• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEF_KBlues starejch kolejí

Jan Skácel
    Blues o kolejích

Dny jsou jak nákladní vlaky
    kolik jich v roce je
    jedenkrát dojedou všechny
    a skončí koleje

rozbalit záhlaví
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    CORTEX: Tak to už budem možná čtyři. Nu, uvidíme. Přesný termín a místo srazu upřesním.
    CORTEX
    CORTEX --- ---
    JOSEF_K: Já bych šel.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    JOSEF_K: Tak to budu bohudik konecne na dovolene. Ale tim padem se bohuzel nezucastnim.
    HLOH
    HLOH --- ---
    JOSEF_K: Když prolezeš ty stránky tak je tam víc opuštěných dep a nádraží, rezatých vlaků.....
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Měl bych návrh:
    úterý 03.06. ve večerních hodinách (prostě za soumraku) nádraží Vyšehrad. Zájemci do pošty nebo klidně sem, to je fuk.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    HLOH: Tak to je skutečně síla. O téhle době vím poměrně dost, ale tohle je pro mě naprostá novinka. Díky za odkaz...
    HLOH
    HLOH --- ---
    http://englishrussia.com/?p=1305
    Stalinova ztracená dráha...
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    THEMUF:: moje prvni asociace byla Dejvicka, jenze nemam nic, ceho bych se chytil, takze to spis bude nekde jinde :)
    KACIR
    KACIR --- ---
    THEMUF: Jo, to je čistý, i barva reálnější (což je zas míň malebný)...
    92. kolej na Zličíně ? :-)
    THEMUF
    THEMUF --- ---
    JONEZ1: Určitě se ptát můžeš, ale jestli ti odpovím :D Nee, hele schválě, kde myslíš? :)
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    THEMUF:: kde to je focene, smim-li se ptat?
    THEMUF
    THEMUF --- ---
    KACIR: Heele, ja to chapu... ;)

Jeste jedna... :)
    KACIR
    KACIR --- ---
    THEMUF: To neber moc vážně, já jsem občas ochotnej poradit přemístit Eifelovku a zbourat panelák, když rušej v záběru... :-)
    THEMUF
    THEMUF --- ---
    KACIR: No, kdybych nebyl línej, tak si je můžu odklidit sám... :) Ale zase bych je tam pak musel naskládat, bo to jsou kryty sběračů, který tam musej furt bejt...
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    ADAMJ: Aha, tak proto tolik fotek z cest:).
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JOSEF_K: Jsem z Prahy, ale posledni asi tak pulrok tam moc nejsem.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    ADAMJ: Nevím, odkud jsi, ale klidně někdy zajeď:). Sice se o Praze říkají všelijaké nepěkné věci (jako poloviční ostravák to musím vědět:)), ale ve skutečnosti je tu pěkně.

THEMUF: Mně se to líbí. Klidně hoď další:).
    SHAGA
    SHAGA --- ---
    K hernám: ČR je naprostej evropskej unikát, v množství heren a kasin jsme naprosto nedostižní. Jeden senátor, myslím že se jmenuje Novotný, se tomu léta věnuje, ovšem naráží na hradbu zlobbovanejch zákonodárců, takže se s tím nedaří dělat nic.
    KACIR
    KACIR --- ---
    ADAMJ: Říkal jsem něco podobného na adresu jedné herny u metra Stodůlky, ale dozvěděl jsem se, že ta herna je menší zlo, než banda feťáků a bezdomáčů, co se v těch místech po nocích slejzala dřív...
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    SHAGA: NJN, na herny pomuze jenom postavit je mimo zakon a nebo jim tak otravit zivot, ze odejdou samy. A to jsem pro svobodny podnikani :-)
    KACIR
    KACIR --- ---
    ADAMJ: Už před dlouhou dobou... :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam