• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZTerence McKenna ۞ जयरामकृष्णन्हरी۞
    rozbalit záhlaví
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    FAEKAL, MORPHLER: Terence McKenna - Pravdivé halucinace PDF, enjoy :)

    DARJEEL: Tentokrát nikolivěk "náš skener" ale někdo jiný :e) ...dokonce si dal dokonce tu práci s kompletním OCR :))
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    BROZKEFF: elektro verzi bych taky uvital...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    FAEKAL: tistena bez sance.. tak za 15 20 let, pokud vubec...
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    FAEKAL: půjčené ... jinak mám i elektronickou verzi, pokud ti bude stačit ta...
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    BROZKEFF: a mas to pujceny nebo si to nekde koupil ? shanim tistenou verzi, zel vsude hlasi vyprodano ...
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    BROZKEFF: nedavno jsem to precetl, pro me byla pulka prinosna a pulka necitelna... az budes mit precteno, budes vedet co mam na mysli, ted ti nechci vytvaret moc predsudku... .)
    jinak urcite precist, ale rozhodne bych to nevolil jako ulevu od uceni, i kdyz se to dlouho tak mozna bude zdat :))
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Pro zajištění instatní úlevy od zátěže zkouškového období, obstaral jsem si McKennovy Pravdivé halucinace, aby byla zábava :-)
    ZBYSO
    ZBYSO --- ---
    super diskuze:-) doufam ze casem taky necim prispeju, az se vratim z dalek;-)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    STUART_HAMPLE: na to ze timewave "vsichni zname" me trochu prekvapujes spojenim tohoto s mayskymi analy. :) Nevelty vychazi z I-tingu a matematiky, jedina vazba na maye je korekce umisteni konce krivky z puvodniho (tusim) r. 2010 do 2012 aby spojil tyto systemy.

    Schumanova rezonance hoax neni, maximalne by mohl byt hoax ze se zrychluje ale videl jsem data ze se tato rezonance meni i behem dne, tak kdyby si dal nekdo tu praci, asi to jde potvrdit ci vyvratit (data sem zahlid zde, ale nedal jsem si zatim tu praci pro casove srovnani: http://147.175.143.11/ Slovaci :)
    lepsi data uvitam (treba prevedena do casove posloupnosti prevladajici frekvenci neco takoveho)
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    s tou schumannovou rezonanci... pry se jedna o hoax...
    znas to, jak to vznika - nekdo napise par radku, nekdo sem tam neco prida a spousta lidi bezmyslenkovite predava informace dal, aniz by je jakkoli proverovali...
    podobne to vidim i s rokem 2012...mckennu a jeho teorii timewavezero tu asi vsici zname, ale uprimne, malokdo vi, co se skutecne pise v mayskych analech...

    vem si i zatmeni 1999, kdekdo papouskoval Nostradama a strasil, co se bude dit, ale ve skutecnosti zatim nikdo nevysvetlil, co to ten Nostradamus popisoval...a zas tak moc zasadnich veci se nestalo
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    jsem lehce zmaten ale myslim ze jsem narazil na neco zajimaveho. v jakemsi clanku ktery se zabyval i 2012 jsem narazil na pojem http://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonances v souvislosti s frekvenci země (bezne byvala udavana jako 7,8 a povazovana za konstantni, pojem ovsem vidim prvne) a ze se tako frekvence zrychluje (nyni uz pry 14+ treba zde http://everything2.com/index.pl?node_id=690619)
    setkal uz se nekdo s timhle jako s argumentem pro zrychlovani? mate ktomu nekdo nejake podrobnejsi vysvetleni ci data? (hlavne k tomu zrychlovani)
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    C23H28O8: no, museli zaznamenat... Leary uvadi maximalne par pripadu badtripu klientu za celou jeho karieru. zase ale MK ULKRA naopak produkovalo spise jen badtripy. (mam pocit ze nekde existuje jakasi stranka ci organizace sdruzujici obeti MK). docela znama je http://www.spiritualemergence.info/ ,ale to je zase uz vice holotropko ...i kdyz nejktere psychospiritualni krize se urcite zacinaji objevovat po uziti psychedelik..
    ....a tim se dostavam k posledni veci- odliseni psychozy od psychospiritualni krize (ev. od poskozeni mozku)... tezke je takove rozliseni... a taky vlastne zalezi na uhlu pohledu- nejake zmeny v mozku po uziti psychedelik nastavaji- at uz strukturalni (preusporadani synapsi, coz ovsem probiha vlastne porad), chemicke (kde je to uz poskozeni a kde vykyv?... tyto zmeny na nervovych synypsich docela meni prozivani a mysleni, ale to se meni i ve spanku ci pri sexu a pod... a vypada to (jeste to neni moc potvrzene) ze i zmeny geneticke (jako ze uziti psychedelika meni i primo nasi genetickou informaci- coz nekdo muze povazovat za poskozeni, a nekdo za prinos)
    C23H28O8
    C23H28O8 --- ---
    SHKRK:
    MORPHLER:
    se zaverem bych jeste pockal

    nicmene urcite bude existovat nejaky web, protoze hipice v sedesatych museli zaznamenali tydle pripady a musi se teda vedet kam to vedlo s tema lidma. ale nejak nemuzu nic najit. mate link?

    SHKRK
    SHKRK --- ---
    C23H28O8:
    MORPHLER:
    psychadelica v tedhhle vecech spis urychli nevyhnutelne... zrovna tedkom je jeden z mych kamaradu uplne rozsekanej, uz asi rok... neni ani tam ale ani tady.... takze ty pripady jsou docela bezny, protoze neni prvni koho znam kdo skoncil na psychine.... al e jak jsem psal... urychli to ten proces... samozrejme to muize otevrit veci, ktery clovek v tu danou chvili nepobere, ale je to jen dobre k jeho dalsimu vyvoji
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    C23H28O8: o podobnych pripadech vim jen jako urban myth. tim netvrdim ze se to stat nemuze, ale imho bych to nehazel na psychedelika ale na danou mysl.
    C23H28O8
    C23H28O8 --- ---
    nic proti psychedelikam, ale znam osobne nekolik lidi, kterym kyselina velmi zneprijemnila zivot. zrejme doslo k castecnemu poskozeni mozku. vite o podobnych pripadech vice?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    SLAUGHTER: Batrachophrenoboocosmomachia.
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    KALIPH: kdyby sis predstavoval vse, budes vnimat vse. To je take zajimava praktika...
    BIOH
    BIOH --- ---
    _B2SPIRIT_: nibiru approaching :-)))
    BIOH
    BIOH --- ---
    chystáte se na dvanáctej :-D
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam