• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEF_KBlues starejch kolejí
    KACIR
    KACIR --- ---
    ADAMJ: Říkal jsem něco podobného na adresu jedné herny u metra Stodůlky, ale dozvěděl jsem se, že ta herna je menší zlo, než banda feťáků a bezdomáčů, co se v těch místech po nocích slejzala dřív...
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    SHAGA: NJN, na herny pomuze jenom postavit je mimo zakon a nebo jim tak otravit zivot, ze odejdou samy. A to jsem pro svobodny podnikani :-)
    KACIR
    KACIR --- ---
    ADAMJ: Už před dlouhou dobou... :-(
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    SHAGA: COZE? Oni tam udelali HERNU?
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    TAMARIX: Ona ta herna bejvala vzadu na balkóně toho horního vestibulu, tam teď není nic, tak jí přesunuli dopředu. Když jsem to viděl, nemálo jsem blil, a nemálo jsem blil když jsem slyšel vysvětlení - prý mají tak dobře sepsané smlouvy, že kdyby je odtamtud vyhodili, tak se nedoplatěj.
    KACIR
    KACIR --- ---
    JOSEF_K: Ty brejlovci jsou v podstatě nezajímavý záběrem, to tam asi udělá každej, maj ale nádhernou kýčovitou náladu, ten človíček docela kamarádí s fotokrámem, hezký...

THEMUF:
    Patník maličko doblejsknout... :-)
    Příště ukecej lidi v depu, ať se mezi vagonama neválej krabice, bylo by to čistší :-)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JOSEF_K: THEMUF: Ty jo, ja chci do Prahy!
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    THEMUF:: ten clash na smichove a prvni fotka (vypada to jak nekde v Modranech) jsou fajnovy. z meter me libit to v pohybu.
    THEMUF
    THEMUF --- ---
    No, sleduju tohle vlákno už delší dobu, tak taky přispěju svoji troškou do mlejna. Snad to neni nejhorší ;)

ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JONEZ1: Jo, taky nevim, co tam vsichni blbnuli. Ta fotka mela uzasnou atmosferu.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    JOSEF_K:: navzdory negativnim reakcim v komentarich pod fotkou moje srdce zaplesalo! :)
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    ADAMJ:: jojo, swiss trains :-). uz se tesim o vikendu na Zürich.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Tý jo, i na humanartu se najdou krásné věci:
    http://www.humanart.cz/fotografie-35061-depo-.html?z=1

nevím, jak jsou tam řešena práva, takže jen link
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    ADAMJ: Pravda, toho odrazu jsem si prve nevšiml. Nicméně v nějakém programu (gimp, photoshop) by to mělo jít odstranit.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JOSEF_K: Dik :-). Z vlaku. Bohuzel je tam trochu videt odraz od okna.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    ADAMJ: Pěkné. Odkud jsi to fotil? (nemyslím město, spíš mě zajímá pozice. jak je to focené z výšky).
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Jeste jedna z moji cesty tenhle vikend:

The Swiss, They Still Can Smoke Wherever They Like
    THOMAS_AARVEN
    THOMAS_AARVEN --- ---
    THOMAS_AARVEN: podle wiki :)
    THOMAS_AARVEN
    THOMAS_AARVEN --- ---
    AUSSIE: zapomel jsem dodat, najdlhsi dvoukolejny a elektrifikovany zaroven.

jinak mas pravdu, Harmanecký nebo Čremošniansky tunel je dlouhy 4698 m podle
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam