• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWEPZTerence McKenna ۞ जयरामकृष्णन्हरी۞
    rozbalit záhlaví
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    XCHAOS:-)

    XCHAOS: tak to naprav :))))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    myslím poslední dobou vzniká hanebně málo psytrance setů, ke kterým by byly přimíchané projevy McKenny. chtělo by to někdy v létě napravit, a vzít na některou party theremin a MP3přehrávač s těmi projevy.. :-)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    E2E4:-) yop
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DARJEEL: Prekvapive to bylo pro toho Fischera.. Kazdopadne duvod proc jsem to posilal je ze tam Terence uchvatnym zpusobem napodobuje jeho hlas a prizvuk. :-)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    E2E4: proc myslis, ze je to prekvapive, ze zlepsuje zrak?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Uz jsem konecne nasel to misto, kde Terence cituje R.Fischera (ten s tim experimentem ktery prekvapive ukazal ze male davky halucinogenu zlepsuji zrak) - je to tady
    od 17:10. Nemohl jsem to leta najit, protoze prvni cast mp3
    Original Tree Of Knowledge se vyskytuje ve dvou verzich, z toho jedna je useknuta v pulce..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SCHWEPZ: jo, no tak to je peknej model... :) salvej tohle potvrzuje
    SCHWEPZ: tez si myslim, ze by to bral jako ok, A uuups, sou z nas vykladaci postoju osobnosti ve stavu post mortem, takovych bylo a bude a vis jaky byli!!! :-D
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    DARJEEL: já vím, že je to tu trochu OT, ale kdyby byl McKenna živý a na nyxu :-) určitě by ho téma a konceptualizace zaujala :-)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    DARJEEL: vortex je "vír", je to jakoby "smyčka energie". jeden z nich seš ty, například. pak můžeš jít v rámci mentálního experimetu po škále nahoru (galaxie) nebo dolů (superstruny). autor pak tvrdí, že jsou tyto "drahokamy-v-síti-ostatních-sebe-a-vše-odrážející-sítě" velmi aktivní - viz: "svou tvůrčí aktivitou vytváří dvojitou elektromagnetickou Jin/Jang šroubovici, ve tvaru globu. Ve středu každého vortexu je nulový bod, který je elektromagnetickými siločarami - červími děrami propojen s úrovní kolektivního vědomí, většího vortexu".
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SCHWEPZ: E2E4 ti chce jasne naznacit, ze ses OT a jestli toho nenechas, dostanes banana! tady zadny offtopic diskuse nebudou, chapes? :))))

    co je mysleno tim vortexem? sem to mozna nepochopil uplne presne...
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    E2E4: ono je obvyklé že lidé se neshodují ve slovech ale ve významech :-) a třeba v pravdivých halucinacích říká tak divné věci, že nějaká propojenost vortex-hologramů a časoprostorové projekce aktivního vědomí je jako pohádka pro novorozence :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SCHWEPZ: Terence nic takoveho nerika, byt nemam prectene vsechny jeho knihy..
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    E2E4: nevím, takhle asi konkrétně ne. je to trochu na hraně new-age teorii, možná to spíše koreluje s teoriemi fyzika Davida Bohma (svinutý implikátní řád ap.). Ale přišlo mi to zajímavé a ne-příliš-vzdálené myšlenkovým mapám terrencovým. také jsem chtěl trochu pobídnout debatu. Třeba o přístupu k názorům že "qoud est superrior, quod est inferior, ad perpetranda de miraculai mistaca Dei" (co je nahoře, je stejné, jako to, co je dole, k zázraku jediného). nemám McKennu naštudovaného tam kompletně, abych jeho moh prezentovat jeho názor na korelace vyššího (galakttikcého) s nižžším (zemského). někdo "more advanced" to zkusí? :-)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    E2E4: ne to rika schwepz!
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SCHWEPZ, SCHWEPZ: a to rika terence mckenna?!
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SCHWEPZ: "Gravity is a state of mind"
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Každá vůle a touha (z kterékoliv úrovně existence), tvoří projekční a gravitační elektromagnetická pole - vortexy, jenž jsou podstatou veškeré tzv. hmoty - všeho vně projeveného a to ať už se jedná např. o nerost, zvíře, planetu, galaxii nebo vesmír. Čili každá nižší úroveň vědomí - projevu existence je tedy ve své podstatě pouhou myšlenkovou formou - odnoží té vyšší - mateřské úrovně vědomí (duše), která je svou vůlí a touhou (tvoří projekční a gravitační elektromagnetické pole - vortex), stvořila a proto je s ní od té doby také přes své čakry - elektromagnetické siločáry energeticky spojena. Čakry jsou tedy vůlí a touho tvořené elektromagnetické siločáry (bílé a černé červí díry), kudy kosmická životadárná energie tvořivého vědomí - živého světla proudí. Toto jsou ty tzv. "tunely", kudy individualizované vědomí po fyzické "smrti" putuje zpět ke svému stvořiteli, ke svému vyššímu - světelnému Já.
    http://www.trefy.cz/ZivePredstavy/
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Vše vně projevené jsou pouze mentální projekce aktivních tvořivých vědomí
    http://novazeme.ning.com/profiles/blogs/vse-vne-projevene-jsou-pouze


    Každý vortex - hologram je zmenšenina původní, větší časoprostorové projekce aktivního vědomí (individualizovaného do Jsem to či ono), které svou tvůrčí aktivitou vytváří dvojitou elektromagnetickou Jin/Jang šroubovici, ve tvaru globu. Ve středu každého vortexu je nulový bod, který je elektromagnetickými siločarami - červími děrami propojen s úrovní kolektivního vědomí, většího vortexu - vyšší úrovně vědomí (o vyšší frekvenci), ze které pochází, To znamená, že např. vortex atomu (jehož středem je aktivní vědomí tvořící svou aktivitou elektromagnetické jádro, čili miniaturní slunce) je zmenšená kopie - odnož vortexu nějaké bytosti (jejíž středem je srdeční čakra, nikoliv alternativní Já - Ego, ale pravé - duchovní vědomí bytosti), bytost je zase zmenšená kopie vortexu planety (jejíž středem je elektromagnetické jádro - vědomí země), planeta je zmenšená kopie galaxie (jejíž středem je centrální slunce - vědomí, které svými aktivitami vytváří taktéž elektromagnetismus a opět o vyšších frekvencích než ty předešlé), galaxie je zmenšená kopie vortexu supergalaxie (se svým středovým - centrálním sluncem), supergalaxie je zmenšená kopie vortexu vesmíru (se svým centrálním sluncem) a vortex vesmíru je zas zmenšená kopie vortexu super vesmíru, jehož středem je aktivní vědomí tvořící živé světlo - centrální slunce všech vesmírů, odkud přes světelná vlákna (kosmické DNA spojující jednotlivé úrovně) proudí životadárná energie - Prána do všech nižších úrovní existencí. Aktivitou nižších úrovní vědomí se přijatá energie tohoto aktivního kosmického vědomí z bytostí a úrovní existencí zase vyzařuje a přes černé díry (elektromagnetické siločáry vyšších frekvencí - úrovní existencí) se opět vrací zpět až do Absolutna, nejvyšší úrovně - frekvence aktivního kosmického vědomí, tvořící centrální slunce všech vesmírů.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Jinak bych byl rad kdyby nekdo porovnal moje a morphlerovy archivy (http://hynek.zewling.com/terence/ a http://terence.zewling.com, abych to mohl sjednotit.. Ujme se toho nekdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam