• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEF_KBlues starejch kolejí
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    KACIR: Nj, mrzuté. A ty máš zrovna foťák. Takhle to budou jen další "veledíla" z mého Olympusu:(. Ještě vezmu practicu, ale jelikož nemám eterní spoušť, bude to mázlé, protože několik vteřin to v klidu neudržím ani na stativu:(.
    KACIR
    KACIR --- ---
    JOSEF_K: Xakru, neslíbit už na večer něco jiného... :-(
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Dneska mám volný večer, takže hodlám sebrat foťák a stativ a vydat se konečně do těch Vršovic na seřadiště a podobné věci. Pokud by měl někdo chuť se přidat (nejlépe někdo s kvalitním foťákem), ozvěte se do pošty.
    SORRYLOOKING
    SORRYLOOKING --- ---
    WELL: dokonalost.
    WELL
    WELL --- ---
    JOSEF_K: Taková pocta! Děkuju.. :)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    WELL: Blahopřeji, tahle fotka se mi děsně líbí, a proto skončí tam, kde skončí:).
    WELL
    WELL --- ---
    Jedna dávná ranní.

KACIR
    KACIR --- ---
    Zajeďte až k Mostu a nebudete o měsíční krajině polemizovat :-) Starý Holešovice a Bubny jsou zajímavý místo, na nafocení už nezbývá nekonečně času, chystaj se tam velký změny a velký stavby, zrovna jak na Žižkově. Ani jedno z těch nádraží nafocený nemám... :-/
    WELL
    WELL --- ---
    SORRYLOOKING: Tak to jo :) Je fakt, že v mládí jsem po škole často a rád chodil obdivovat velkorypadlo do takovýho malýho ("mýho") Mordoru, měl jsem to hodinku chůze od baráku.. ale třeba to údolí Labe bylo a je krásně živý.
    SORRYLOOKING
    SORRYLOOKING --- ---
    WELL:
    JENIIK: já tam jel jen jednou jedenkrát, ale líbilo se mi to taky. tou měsíční krajinou jsem to vlastně nemyslel negativně. spíš bluesově, neasi :)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    SORRYLOOKING: taky moc nechápu, co je na té krajině měsíčního. Jsem z Beskyd a tyhle "divný kopečky" se mi líbí, hrozně rád tam jezdím.
    WELL
    WELL --- ---
    SORRYLOOKING: Porta Bohemica je podle tebe měsíční krajina? Jako člověk, který na malebné trase Ústí-Praha strávil bezpočet hodin, se musím ohradit.. :)
    SORRYLOOKING
    SORRYLOOKING --- ---
    JENIIK: to jo, holešovice jsou strašně ponurý a zvláštní. a zas se hodí, že právě z holešovic se jede do tý severočeský měsíční krajiny, k ústí nad labem a k teplicím a tak...
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    ELFOS: ta zubačka je super.

Musím se vypravit nafotit zastávku Praha - Holešoévice, je to naprosto šílené místo.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    ELFOS: Nádhera:)
    ELFOS
    ELFOS --- ---
    ELFOS
    ELFOS --- ---
    JOSEF_K: Moc pěkné. :-)

JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Smazal jsem pár příspěvků. Kdo je viděl, ví proč. Příště se prosím držte tématu. Díky...
    MAEROR
    MAEROR --- ---

BĚSNIČKA NA ZKONEJŠENÍ BĚSNÍCÍ VÝPRAVČÍ
    pro Natashu

Někdo mi dopil zvětralou třetinku
    Než jsem se vrátil z pisoáru
    Dvě babky čekají dieslovou mašinku
    A kluci na peróně s dvackama hrajou čáru

Někdo mi vybral sladký lógr z šálku
    Dřív než jsem v čekárně omrknul novou slečnu
    Šest babek s košíky třese se na lokálku
    Koleje za hradlem se protnou v nekonečnu

Někdo mi dotáh k filtru rozkouřenou spartu
    Než jsem se mrknul na zpoždění
    Sedmadvacet babek, ti zčárkovaní kluci, pět šedých kolbenkářů, zřízenec s ještěrkou, tři psi a značkař Klubu českých turistů už dávno drží vartu
    A fešná výpravčí se dává do běsnění

Pozvu ji na panáka za námi do nádražky:
    My všichni veteráni na příměstské dráze
    Už místo vlaků zvykli jsme na náhražky –
    Opilí nekonečnem pomalu suneme se k Praze

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam