• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEF_KBlues starejch kolejí
    KACIR
    KACIR --- ---
    CYBERSTORM: Ahoj. Hezká fotka!
    CYBERSTORM
    CYBERSTORM --- ---
    Zdravím
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    NASHUA:: och och, ale to je poetika!
    NASHUA
    NASHUA --- ---
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Finovi se tahle stránka, řekl bych, bude líbit:).
    http://www.deepbluesclub.org.uk/
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JOSEF_K: Hm, to je pravda. I kdyz podle toho, jak funguje nase spolecnost, za prezidenta nebo novinare by byl asi vetsi prusvih :-|
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    ADAMJ: Díky svému zaměstnání mívám jednu stabilně v kapse:). Dokonce s celkem známým logem. Nicméně nepomůže zdaleka vždy, protože zaměstnanci ČD mají zodpovědnost za svěřený prostor, a když tam vlak rozmašíruje novináře, mají úplně stejný průšvih jako kdyby tam rozmašíroval bezdomovce nebo prezidenta. Na některých místech prostě nemá nikdo nepovolaný co pohledávat.
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JOSEF_K: IMHO by pomohlo obstarat si novinarskou prukazku.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    ADAMJ: :))

Já už v Čásce tolik let nebyl, že si houby vzpomínám, jak to tam vypadá. A jelikož je ráno, nedošlo mi to ani z těch fotek:). Stále přemýšlím, že bych v Lysé n. L. vylezl na sloup s reflektorem, ale nevím, jak by se to líbilo zaměstnancům drah:).
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JOSEF_K: Jinak, dik! :-)
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JOSEF_K: To je tajemstvi. Jinak by na tu lavku spojujici hlavni budovu a mistni nadrazi chodil fotit uplne kazdej :-)
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    ADAMJ: Pěkné. Jen mi prozraď, kde všichni berete ta úžasně vyvýšená místa na focení:). Jednou jsme s ailasem vyšpalhali na lokomotivu, ale stejně pár metrů chybělo:).
    KACIR
    KACIR --- ---
    FIN: Ano, to zní zajímavě, ale tento týden bez šance...

Skener: za nabídky děkuju, proberu fotky a ozvu se, zjistil jsem, že ty nejzajímavější z Balogu nějak nemůžu najít...
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam