• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEF_KBlues starejch kolejí
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    GOBERS: Uz nejsem. Ja tam jel jenom kratce navstivit Haribokachnu. Uz jsem zase zpatky v Italii. Ale do Bernu bych se nekdy prijel podivat rad!
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    ADAMJ: Ty jsi ve Švýcarsku? Nechceš se stavit v Bernu? To už je kousek...
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Ze vcerejsiho vyletu do Montreux:

P1020227

P1020323

P1020340
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Vcera vecer jsem jel z Milana do Trenta. Nikde nebyli zadny lidi. Melo to zvlastni atmosferu.

P1020149

P1020164

P1020169
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    UKECANEK: :)))
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    Ha!

The station is currently undergoing a major refurbishment, alas the 70s style will be lost, but the toilets might be cleaned once in a while.

Neznámý optimista na Wikitravel :)

http://wikitravel.org/en/Prague
    UKECANEK
    UKECANEK --- ---
    MLEKAR_STEIN: Ano. A splácená čáska by samozřejmě musela odrážet zejména historickou hodnotu. Rozhodně nikoliv sběrovou cenu.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    MLEKAR_STEIN: Taky pravda. To by bylo ještě lepší...
    MLEKAR_STEIN
    MLEKAR_STEIN --- ---
    JOSEF_K: ne. nestrilet.
    pracovat a nechat splacet. a kdyz se budou vzpouzet tak na pranyr s nimi. nebo nechat sedet na oslu.
    KACIR
    KACIR --- ---
    JOSEF_K: Souhlas. Nemaj právo na svůj život.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    NANTHEI: Tři roky jsou málo. Zastřelit!

Je mi naprostou záhadou, kde někdo vezme tu drzost, že během chvilky zlikviduje něco, co někdo jiný dělá třeba několik let. Jak říkám: zastřelit.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Trochu off-topic, ale snad ne prilis:
    Nevite prosim, jak nekde online zjistit, jaka zeme (spolecnost) vypravuje kterej vlak EuroCity?
    Zejtra mam jet vlakem EC 188 z Trenta do Mnichova a zajimalo by me, jestli to budou Italove a nebo Rakusaci (Nemci). Kdyz pojedou Italove, bude vlakem projizdet kolibrik s vozikem s jidlem a bude nabizet priserny sendvice, ale kdyz to budou Rakusaci, bude tam normalni civilizovanej jidelni vuz. Je to pro me zivotne dulezita otazka, jde o moji snidani :-).
    SORRYLOOKING
    SORRYLOOKING --- ---
    taky sem se musel smát, když sem viděl to monstrum obchodní uprostřed hlaváku. pořád stejná otřesnost, akorát teď do toho obchoďák na klíč. vypadá jako něco z papíru, jako kulisa.
    no hezký, hezký :)
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    KACIR: Hm, tak drž pěsti, ať to vydrží alespoň co tam budu pracovat, nerada bych skončila v kolejišti metra na Hlaváku.
    BUBLINKY
    BUBLINKY --- ---
    JOSEF_K: Tak.
    SHADOWALKER: Současné studie mi nejsou známy, ale dávám ti za pravdu, ta dřívější je otřesná.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    JOSEF_K: Mno, nevim jak je to ted, ale ped nekolika lety jsem videla studii rekonstrukce Fantovy kavarny a z vizualizace mi bylo do breku. Doufam, ze to v ramci teto rekonstrukce zmenili.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    KACIR: No vida, tohle je zajímavé. Bohužel o tom nic nevím. Architekti sem!

Já hlavně doufám, že se v rámci rekonstrukce Hl. n. dostane i na budovu Fantovy kavárny, té jediné by totiž byla skutečně škoda...
    KACIR
    KACIR --- ---
    Halu vylepšujou báječně - do prostoru umístili mnohatunovou stavbu s obchodama, to ale všechno stojí na starejch sloupech stanice metra, který nijak nepotřebovaly vyztužit - zvláštní... Jsem zvědavěj. kdy začne hrozit propadnutí stropu stanice metra... Hlavák sice potřebuje rekonstrukci jako sůl, ale tohle je divný...
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    TAMARIX: Jo, rekonstrukce Hlaváku je zvláštní záležitost. Ale zase na druhou stranu ta hrůzná hala, kterou nám tu komunisti zanechali, moc vylepšit nejde. Tu by šo jenom zbourat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam