• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Asi znate El Jimador tequilu? Nejvic mi chutna Reposado.

.. V kategorii "fobchodě vokolo pjéťa" mi prijde jako naprosto bezkonkurencni. Jak na michany napoje tak straight, coz je dalsi vyhoda - na míchačku mi toho neni líto a na panáka to neni hnusný, resp. je to dobrý.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jakmile se mi odečtou love z účtu a bude jasný, kolik je libra, tak vám všem řeknu.

Jinak ty sklinky budou určitě zabroušený, minimálně ty na martini a na víno jsou.
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    MACHALIK: Tak tyhle sklenice dlouho sháním, jen z obrázku není znát zda mají broušený horní okraj,ale předpokládám to. Ty s kulatým okrajem nestojí za nic a občas k mání jsou. Ty bych koupil taky... ale až zas bude na vyhazování... teď mě čeká útrata za dovolenou a zásoby na ní...
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    MACHALIK: Napiš o zálohu do pošty nebo mail, není problém. Jinak fajn zprávy!
    STQ
    STQ --- ---
    ano ano, to pro me bude i snazsi
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Ta by nicméně už nešla mezi náma poštou, to já mu řeknu, ať doveze o jednu navíc, a koupil by sis to asi napřímo, ne? Nebo se k němu stavil na prodejnu, pokud nějakou má (je z Prahy). Ale ok, řeknu mu o třetí.
    STQ
    STQ --- ---
    jj, ja bych taky jednu krabici uzil (zavazne :))
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Z jinýho soudku (mám dnes opilecký den):

Objednávám si přes Supervína.cz konečně ty long shoty, který tam neměli, konkrétně sklenice Luigi Bormioli Classico Succo.

Sám jich beru dvě krabice po šesti pro sebe a kamaráda, ale chcu se zeptat, jestli byste taky někdo nechtěli. Budou to nádherný, čistý longy na věci jako je gin s tonicem nebo campari se sodou nebo rum s colou nebo mojito nebo tak. Mají objem 340 cl, průměr 6,3 cm a výšku 14,6 cm. Předpokládaná cena za krabici je mezi 500 a 600 korunami. Pan Pospíšil ze Supervíno.cz jich totiž může dovézt víc. Jsou to podle mě jediný použitelný longy od Luigiho, nikde se nezplacaťujou, nekroutěj ani nic jinýho. On je ale nemá standardně v nabídce a poveze je jen kvůli mně, tak jsem si říkal, že by jich do ČR mohl dovézt víc. Jsem s ním denně v kontaktu, tak kdybyste někdo chtěl krabici, tak dejte vědět a já objednám víc. Zatím beru dvě.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jinak dnes dorazila i objednávka z EC:

Kámoš má ten Glendronach, já všechno ostatní. Otevřeli jsme Glendronach a Glen Elgin je a dali si úplně malýho cuca a ta Glen Elgin je masakr!!! Plná, sytá, dřevitá, kámoš říkal dokonce "dutá" a "hluboká". Prdel je, že se tam dá koupit za 1200 a na TWE za ni chcou 1700. K tomu ještě ten Springbank a mám do konce roku asi nakoupeno, když tak to proložím nějakým ginem. Ta ČR není zas tak strašná jak se po příjezdu z JA zdálo.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tak je objednáno. Poštovný nakonec bylo 50 GBP + pojištění 5 GBP, ale máme v tom 15 flašek, takže to vychází na nějakých 105 korun na flašku. Furt dobrý.

Už tam neměli ten můj Springbank! Tak jsem jim zavolal a ještě jeden tam pro mě vyhrabali, prej má naraženou krabici, ale flaša je v pořádku, tak mi ho tam přidaj. Mám poslední Springbank Cask for Oddbins, naprosto raritní whisku, které byl udělanej jen jeden sud, na světě. Masakr.

Už u nich mám nákupní historii za 2250 liber. Dobrý na jednotlivce.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    STQ: Zlákal jsem obšéfa na tu tvoju Sherry Bowmore. Pochčije se.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Haha, mám ještě osmýho, su dobrej.
    STQ
    STQ --- ---
    tak dej cislo uctu, poslu ti to tam cely hned klido...
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Tak pánové, sehnal jsem ještě sedm (7) objednávek navíc, takže poštovné by nám mělo padnout na nějakých 70,- Kč na flašku. To je o dost lepší než těch původních 160.
    Jdu to objednat - právě teď. Jelikož to nakonec bude objednávka za nějakých dvacet tisíc, tak možná přece jenom od vás vyberu nějaký zálohy ještě před tím, než to dojde.

Jdu na to.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MACHALIK: nechci nic. Momentálně mám investice směřované jinde a z chlastu mi finančně stačí tuzemské zdroje.
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    Potvrzuji objednávku dvou lahví a těším se!
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Pěkný.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    STQ: Já objednával taky na víno, ale ty sem sem nechtěl dávat. Mám tyto, který ty?

A ano, krásně zvoní :) To byl jeden z důvodů, proč jsem je koupil. Pak taky ten bezvadnej tvar, kterej je úplně ideální na červený.
    STQ
    STQ --- ---
    MACHALIK: me vcera dosly (objednaval jsem sklenice na vino, ne koktejlovy) a prvni ceho jsem si vsiml je, ze ty sklenice maj zvuk! a fakt dobrej! uplne vyborne vibrujou...jak zivy...stravil jsem ctvrt hodiny jenom tim, ze jsem do nich tukal :)) muzu jenom doporucit...ted uz aspon vim z ceho se ma pit vino...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam