REAP: no já raději single malt scotch jistoty ;) - nejlepší z nich, co jsem teda pil, je jednoznačně Glenmorangie, ale je jich celá řada ...
TUZIDLO: nejsi schopný vypít whisky, odradí tě už vůně ... co tu sakra chceš??? :))
MONICARDIO: pure a při pokojovce ... všechno ostatní mi tu chuť zkresluje - a whisky mi chutná tak, že žádní další zkreslení mi netřeba :)
ZBYNEK: jj je výborný ... povídáš, že Midleton bys doporučil jo? hmmm...
teď tu na mě čeká slza Auchentoshanu - jedna z mála 3x destilovaných skotských whisky. Chtěl jsem vědět co to je zač, ale vzhledem k tomu, že jsem ho pil ve stejné chvíli jako Glenmorangie, tak se moc neumístil ... ale dobrý to on je ... tak normálně :) Jinak tu mám ještě lahev zmiňovaného Glena ... ... ... jak to tak vypadá tak si asi dám. Ale vychlastat flašku za večer mi přijde jako hovadina - to pak do sebe člověk může lít co chce a ani to nevnímá ... prostě plýtvání.
Z Irských (ještě jsem se k nim nedostal) se chystám na Tullamore. Jak jsem níže zaznamenal, nemusela by to být zlá volba. Máte někdo nějaký další "irský" tip?
TAMTU: není to ta z ostrovů?? z těch ostrovních jsem měl Talisker (nebo taliskier?) a byla to teda síla ... jako bych se napil z jezírka rašeliny a byl u toho zavřený v dubovém sudu :))) - do té bych se musel "vpíjet" trošku dýl