• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    DAWEBFOTO: moment fajn, ale s rybinou to chce bliz o hodne bliz :)
    DAWEBFOTO
    DAWEBFOTO --- ---
    rider: Petr Havlík
    trik: 360flip z 8
    foto: www.davidbucek.com

SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Ne primo fotka, ale k tematu :)

Relentless Energy Drink fuels Short Stories 2010: Dark Side of the Lens - Mickey Smith
    http://vimeo.com/16691463#
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    něco ze sobotní plzně

OVECKA_MJ
    OVECKA_MJ --- ---
    MRBLACK15
    MRBLACK15 --- ---
    Lepsi kvalita sem samosebou :)
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    JAHMAR: sekajda vcelku v poradku, jediny co me nebavi je ten tesnej orez kolem. Snad z kazdy strany kousek chybi.
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    DVS: jasan vpoho, ja to taky neberu jako velkolepou fotku.... byl to asi jedinej způsob jak to nějak zajímavě cvaknout... bylo to na parkovišti před tescem, davy lidí žádnej vyší spot na kterej bych si mohl vlízt a fotit z něj a přímí slunce na pravý straně takže podmínku naprosto "dokonalí" =D
    DVS
    DVS --- ---
    JAHMAR: proto jsem to napsal z pohledu prumerneho stredoevropana :) Jeste jsem nad tim trosku premyslel a mozna to tak pusobi i proto že je tam tak dominantni ten dopad a naopak odrazovej mustek se tam ztraci v tom bordelu napravo. Ale jak rikam sekacky moc nemusim a sam je nedelam, tak to ber ode me s rezervou :)))).
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    DVS: mnoo asi si jedinej většina lidí to řeší spíš tak jak ví že to funguje, ale možná to je tim že většina lidí vnímá věci podle toho jak jsou naučení číst .... což je z leva do prava
    DVS
    DVS --- ---
    JAHMAR: nejsem moc priznivcem sekacek, ale nemuzu si pomoct. Z pohledu prumerneho stredoevropana mi to prijde ze najizdi pozpátku a skace také tak.... vetsinou si toho nevsimnu, ale tady to bije primo do oci (alespon tedy me :)
    JAHMAR
    JAHMAR --- ---
    to si člověk takhle jednou zajde k tescu v Plzni a co tam nnenajde

TURIKAN
    TURIKAN --- ---
    Nabízím skate kompleta, deska 2x jetá( 7,5" šířka) , trucky Ruckus, kola 52 mm, ložiska Abec 8

pište do pošty, dík
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    MRBLACK15: sedim u telefoni budky a sneakuju wifi, takze vidim hovno, ale obecne je potreba u sekacek fotit na manual, aby se ti nemenila expozice behem sekvence.
    btw. tyvoe zle sis do toho nalehnul :D palecek
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    MRBLACK15: imho nic... barva se meni podle toho, jak jsi natoceny ke slunci
    MRBLACK15
    MRBLACK15 --- ---
    Otazecka ? Tady neco sveho a na dvou fotkach je barva obleceni svetlejsi co jsem udelal spatne je to moje prvni skladana fotkya?:) diky
    HUGGI
    HUGGI --- ---
    Capturing Surfing with a Portable Bullet-Time Rig Composed of 30 GoPros
    http://www.petapixel.com/2011/11/07/capturing-surfing-with-a-portable-bullet-time-rig-composed-of-30-gopros/
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    TURBO: co je videny na kazdym videu ??:))

To ze se x krat rozekaji pri tocce na bc jumpu tak to je jasny ....

ale zrovna tady u ty fotky ti kazdej profik rekne ze se to bude snazit hlavne dobre dpadnou. Na takovy stene te to lehce muze stat zivot pze tim ze se rozsekas a] muzes odstartovat lavinu

za b] se muzes zastavit az o skalu

Takze je blbost aby v tehle podminkach a bavime se o teto konkretni . Typek neco nesmyslne rizkoval jenom kvuli zaberu.
    Risk tam je vzdycky to je jasny ale rozhodne do toho nejde s tim , ze tak to nedam alespon z toho bude dobra fotecka....
    Rozhodne ne v tehle podminkach.

Joshua Bender je absolutne raritni material a ackoliv lital rozeskavky a masakry....stejny veci jiny lidi v pohode dali. Takze to nebylo o tom ze to delal pro fotky ackoliv se to nedalo dopadnout.

Delal to proto ze to je idiot co neumi jezdit. A bylo mu jedno ze se muze zabit ( tipuju to na trumata z detsvi a absenci smyslu zivota i velke casti mozkove tkane)
    TURBO
    TURBO --- ---
    SKAUTIK: "poslední dobou" myslíš posledních cca 15 let? ;) Spíš si mě poslední dobou víc všímáš :)

Ok, uznávám, že nelyžuju, na prkně nejezdim a mám zkreslenej pohled na věc. Ale to co jsem napsal za tim si stojim. Je to k vidění na každym snb/lyže FR videu. Ničim jejich výkony nesnižuju, jen když vidim tyhle věci tak se mi vybaví Joshua Bender :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam