• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    IIIMAGIAG
    IIIMAGIAG --- ---
    DAKRLS: :) co sem zas udelal spatne prosimte? snad muzu s nekterejma pripominkama nesouhlasit, a ty veci co jsem psal ze jinak neslo bylo spis jako ze to vidim taky, ale delal jsem to tak z urcitejch duvodu ktery jsem popsal
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    IIIMAGIAG: OK, z tvy odpovedi mam pocit, ze ses ani nezamyslel nad tim, co jsem ti napsal a hned ses pustil do vymejsleni, proc to tak neslo. Evidentne ses presvedcenej o kvalite svy prace a ja ti to tu nepotrebuju vyvracet. Jen si priste usetrim psani s kritikou :)
    Samozrejme budu rad, kdyz budes posilat dalsi kousky. Moc lidi tu takovy veci nefoti.
    IIIMAGIAG
    IIIMAGIAG --- ---
    DAKRLS: porad to samy je to zamerne jelikoz je to serie k tomu klipu, tak aby fotky v clanku a dalsich materialech vypadaly konzistentne (zejmena barevne sem to teda drzel stejny),

ze sem moh davat ruzny pohledy mas pravdu, nekde jsem se o to snazil, ale tim ze primarni bylo video tak jsem se nemoh uplne motat kde bych chtel v zaberu kamere

studenej/teplej gel je kombo ktery mam rad, ze se ti to nelibi je tak jedina vec co s tim muzes delat :) osobne mi ta modra na snehu sedi.

uhly mas pravdu, ale jestli se o to par let zajimas,tak jiste vis, ze idealni pozice pro svetla pri streetu je obvykle v nejakym silenym krovi, nebo ve svahu apod, na coz v jednom cloveku nebyl prostor to ladit (a quadru s baterkou do takovejch pozic usadit je trochu komplikovanejsi nez sbcko na clampe), navic jak jezdilo x lidi kazdej na jinou stranu, volil jsem to tak aby nasviceni bylo univerzalni pro vsechny i kdyz zmenim pozici, samozrejme kde to slo jsem si do objektivu nesvitil :)

urcite to beru jako podnety, ja osobne sem spokojenej s tim wallridem, pres auto a cisternou
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    IIIMAGIAG: tak sem to teď viděl komplet a řekl bych, že z toho šlo dostat o dost víc. Zkusil bych příště zkoušet víc různejch pohledů, než se seknout na jednom. Je to pak pořád dokola to samý. Taky moc nerozumim tvému setupu světel. Skoro mi až přijde, že svítíš jednim téměř zepředu a druhym zase přímo do objektivu v záběru. Pokaždý s modrym gelem. U akčních sportů vypadá scéna plastičtěji, když dáš světla spíš na kolmici k ose, ve který fotíš. Nejvíc nevyužitej potenciál je ten amfiteatr, tam kdybys nasel dobrou kompozici, tak to mohlo vypadat sick, takhle je to imho nuda. Stacilo jen jiny misto, kompozice (ohniskova vzdalenost). Chce to zkouset, samo se to nikdy neudela :)
    A doufam, ze to neberes jako poucovani. Ber to jako feedback od nekoho, kdo se o to zajima uz par let .)
    IIIMAGIAG
    IIIMAGIAG --- ---
    ja v liberci a okoli
    MRBLACK15
    MRBLACK15 --- ---
    Kdo fotil? A kde?
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    IIIMAGIAG: o výřezu jsem nemluvil, jde spíš o perspektivu. Dlouhý sklo ve většině případů přidá skokům vejšku a i u slide triků to prostě vypadá líp. Třeba na těch dvou fotkách s žigulem je to docela dobře vidět.

Jeste k ty poslední, kdybys udělal dva tři kroky doleva a vzal to na šířku, tak bude líp vidět samotnej trik a kompozici to dost pomůže.
    IIIMAGIAG
    IIIMAGIAG --- ---
    DAKRLS: dik ;)

to uplne nechapu s tim sklem, jako ze to je rovnou vyrez nebo jak? :)

todle je 70-200vkou, ale na vetsine spotu na to nebylo misto

Scream
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    IIIMAGIAG: fajn to mas,
    zkus nekdy vzit dlouhy sklo, udela hodne prace za tebe :)
    OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    IIIMAGIAG: libivy :) ta s zigulem je paradni, barevne ladi jezdec a auto + osviceny znacky vzadu :) fakt pekny
    IIIMAGIAG
    IIIMAGIAG --- ---
    naky prkna zase

Ondra

tank session - Scream
    RUTT3N
    RUTT3N --- ---
    nepodařený backflip .. Kuna z Ostravy

PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MRBLACK15: kamos ze zlina, neznas. Jinak diky za props .)
    MRBLACK15
    MRBLACK15 --- ---
    DAKRLS: kdo je ten na ty druhy s taillem?
    MRBLACK15
    MRBLACK15 --- ---
    DAKRLS: tajny jezdec jooooo????::)) je krasna......myslim ta fotka ::),btv potreboval bych te tady nemame cajky na foceni ,ani fotografa s takovejma zkusenostma))))))) a kalbicka )))) co takhle na predpoved s Chlumakem v unoru zaprasime pofotime ?????
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Dáme si nějakej tutoriálek :)

Neni to nic objevnuho, ale je to celkem hezky popsany. Jen si rikam, kolik lidi odsud pouziva expozimetr. Ja zatim nee :))

Shooting with 2 Strobes, Fisheye, and right into the Sun
    http://ascartel.com/lighting/lighting-tutorials/84-shooting-with-2-strobes-fisheye-and-right-into-the-sun
    SVATA
    SVATA --- ---
    DAKRLS: ne nemám, klid bych měl kdyby to neodjela... :-D
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    odjela to Sváťo, máš už klid? :)
    SVATA
    SVATA --- ---
    DAKRLS: a jo teda ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam