• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAKRLSFotografie extrémních sportů
    PHEET
    PHEET --- ---
    Tisicerediky Krotitel
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    PHEET: neni to teda fullhd
    WHERE THE TRAIL ENDS.mp4 | Ulož.to
    http://ulozto.cz/xMtpjQW/where-the-trail-ends-mp4
    PHEET
    PHEET --- ---
    Where the Trail Ends...neda se to jiz nekde stahnout?Dik za info
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    CHOTOUCHOVAK: do dopadu ;-)

CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    MIA_RSC: kam dopad?
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    Brandon na Rampage

MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    Savage

CYRIL
    CYRIL --- ---
    ji asi neprorvu ...
    CYRIL
    CYRIL --- ---

CYRIL
    CYRIL --- ---
    PEPO: je to upraveny jako nahled narychlo... vsechno z toho leze to je recht... ani ten zaber se ti nelibi jo? me se libi vic nez ten antti ... ten je takovej klasickej... uz stovky sem jich videl nic novyho. ten kokubo na me pusoby ze je dobre videt jkak je vysoko a ze sem este takovej pohled nevidel. rybou v rampe foti kazdej.

to rozostreni ti neva? (u antti)

PEPO
    PEPO --- ---
    CYRIL: šmarjá, to přeci musíš vidět jak je to doprasený v ps... okraj toho kopingu je hrozně ztmavenej, přeostřenej...a ty lidi maj kolem sebe takovou bílou auru...

krom toho celej ten záběr mi příde hodně špatnej...

z toho co si sem napostoval se mi paradoxně líbí nejvíc ta co se ti nelíbí, tedy ten Autti.

obecně bych řezal jen v originálním formátu, popřípadě na čtverec.. jakýkoli neproporční řezání, viz Daikuse z toho udělá jen divnou nudli...
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    moznaeste najdu naky jiny fotky z tydle oblasti... bohuzel sem zatim neudelal zadnou dobrou
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    CYRIL: to rozostreni je fakt hnus...
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    DAKRLS: dlouho sem hledal odkut leti . sem myslel ze je to naka BC. ze skace z ty vlny za nim nez mi doslo ze je to z rampy...
    je to pekny ale... takova poetika ten snoubordink

DAKRLS: tady mi prijde ten jezdic dost schovanej mezi tim bordelem se straci. uprime tomu nerozumim a nevidim tam to kouzlo . jen tam jede a este vypada jak na zachode.
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    par dalsich ze stejnejch zavodu

antti autti

daikuse

... takovej tipickej zaber... asi vic ryba by byla dobra

u ty prvni )antti( sem to trochu rozmaznul... moc mi to nesedi... je to taky dost tesny ale orez to neni takle sem to cvak kdyz prolital nad... rizlej neni ale par milimetru by to sneslo... jinak s tema orezama celkem tapu.... neni to rybou a pak je rider vzdycky hodne uprostred protoze nestojim uplne pod nim ale bokem trochu a kdyz to rezu tak utika hrana rampy nebo jiny veci... ty fotografove se mi tam libej ale stve me jak sou rizli moc...

na ty fotce s tim kazimirem v hakonu sou podle me super... da se od nich odvodit vejska a to je pro me vzdycky dobry vedet... jak vysoko, daleko to posila
    casto sou fotky (hlavne z rampy) ze je videt rider a neni videt coping. to je podle me uplne o nicem... strati to to vse co do toho ten pilot dal protoze neni videt jak vysoko leti.

je to cvaky cvak a cau... nic extra proste report

CYRIL
    CYRIL --- ---
    asi spis tadle... ??? co?
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    kazimir kokubo v hakon flipu

CYRIL
    CYRIL --- ---
    DAWEBFOTO: kde je paprsek? stena v pozadi vypada lakave
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    NOMAAD: kaikoura, novy zeland
    DAWEBFOTO
    DAWEBFOTO --- ---
    NOMAAD: Jo to máš pravdu, je to šílená věc, ale lidi co na tom umí jsou machři.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam