• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    FISEJS
    FISEJS --- ---
    A jde ti o to aby ty bannery nějak rotovaly nebo jsou to jen statický bannery?
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    a nebo nejakej plugin kterej zobrazi kdyz mam klasicky po strenach ruzny ty menicka a prihlasovaci box a tak tak pod tim dalsi takovej box, akorat s bannerama... prave jestli mi muzete neco doporucit, ten web s milionem pluginu znam :)
    BANIA
    BANIA --- ---
    CRITT3R: Ja pouzivam bud ten zakladni modul, anebo AdsManager na inzeraty, ten je skvelej.
    Ale komponenty mas n
    BANIA
    BANIA --- ---
    FISEJS: no, jde rozhodne nastavit clanek a dat mu konec publikace v to datum, co potrebujes. Clanek zkopirovat do te druhe sekce a nastavit zacatek publikovani taky na to datum. Jinak me nic nenapada, jedine by na to byla nejaka komponenta.
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    CRITT3R: Ja pouzivam na banery modul pro vkladani custom kodu. Tech je dost, ten si nevzpomenu co konkretne pouzivam ja.
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    prosiim :)
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    ahoj, neznate nekdo nejakej dobrej plugin do joomly pro bannery po stranach webu?
    FISEJS
    FISEJS --- ---
    Čau, mám dva dotazy:

1)
    Co přesně řídí nastavení cache v nastavní joomly. Jak dlouho se budou obrázky skladovat v počítači prohlížejícího?
    2)
    Nevěděli by jste zdali je nějakym způsobem možné nastavit článku aby se po určitém datu přesunul do jiné rubriky?

díky
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    Tyjo, ti vyvojari Joomly jsou kreteni :) Pouzivaji GPL licenci, ale je jim jedno kdyz ji nekdo porusuje.
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    SKUTEKKUTEKK: ja testuju J 1.5.1 a VM 1.1 RC1 na locale a zatim zadnej problem. Dokonce jsem tam bez problemu pretahl zbozi z aktivniho shopu kterej jede na VM 1.0.14, pres CSV Improved 0.8 beta 6. Ale asi bych s tim nikam nespechal. Rozhodne bych to nepouzival na ostrym webu. Dokud nebude VM 1.1 final...
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Hele jak to vidite s Joomlou 1.5 v produkcnim prostredi ? Navic v kombinaci s VirtueMartem ? Nerad bych se dostal do role betatestera...
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    Diky za odpovedi...za tu dobu,co sem tu nebyl,tak uz se mi to podarilo se v tom trosku zorientovat a prokolikal sem se ke spravnym vysledkum
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    LET_ME_BE: za malo :)
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    WALEEK: jee to jsem neznal :) Diky
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    FI_CZECH: nevim jestli Ti to pomuze, ale pokud chces mit stejny Home i v Main i v Top menu, tak jedna z kratsich cest vede tudy:
    Dejme tomu, ze Ti vyhovuje Home v Main menu a chces vytvorit stejny link v Top menu.
    - Administrace>Nabidky>Top Menu, zvolis NOVY
    - Ze stromu nabidky vyberes ALIAS
    - Popises si Titulek atd. a vpravo /Parametry - zakladni, Polozka nabidky/ si vyberes MAIN MENU - HOME
    A das ulozit.
    Tot vse, ted Ti to bude chodit stejne... :)
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    FI_CZECH: Jak stejne? Kdyz mas dve polozky tak jsou ruzne. To co se ma kde zobrazit se vaze ke KONKRETNI POLOZCE v menu. Proste si zaklikas u kterych polozek se to ma zobrazovat (ve spravci modulu).
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    jasne to sem tak nejak pochopil,ale mam 2 uplne stejny polozky,ktery se lisi jeno v ID content je taky stejny, ale to prihlasovani je v tom jednom neviditelne. Ne ze by to byl problem, ale proste to nechapu a nejak na to nemuzu prijit...jinak dik
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    FI_CZECH: Kde se ma co zobrazit se vaze na konkretni polozky menu.
    FI_CZECH
    FI_CZECH --- ---
    Ahoj..prosim Vas jakej je rozdil v implicitnim 'Main Menu' a 'Top Menu' Ptam se v tom smyslu,ze presne nechapu, kdyz jsem v zalozce HOME v Main Menu,tak se mi zobrazuje i formular pro prihlasovani a kdyz jsem v zalozce HOME v Top Menu, tak nabidka prihlaseni zmizi, i kdyz je odkaz HOME vytvoreny presne tak jako v Main Menu. Postupne se seznamuji s prostredim a s moznostmi,tak sem jeste trochu zaostalej,sorry a diky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam