• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    DAKRLS: me prave jeho fotky bavej jak od malokoho kdo foti sport. Dela to proste jinak, asi se to nehodi na prvni stranku deniku Sport, ale maj neco co jiny nemaj, napad. Nerikam, ze jsou vsechny originalni, ale i ty co nejsou maj neco do sebe, pro me treba tohle: http://www.martinkozak.com/blog/wp-content/uploads/2011/03/QuickSnowjam20011_21.jpg
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: těžko říct, co je lepší - porota z lidí, co jezděj SNB a focení jim třeba tolik neřiká, takže budou koukat spíš na jezdce, na provedení triku a na to, jak to fotograf vyfotil nebo bude lepší širší veřejnost, která bude na tu fotku koukat jako na celek?

Imho už dost slušně akademická debata mířící do háje :)

Mě konkrétně snb ani zima nic neřiká, rozbíjim si držku radši na kole, ale celkově mě (co se fotek týče) bavěj všechny extrémní sporty. A nakonec - 1000 lidí 1000 chutí a každej máme trochu jiný osobní preference/vkus.

Já jsem si ho jen dovolil vyjádřit a nerozumim tomu, proč se tu spustila tahle debata :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    LADINEK: Já jsem reagoval na toho Kozáka, protože pro mě jsou jeho fotky v podstatě nepoužitelný z jakýhokoliv pohledu. Samozřejmě respektuju, že tě nic nezaujalo. I z mého pohledu je to dost slabota, ale pár fotek tam zajímavých bezpochyby je.
    S tim fotbalem jsem to dával do souvislosti proto, že ne každej kdo pracuje s foťákem, je schopnej postihnout/hodnotit všechny specifický odvětví fotografie.
    Taky si myslim, že jakmile je porota široká veřejnost, kvalita fotografie v podstatě nerozhoduje.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    DAKRLS: me snb nic moc nerika stejne jako fotbal. Ale to je prece uplne jedno. Kozaka jsem dal jako vseobecnej priklad jak se da udelat zajimava fotka i na vcelku nezajimavy akci...
    Jestli jsem slapnul mimo nevim, ale vim, ze fotky ktery jsou v ty soutezi se mi nelibej a kdyz si jen projedu tuhle diskusi tak verim, ze tam budou fotky daleko hezci a lepsi i od tebe :))
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    LADINEK: díky za názor..
    btw. Jezdíš na snowboardu nebo hraješ spíš fotbal? Tim se chci spíš dozvědět, jak moc žiješ ve světe snowboardingu případně snb fotky. Martin Kozák fotí prkna jako fotbal a pokud to tu chceš představovat jako nějaký vzor pro nás ostatní, tak věř, že si šlápnul mimo :)
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    DAKRLS: covece me to nejak nezaujalo vubec... kdyz se podivam napr. na fotky Martina Kozaka http://www.martinkozak.com/?tag=snb mno nevim, proste z tech co jsou k dispozici se mi nelibi asi ani jedna...
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    TURBO: Podle komentářů pod fotkama, je ta nuda asi dost subjektivní. Co hlava to názor a všichni si neodpustěj ten dovětek, že krom tý nebo tý stojí zbytek za uplný hovno.
    Já se akorát utvrzuju v názoru, že jakmile něco hodnotí široká veřejnost z facebooku, vyhrává styl televize NOVA, ale s kvalitou fotky to nemá nic společnýho
    TURBO
    TURBO --- ---
    DAKRLS: 2 + 22 mě zaujaly, jinak nuda, fér je LOL 21 (umně'ný neasi ;))
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    HLASUJ!

Burton ŠSS 2011 - BEST EVENT PHOTO CONTEST - Snowboarding Freeride.cz
    http://www.freeride.cz/snowboard/clanky/soutez/burton-sss-2011-best-event-photo-contest--11559/

fotka č. 7 .. díky díky .)
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    LADINEK: maj frajeri dobry elektrony na tech kocarech :)) Kazdopadne kdyz to rozjedou, musi to bejt hroznej rachot!! To nejvetsi sprezeni musi i s konma vazit vic jak tatrovka:D
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Nevim jestli to sem patri, ale myslim, ze extremni to je taky... Byl jsem pracovne na zavodech konskejch sprezeni, docela mazec :) videl jsem to prvne v zivote...

Kdyby pohorsovalo, ze to neni snb, sk8 atp. tak smazte :D

CHOCHYKA
    CHOCHYKA --- ---
    jedna neaktualni MFO 2011 Markus Eder a jeho viteznej dub cork 1260 mute
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    Večerní retro session na Neklidu.

DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    jedna srandička :)

TAPIO
    TAPIO --- ---
    DAKRLS: skvela!
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    DAKRLS: parada!
    ZEWL
    ZEWL --- ---
    IIIMAGIAG: Predem zminim, ze sam fotim uplnou picu, ale jako amater: celkove me to nejak nechyta za varlát. I kdyz diktujou, fotky pusobi nudne.
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    PEPAZZ: díky
    RADYN: nepřiblejskával, když máš kolem sebe všude jen bílej sníh, hodně sluníčka se odrazí zpátky a osvětlí i místa ve stínu.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DAKRLS: i like
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    At jen neprudim, tak jedna ryba ode me..
    miluju fullframe digital :)

Horseferthers shooting, Tomas Tuzar, ss BS1, HF Superpark Planai

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam