• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEF_KBlues starejch kolejí
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JOSEF_K: Hm, to je pravda. I kdyz podle toho, jak funguje nase spolecnost, za prezidenta nebo novinare by byl asi vetsi prusvih :-|
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    ADAMJ: Díky svému zaměstnání mívám jednu stabilně v kapse:). Dokonce s celkem známým logem. Nicméně nepomůže zdaleka vždy, protože zaměstnanci ČD mají zodpovědnost za svěřený prostor, a když tam vlak rozmašíruje novináře, mají úplně stejný průšvih jako kdyby tam rozmašíroval bezdomovce nebo prezidenta. Na některých místech prostě nemá nikdo nepovolaný co pohledávat.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JOSEF_K: IMHO by pomohlo obstarat si novinarskou prukazku.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    ADAMJ: :))

Já už v Čásce tolik let nebyl, že si houby vzpomínám, jak to tam vypadá. A jelikož je ráno, nedošlo mi to ani z těch fotek:). Stále přemýšlím, že bych v Lysé n. L. vylezl na sloup s reflektorem, ale nevím, jak by se to líbilo zaměstnancům drah:).
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JOSEF_K: Jinak, dik! :-)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JOSEF_K: To je tajemstvi. Jinak by na tu lavku spojujici hlavni budovu a mistni nadrazi chodil fotit uplne kazdej :-)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    ADAMJ: Pěkné. Jen mi prozraď, kde všichni berete ta úžasně vyvýšená místa na focení:). Jednou jsme s ailasem vyšpalhali na lokomotivu, ale stejně pár metrů chybělo:).
    KACIR
    KACIR --- ---
    FIN: Ano, to zní zajímavě, ale tento týden bez šance...

Skener: za nabídky děkuju, proberu fotky a ozvu se, zjistil jsem, že ty nejzajímavější z Balogu nějak nemůžu najít...
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Tak zase něco z konkurenčního serveru:):
    http://www.humanart.cz/fotografie-35564-so-empty.html?z=1
    FIN
    FIN --- ---
    KACIR: dobře, že ses tu ozval. až budeš mít chuť, můžeme podniknout útočnou výpravu na tu vinotéku s nakládanými věcmi v oleji ve strašnicích :-)
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    KACIR: Skener by byl, ale v Poricanech.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Nemáte někdo k zapůjčení skener? Mám pár zajímavejch fotek z analogového období, kdy jsem mašinky občas fotil, ale na papíře vám je hned tak neukážu... :-)
    JIMX
    JIMX --- ---
    jsem si vzpomnel, ze mam taky par docela hezkejch masinkovejch fotek ...

http://picasaweb.google.com/martin.pesava/MaInky

prvni 4 jsou z Plzenskeho hlavniho nadrazi ... a druhe 4 ze zubacky na nejvyssi nemecky Alpsky vrch Zugspitze.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    KACIR: Jednu v Lysé n. L. vykolejil vlak, je to tak šest let zpátky. V té době jsem měl jít na praxi od SŠ, a pokud bych se na to nevybodnul, tak bych v tom vlaku seděl. V ten okamžik jsem byl za svou lenost velmi rád.
    KACIR
    KACIR --- ---
    JOSEF_K: Nestojím o to být v jakémkoli vykolejeném voze. Ale kamarádka před lety popisovala, že jednou rychlík někde u Přerova začal trochu víc drncat a někdo jen tak prej nevzrušeně poznamenal "To vypadá, jako bychom už nejeli po kolejích" Moment na to začal vlak intenzivně brzdit - zničehožnic v táhlým oblouku vyskočil všema nápravama jeden vagón, ale k roztržení ani převrhnutí vlaku nedošlo, klika jak sviň.
    Protože svět je malej, tak to vez jeden známej fíra, vyprávěl, že vlak divně cuknul, tak kouknul z mašiny dozadu, viděl prach od kol a už brzdil, co to šlo...
    Už si nepamatuju příčinu, ale bylo to technický, ne špatnou obsluhou výhybky...
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    KACIR: Tak nějak. Faktem je, že když jsem prvně viděl dvoupatrové elefanty, doufal jsem, že pokud někdy vykolejí, nebudu zrovna sedět nahoře.
    KACIR
    KACIR --- ---
    JOSEF_K: Hezký, může se mluvit o štěstí, že se nikomu nic nestalo...
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Jednak je to škoda a druhak je to průšvih pro mě osobně, neboť touhle trasou potřebuju dneska jet...
    http://zpravy.idnes.cz/v-celakovicich-vykolejil-osobni-vlak-blokuje-trat-z-prahy-do-lyse-p9p-/krimi.asp?c=A080606_075702_krimi_klu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam