMX,MOTOCROSS,SURF a dalsich extremnich sportu ]
    rozbalit záhlaví
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    TURBO: dik. tohle je jenom takovej na rychlo vyber :) vic s tim asi nic delat nebudu. Aspon jsem si to dneska zkusil a zjistil, ze to neni uplna sranda :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    MIKEKT: pěkná! Jen by to chtělo si s tim ještě trochu pohrát a hlavně škoda tý ořízlý vlajky :/ Ale jinak fajn :)

V galerce máš jinak taky slušný kousky :)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    tak ja jsem si taky dneska neco zkusil cvaknout. muj prvni pokus :)
    Extremni den radia kiss proton na Belvederu na Sumave
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    TURBO: jj skoda, ja jsem to chtel oriznout, ale nejak nemuzu najit orig fotku :D jen tu co jsem hazek na rajce pro kamose :D
    TURBO
    TURBO --- ---
    LADINEK: je to divný, škoda toho "půltěla". Ale líbí se mi moment, dobře chyceno :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Taky hodim jednu starsi :) asi nezaujme, ale mam ji tak nejak rad....

PABLOD
    PABLOD --- ---
    DAKRLS: aha, dík že jsi se obětoval :-)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DAKRLS: aha
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    jinak jsou u toho nějaký krátký preview videa, hodnocení nechám jiným :)

http://www.youtube.com/user/lightgardencz
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    PEPAZZ: ja se kvuli tomu i zaregistroval a nema to imho vubec cenu. Nejde o žádnou fotosoutěž, ale tipovací kvíz.

Jak jste jistě zaznamenali, Light Garden Academy vydala v době nedávné další ze svých výukových zbraní. Tentokráte ke spolupráci přizvala známého fotografa časopisu Board a Dirtbiker Dana Vojtěcha, aby mohlo vzniknout DVD o Focení extrémních sportů. Nejen extrémní sport, ale sport obecně jako takový vyžaduje při focení některé náležitosti, které vám toto DVD představí. Jak komunikovat s foceným sportovcem? Jak najít ten správný moment, či jak nastavit blesky, které máte k dispozici? To vše Vás Dan Vojtěch naučí v šesti na sebe navazujících kapitolách na DVD o Focení extrémních sportů.

Chcete-li toto DVD mít zdarma, není nic jednoduššího, než správně zodpovědět 2 otázky a být vylosován. Hodně štěstí!
    Soutěž trvá od 1. ledna do 14. února 2010.

1. Kolik dalších titulů DVD najdete v portfoliu Lightgarden?
    jedno
    dvě
    tři

2. Kolik účastníků prošlo Lightgarden Academy od jejího založení?
    634
    1521
    980

To radši soutěžit o to samý na www.myride.cz , ale s normálníma otázkama :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    PABLOD: nejsem registrovany uzivatel muzes dat vic info o cem to je?
    PABLOD
    PABLOD --- ---
    Soutěž "Foť jako Dan Vojtěch!" » Light Garden Academy
    http://www.lightgarden.cz/academy/souteze/soutez-fot-jako-dan-vojtech
    DVS
    DVS --- ---
    DAKRLS: tak nějak jsem čekal jestli se zrovna ty ozves. A uprime, jsem rad ze jsi zareagoval :)
    Co jsem bastlil na obloze jsi asi poznal.
    Nemastný, neslany? Nad tim jsem se zacal zamyslet az po tom co ses ozval, a asi mas pravdu kdyz tak nad tim premyslim.
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    DVS: já ti nevim, mě to přijde takový nemastný neslaný, ale přesně to popsat nedokážu. btw. cos to tam patlal na tý obloze? :)
    AZORETKA
    AZORETKA --- ---
    DVS: ooo luxus!!!
    DVS
    DVS --- ---
    Tož já taky něco přidám

IIIMAGIAG
    IIIMAGIAG --- ---
    DVD od Dana mam a za 1300 mi to pride na cesky podminky ok

obecne:
    - je tam zaznam asi 4 shootu od setupu po foceni
    - kamera je pomerne kvalitni, dobre je videt co se deje a proc

pozitiva:
    - dan vsecko komentuje, par veci jsou tipy na ktery by clovek ze zacatku neprisel sam od sebe asi
    - vic praxe nez teorie, kazda cast je jen kratce uvedena a pak jde fotit
    - komentuje kam proc dava svetla, co udelat aby to nedelalo co nechce, proc meni to a to..
    - clovek je jakoby s nim na foceni

negativa:
    - porad dost amaterska produkce, s kelbytraining se to neda srovnat ani nahodou, Standa se tam porad mota jako dulezita figurka v saku ale nekdy se vyslovene plete
    - cekal bych ze aspon v jednom shootu pouzije barevny gely nebo nejakou jinou vychytavku na ozvlastneni vysledku

osobne nakupu nelituju, kdyz nic jinyho tak borce jako je Dan rad podporim
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    nějak to tu nechávám chátrat :)

Všechno stejnej figurant Radim, Praha. Žádnej hrot, spíš jen tak pro srandu.
    tree bonk

.

.

.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    TURBO: hm, to je pravda. sice si neumim kdovijak fotit, ale abych pulku filmu poslouchal, ze clona ovlivnuje hloubku ostrosti...

na druhou stranu si rikam, ze dan umi a je to pomerne specializovanej fotograf, takze by to mohlo mit vyssi uzitnou hodnotu, nez obvykly navody pro tatuldy s dslr...
    by to chtelo aspon nejakej teaser, ale yt mlci...
    TURBO
    TURBO --- ---
    HERO:
    DAKRLS:
    AUDIAC: co jsem četl na netu tak projekt Lightgarden se svými tutoriály v oblasti visuálu (2d, 3d, fotka, kompozice atd.) míří do nejširších skupin úplných začátečníků. Čili je otázka, jakou hodnotu bude mít a kolik toho dá někomu, kdo už sám aktivně nějakou dobu fotí ...

Ale neřikám, že se tam určitě nedaj najít zajímavý věci. Jenom je potřeba k tomu přistupovat s nadhledem (dost lidí si takovýhle knihy kupuje "koupil sem si foťák a chci bejt nejlepší fotograf/grafik hned teď a tady" :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam