Nač zbytečně platit hosting, když ještě není hotovo?
Už se do toho dostávám. Nebádám v tom každý den (budu maturovat a není čas) ale když ten čas je, tak si k tomu dřepnu.
Zprvu mi nešly provázat sekce s kat. a články, nezobrazovali se na stránce.
Ale teď řeším jiný problém, kdyby někdo věděl, urychlil by mi tím práci.
Chtěl jsem jako galerii na fotky tilviewer ale klasický tilt tam dát nešel, našel jsem si do joomly oziagallery - řekl bych, že je to totožné.
Jak dostat obrázky/fotky do zmíněné galerie? Vytvořím si patřičný typ položky nabídky (oziogalleri, vyberu styl zobrazování a teď nastavování. Tady nastává problém jak? V tiltvieweru jsem si uměl v textovém souboru .XML upravit kod, tedy aby výsledkem byla galerie. Ale jak to uskutečnit skrz joomlu?
S tím souvisí i druhá otázka: bez které ta první asi nemá cenu, protože bych musel hledat jinou alternativu.
Potřeboval bych aby se mi okno s galerií zobrazilo/ aby zakrila stávající obsah webu. Kromě horní hlavní fotky. Okno se mi totiž otevře pouze v prostoru kde se bude nacházet samotný obsah (články apod) vedle menu. Ještě lepší by byl ozobrazení s částečně průhledným pozadím, netuším jestli průhledné pozadí jde vytvořit. Chová se tak phocagallery co jsem tak koukal.