• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    TONAL
    TONAL --- ---
    ZONICEK:
    zdar. ja zrovna delam joomlu na forpsi a vsechno beha v pohode. uz pri instalaci to hlasilo, ze hosting je rdy pro vsechno
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Zdravíčko,
    nemáte někdo joomlu na forpsi ? chtěl bych ten normal hosting
    https://www.forpsi.com/webhosting/normal.php
    Mysql+linux... běhá tam všechno v pohodě ? safemode atd ? :)
    Díky...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    PROBER
    PROBER --- ---
    SAMGARR: Adresa webu?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Zdravim,
    na svem webu pouzivam modul SMF latest post pro zobrazeni poslednich prispevku v SMF foru a modul !JoomlaComments pro zobrazeni poslednich kometaru. Oba moduly mi zobrazuji spatne diakritiku (misto š je ? atd...). Db mam v UTF8, pouzivam !Joomla 1.5.9. Zkousel jsem do kodu modulu pridat

setlocale(LC_ALL,'cs_CZ.utf8');

ale bez vysledku. Diky za kazdou radu!
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Hledam programatora na cca 20 hodin na upravu VirtueMartu. Posta nebo 604338692 - celkem to specha.
    TOE
    TOE --- ---
    Nevim jestli sem správně pochopil co hledáš, ale mrkni na seyret:
    http://www.joomlaholic.com/index.php?option=com_seyret&Itemid=3
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Zdravíčko,
    chtěl jsem se zeptat, existuje pro joomlu nějaká komponenta která by pouštěla vlastní videa nahraná na serveru něco jako to dělá all video z youtube ?
    Je tam problém že budeme potřebovat pouštět asi 4GB videí takže nahrávat to na youtube by bylo občas problematické. Nezkoušel jste někdo jinou cestu ? díky
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    CRITT3R: neznam, zkus to napsat do diskuze na joomlaportal.cz
    CRITT3R
    CRITT3R --- ---
    ahojte, pls nevedeli byste o nejakym modulu do joomly kterej by umoznoval neco jako spolujizda.cz ? tj. verejna moznost zapsat kdo kam jede a pak moznost napsat tomu cloveku ze se chce nekdo pridat?
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    ETH: mno data sou ulozeny v DB, myslim ze se to pri instalaci pta jestli zachovat nebo smazat tabulky.. ale to si nejsem jisty..
    urcite bych udelal zalohu..
    ETH
    ETH --- ---
    MELOUN: díky a ještě jeden lama dotaz, když upgraduju joomlu jako takovou, nepřijdu o data?
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    1.5.8 bez problemu..

aktivovat prislusne jazyky, umistit nekam ten prepinac jazyku (vlajecky)
    a melo by to slapat..
    ETH
    ETH --- ---
    můžu dotaz k Joomfish? mám to nainstalované, ale ne a ne to rozběhnout. Joomla verzi mám 1.5.0 .. není třeba nějaký upgrade nebo tak něco? S jakou verzí to máte kdo odzkoušené? děkuji předem
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    ted se trapim s adsmanagerem.. nejdou mi tam cpat obrazky, nema s tim nekdo zkusenost?
    FISEJS
    FISEJS --- ---
    Jo ale vlevo a nahoře menu a uprostřed obsah je celkem klasa joomla rozvržení.
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    FISEJS:

uz sem to poresil s hostingem, stacilo povolit pamet na 16mb

ted mam problem ze mi tam nejdou uploadovat fotky pres phoca, ale hazim je tam pres ftp, potazmo media manager a ve phoca je pridavam, takze uz to jde.

zajimavej template, takovej netradicni pro joomlu, si jsi delal sam?
    FISEJS
    FISEJS --- ---
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    hej hej lidi..
    jsou tu nejaky joomlisti? :D
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    jakou pouzivate galerii?
    zkousel sem ted nainstalit phoca galerii ale nejak mi pri instalaci pada, tak asi zkusim neco jineho..
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    Ahoj, mam dotaz. Jak dounutim Joomlu 1.5, aby mi pote, co registrovany uzivate poda novy clanek, aby mi prislo info na mail, ze tak ucinil. Diky predem za radu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam