• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEPNI_VLKWhisk(e)y & další kvalitní druhy alkoholu, jakož i vše o míchání drinků, nejlepších ingrediencích, skle atd.
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Hele, Laphroaig Select je "nižší kvalita" než klasická 10yo?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    LEFTY: jojo:) a neboj, drzim!:)

jo a je to CS;) (ale to je asi videt z procent)
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    NOIZER: té se drž.
    Jsi Honza? :-)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    rano jsem od pritelkyne dostal tohle..

a musim rict, ze to zeru.. kdo ma rad Islay, tak tohle je luxus:)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    BTW na laphroaig shopu maj uz par dni CS batch 07
    http://www.laphroaig.com/shop/product.aspx?ShopItemID=98
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    OMNIHASH: Pokud víš, že to stopro neoceníš (ale mohl bys! mohl bys bejt až překvapenej, většina lidí, co whisku nepije, je překvapená, jak velkej rozdíl je mezi tím, co nepijou, a dobrou whisky.), tak to dej dál, protože to by mohlo bejt dobrý.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Dostal jsem se k týhle krásce, whisky moc nepiju, tak se ptám, má to cenu otvírat jako totální elév, nebo to mám poslat dál do světa někomu, kdo to ocení?

https://www.masterofmalt.com/...dich/glenfiddich-special-old-reserve-nineteen-eighties-whisky/?srh=1
    CHAIWALLA
    CHAIWALLA --- ---
    KAKIHARA: Kdybys měl náhodou cestu někam mimo EU, tak na letišti v Prague Duty Free na Gate A mají v doprodeji poslední tři kusy v litrovém objemu po 960,- ;)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    KAKIHARA: ja ji dostal nedavno od bratra a je luxusni.. taky jsem cekal vic koure, ale i tak me prijemne prekvapila.. nicmene nemam toho extra moc napito
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    MACHALIK: clovece, ted si tu tak upijim u krbu tu kolekci a jak rikas - jedinej slabsi kus je ten powers. jinak se furt nemuzu rozhodnout co by jako byl muj favorit. po prvim nalizu bych si rek ze muj favous je greenspot, ale pri druhym naliznuti si rikam ta redbreast je takova zakulacena a vyvazena, to je vono. pak zase po chvili mi prijde takova vyladena ta midletonka.... tezky:)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    DONTRAGEDY: super, dik
    DONTRAGEDY
    DONTRAGEDY --- ---
    Maju ju vo whiskerii (Jindrisska vez) - cakal som viac dymu
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Da se nekde v Praze sehnat Smokehead? Nebo leda přes net?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Včera jsem ochutnal Laph An Cuan Mor, a paráda. Není to na každodenní pití, ale voltáž 48% se prozradí až později, když začne dřevěnět jazyk.
    Ve srovnání s klasickou Laph desítkou je to vůní i chutí velmi jemný. Kouřové vůně je méně, chuť je "uprostřed" slanější. Dochuť je dlouhá rašelinová. Moc jsem si to užil, je to pochutnání od začátku do konce, nicméně nevím, komu to doporučit - za 2,5k za láhev to totiž imho nenabízí o tolik víc než standard nebo QC.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    TWORBO: Jedinej řeklo by se slabší kus je ten Powers, ale zase tam máš high end Midleton - je to naprosto v cajku. Čekej čtyři chutný whisky a tu Midletonku si pošetři a nejez před ní ananas nebo tak něco :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    TWORBO: vůbec bych se toho nebál za me všechny ok
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    kamarad mi poslal pozdrav z irska. misto klasickyho pohledu takovou ochutnavku. co od toho mam cekat? znate nekdo neco z toho?

PINGVINS
    PINGVINS --- ---
    tak jsem si o víkendu udělal radost a doplnil Balvenie 21yo. Jako hodně zajímavý kouř doporučuji Port Charlotte od Bruichladdichu.

GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Me ted nedavno bavil Laphroaig Select. Je to neco jako Laph 10, ale sladsi, takze chutna skoro kazdemu (: Skoro bych to nazval dobrym mainstreamem ((: Na zacatek s kourovymi rozhodne vhodny.

Jinak po skoro-dopiti obou jelinku musim bohuzel nedoporucit. Citim z toho hrozne moc dreva a takovy "palenkovy" smrad (moravaci odpusti). Pokud neco tak 12yo na ochutnani, ale ta 22yo je fakt jen jako kuriozita. Takovy Hammerhead mi chutnal mnohem vic, i kdyz to take nebyla zadna slava.
    KOCOUREK
    KOCOUREK --- ---
    těším se na ni, díky. bohužel je doma a já tam nemívám náladu. Musím ji převézt na chalupu a ozkoušet ji v podvečer s doutníkem či bez, ale v pohodě na zahradě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam