• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    DAWEK: formatovani se zachova, ale font ne... Tedy to je zase ma zkusenost a o to slo i v tomto pripade. ;)
    DAWEK
    DAWEK --- ---
    a hlavne je tam ikonka "vlozit jako cisty text" nevim jak vy ale podle mych zkusenosti se pri vkladani pres "vlozit z wordu" formatovani zachova... :(
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    OK. Dekuju jeste jednou mockrat. JCE editor asi bude reseni.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    WALEEK: TinyMCE má takovou ikonku taky, ale myslím, že až v advanced verzi s nějakým pluginem...
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    IOT_JH: nebo je v JCE editoru mozne vlozit text primo z Wordu, je tam na to ikonka...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    IOT_JH: ...a jinak se texty z wordu apod. dají protáhnout třeba přes notepad, který to taky kompletně vyčistí...
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    IOT_JH: Co pouzivas za editor? Pokud JCE, tak po pod pravym tlacitkem mas volbu Paste, ktera ti ocese vkladany text od prebytecnych tagu.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Hele asi to je tim ze to vkladam z ty schranky. Je tam nejakej trik?

V Joomle mi to nic nenaslo a v sablone taky ne. - Kdyby si to chmatalo nekam do souboru.css tak si s tim snad poradim, ale kdyz uz rovnou v tom editoru je to dany takhle. / ja to klidne vsecko nahradim tim co potrebuju, ale kdyz to bude delat jeste vetsi trouba nez jsem ja, tak nevim.

Dik vsem.
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    IOT_JH: a nevkladas tam ten clanek ze schranky? (Ctrl+C Ctrl+V)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    IOT_JH: na 100% to bude nekde v sablone, sablonu sis delal sam nebo je odnekud stazena?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    IOT_JH: zkusil jsi projet cely adresar Joomly na vyskyt toho retezce?
    treba "font-family: Times New Roman; font-size: small;"
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Jako prave ze jsem v tom hrabal, ale prave mi nejde do hlavy, proc tam je ten span, kterej nema zadneou tridu, ale je tam natvrdo pokazdy vypsanej. Uz i kdyz si dam html nahled pri tvorbe toho clanku.
    <p><span style="font-family: Times New Roman; font-size: small;">

Proste kde na to ta Joomla prisla? :)
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    IOT_JH: asi bych se pohrabal v cely ty sablone. nekde v css stylech nebo tak :)
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Zdravicko, mam dalsi supr dotaz!

Delam tyhle stranky http://pakosti.asrb.cz/

No a kdyz tam vlozim clanek, tak to tam automaticky narve span kterej ma nastylovanej times new roman. Ja to chci zmenit nejak centralne a nemuzu prijit na to jak to udelat.

Budu vdecny za kazdou radu ;)
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    MIKEKT: Super, diky, to bylo ono!
    MIKEKT
    MIKEKT --- ---
    IOT_JH: hod link na web. podle me musis zmenit odkaz menu na novej clanek. Protoze starej clanek ma jiny ID nez ten novej.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Pratele, potrebuji pomoct!

Nainstaloval jsem (poprve v zivote) a nechal si tam nasypat ten obsah od joomly, abych se podival jak to funguje atd.

Ted, kdyz jsem vymazal vsechny clanky a sekce co tam byly, jsem tam udelal par vlastnich, ale hazi mi to 404 - Článek číslo19 nebyl nalezen

Nevite co to ma jako znamenat?

Diky!
    ALIJEN
    ALIJEN --- ---
    zdravim mate nekdo zkusenosti s virtuemart? nemuzu zaboha rozchodit aby mi virtuemart zobrazoval spravne cestinu v pdf u produktu:((( zkousle jsem tam nahravat ruzne fotny ale porad to blbne... nemate nejaky zaruceny navod? dik
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    CAIDEL: skoda, bylo by dobry vedet co tuhle chybu zpusobilo:)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SAMGARR: Zkoušel. Nakonec to opravdu vyřešili na hostingu, ale šlo to ještě přes někoho, takže bohužel nevím co přesně změnili (ale asi navýšili počet otevřených souborů)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam