• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOSEF_KBlues starejch kolejí
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    KACIR: S některými aktivitami organizátora sice nesouhlasím, ale v tomhle ho podpořím.
    KACIR
    KACIR --- ---

Dostala se ke mně petice na záchranu nádraží v Ústí nad Orlicí, koukněte na to:
    http://www.stop-demolici.wz.cz
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    CORTEX: Nádhera, díky.

Jinak situace je teď taková, že mi blbne notebook a odmítá spolupracovat, takže mé kluby zemřely potupnou smrtí. Sedím teď u toho šmejdu, co mám v práci, takže nemůžu dělat prakticky nic:(. Pokud se bozi elektroniky smilují, snad se vše v dobré obrátí...
    ELFOS
    ELFOS --- ---
    JOSEF_K:
    :-) Většina věcí se najde, když se hledá něco jiného (na netu i doma).

Třeba google - hledání obrázku rosničky - a třetí strana odkazů:

http://www.vlaky.net/zeleznice/spravy/001793-Rosnicka-absolvovala-Palavsky-okruh.asp

JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Sice jsem hledal něco jiného, ale tohle taky potěšilo:

JIMX
    JIMX --- ---
    ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    Super duha; ale teda, vazne by mohli zase pomalu ale jiste zacit sekat travu.
    ELFOS
    ELFOS --- ---
    Beroun

ADAMJ
    ADAMJ --- ---
    JOSEF_K: notyvole :-)
    THEMUF
    THEMUF --- ---
    Tak tady mám zase jeden sunset na kolejích... ;-))
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    FALLENANGEL: Nj, teď to tu na chvíli umřelo, ale mělo by se to zase rozjet. Navíc klepe na dveře podzim, tj. nejlepší doba na focení a psaní.
    FALLENANGEL
    FALLENANGEL --- ---
    Zavítal jsem do tohohle klubu po delší době a je to jako pohlazení po duši. Díky všem s foťákem a schránkou plnou poezie.

Je to stejně zvláštní, jakou mají vlaky symboliku a dovedou člověka rychle dostat do melancholické nálady.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    SHADOWALKER: Příští týden už by mohlo být veseleji, ale teď je to koncentrované zlo.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    JOSEF_K: To je bohuzel vsude stejne. Muj volny cas se, az na vyjimky, odehrava od deviti vecer do sesti rano. ;) Ale fandim, drzim palce a pevne doufam, ze se neco povede.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    SHADOWALKER: Já s tím článkem souhlasím. Bohužel ten článek mi neposkytuje žádné rady, s jejichž pomocí bych zjistil, kde mám vzít čas:(.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam