• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    HLASUJ!

Burton ŠSS 2011 - BEST EVENT PHOTO CONTEST - Snowboarding Freeride.cz
    http://www.freeride.cz/snowboard/clanky/soutez/burton-sss-2011-best-event-photo-contest--11559/

fotka č. 7 .. díky díky .)
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    LADINEK: maj frajeri dobry elektrony na tech kocarech :)) Kazdopadne kdyz to rozjedou, musi to bejt hroznej rachot!! To nejvetsi sprezeni musi i s konma vazit vic jak tatrovka:D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Nevim jestli to sem patri, ale myslim, ze extremni to je taky... Byl jsem pracovne na zavodech konskejch sprezeni, docela mazec :) videl jsem to prvne v zivote...

Kdyby pohorsovalo, ze to neni snb, sk8 atp. tak smazte :D

CHOCHYKA
    CHOCHYKA --- ---
    jedna neaktualni MFO 2011 Markus Eder a jeho viteznej dub cork 1260 mute
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Večerní retro session na Neklidu.

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    jedna srandička :)

TAPIO
    TAPIO --- ---
    DAKRLS: skvela!
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    DAKRLS: parada!
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    IIIMAGIAG: Predem zminim, ze sam fotim uplnou picu, ale jako amater: celkove me to nejak nechyta za varlát. I kdyz diktujou, fotky pusobi nudne.
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    PEPAZZ: díky
    RADYN: nepřiblejskával, když máš kolem sebe všude jen bílej sníh, hodně sluníčka se odrazí zpátky a osvětlí i místa ve stínu.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DAKRLS: i like
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    At jen neprudim, tak jedna ryba ode me..
    miluju fullframe digital :)

Horseferthers shooting, Tomas Tuzar, ss BS1, HF Superpark Planai

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Fullcontact Clip Shoots
    http://www.fc.imagiag.com/
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    IIIMAGIAG: Ano tohle jsi z toho vytezil..pro dany jezdce vzpominka ok..ale jestli si za tim i jako fotograf stojis tak souhlasim s DAKRLSem, ze to za moc nestoji (tuplem pokud je tech fotek hodne..ja videl asi jen ty tady)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    IIIMAGIAG: Co te tak dneska ctu po ruznych forech, tak si asi snidal hovezi.
    O kvalite svyho nazoru jsem presvedcenej o dost vic nez o kvalite tvejch fotek a utvoril jsem si ho, narozdil od tebe, na zaklade nekolikaletyho foceni snowboardingu a po shlidnuti stovek kvalitnich snb fotografii.
    Velky blesky ani digitalni fotak to za tebe neudela, ale zkousej to hrat na efekt dal, evidentne ses s tim spokojenej.
    IIIMAGIAG
    IIIMAGIAG --- ---
    DAKRLS: ja bych to uz ukoncil, proste jsou to fotky ktery vznikly za nejakych podminek za nejakym ucelem, a tohle jsem z toho vytezil. Vytykas mi presvedceni o kvalite prace (cehoz jsem fakt dalek), ale sam ses presvedcenej o kvalite svyho nazoru ;)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    IIIMAGIAG: s necim muzes nesouhlasit, neco je koncept, neco neslo protoze.. , ale ve vysledku je z toho serie nedobrych snowboardovych fotek s dobrymi vykony jezdcu. A to je to, co predkladas divakovi, kterymu muze bejt jedno, jestli tam ty blesky postavit sly nebo ne. Divakovi jde predevsim o efektni fotku, ktera se bude libit.
    Az budes super borec, tak to budes umet opacne, a to ze spatnejch vykonu udelat dobry fotky :)
    IIIMAGIAG
    IIIMAGIAG --- ---
    DAKRLS: :) co sem zas udelal spatne prosimte? snad muzu s nekterejma pripominkama nesouhlasit, a ty veci co jsem psal ze jinak neslo bylo spis jako ze to vidim taky, ale delal jsem to tak z urcitejch duvodu ktery jsem popsal
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    IIIMAGIAG: OK, z tvy odpovedi mam pocit, ze ses ani nezamyslel nad tim, co jsem ti napsal a hned ses pustil do vymejsleni, proc to tak neslo. Evidentne ses presvedcenej o kvalite svy prace a ja ti to tu nepotrebuju vyvracet. Jen si priste usetrim psani s kritikou :)
    Samozrejme budu rad, kdyz budes posilat dalsi kousky. Moc lidi tu takovy veci nefoti.
    IIIMAGIAG
    IIIMAGIAG --- ---
    DAKRLS: porad to samy je to zamerne jelikoz je to serie k tomu klipu, tak aby fotky v clanku a dalsich materialech vypadaly konzistentne (zejmena barevne sem to teda drzel stejny),

ze sem moh davat ruzny pohledy mas pravdu, nekde jsem se o to snazil, ale tim ze primarni bylo video tak jsem se nemoh uplne motat kde bych chtel v zaberu kamere

studenej/teplej gel je kombo ktery mam rad, ze se ti to nelibi je tak jedina vec co s tim muzes delat :) osobne mi ta modra na snehu sedi.

uhly mas pravdu, ale jestli se o to par let zajimas,tak jiste vis, ze idealni pozice pro svetla pri streetu je obvykle v nejakym silenym krovi, nebo ve svahu apod, na coz v jednom cloveku nebyl prostor to ladit (a quadru s baterkou do takovejch pozic usadit je trochu komplikovanejsi nez sbcko na clampe), navic jak jezdilo x lidi kazdej na jinou stranu, volil jsem to tak aby nasviceni bylo univerzalni pro vsechny i kdyz zmenim pozici, samozrejme kde to slo jsem si do objektivu nesvitil :)

urcite to beru jako podnety, ja osobne sem spokojenej s tim wallridem, pres auto a cisternou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam