• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    vida :) tady neco je:

read less - Joomla! Extensions Directory
    http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-summary/12432
    Auto Read More - Joomla! Extensions Directory
    http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-summary/8665
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Dole pod editorem kde pises clanek by mel byt cudlik read more.
    Tam kde mas kurzor ti to udela lajnu pres kterou uz nic nepujde.

- Jestli to jde automaticky na pocet radku nevim a docela by me to taky zajimalo. Ale pochybuju.
    GRAMAC
    GRAMAC --- ---
    IOT_JH: jo vypada to dobre a dokonce to skoro dela to co chci:-) jen mam problem.Nevim jestli neumim cist nebo neco nastavit ale potrebuji to kdyz to zobrazi clanky tak aby se zobrazilo jen urcity pocet radku a pak to dalo odkaz zobraz vice zde nebo podobnej blabol.Nemuzu na to prijit.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Ja pouzivam tohle a jsem spokojenej. Takze nic jinyho ti asi neporadim..
    GRAMAC
    GRAMAC --- ---
    IOT_JH: zkusim a uvidim :-) jestli te jeste neco napada tak to klidne nahod ja to ozkousim a dam vedet.Jinak diky
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Treba Place here?

Umi umistit clanek, nebo celou sekci a podobne do pozice modulu. Takze nejdriv musis mit v pravym sloupci nejakou tu pozici ;) rozkliknuti a obrazky uz budou v tom clanku co tam vlozis.
    GRAMAC
    GRAMAC --- ---
    Zdravim nahadim nejakej modul nebo komponentu ktera mi v pravem sloupci nebo v nejakem sloupci zobrazi urcitej text s obrazkem a pri rozkliknuti se mi zobrazi cely clanek.Nevite nekdo co by to mohlo byt?Diky
    VIDA
    VIDA --- ---
    Nějaké doporučení ohledně DMS v Joomle? Ani mě tolik nepálí upload souborů, jako jejich rozumné zobrazení pro uživatele. Díky.
    ARAUCARIUS
    ARAUCARIUS --- ---
    nevíte někdo náhodou o knihách o CMS a joomle? potřebuji jako materiály k bakalářské práci
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    1.6 anyone?
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Lama dotaz:
    Jakým free pluginem dosáhnu toho, abych mohl přesně definovat libovolné URL? Články, kategorie.
    Zkoušel jsem googlovat, něco jsem i testoval, ale buď to neumí, nebo jsou to placené verze.
    Předem díky
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    FAJL: a co smazání cache v Joomle?
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Neměli jste někdo problém po nainstalování JoomlaFish s :

500 - No valid database connection:You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 SQL=SELECT home FROM jos_menu WHERE id=

Pokud chci někam přes last news nebo něco, co neni přímo v menu, tak to hodí tohle :(
    Na netu se na to dost ptají, ale odpověď nikde :(
    VIDA
    VIDA --- ---
    Dnes rozesláno 140 mailů přes AcyMailing Starter. Pěkné, zítra zkusím umožnit registraci přes web.
    TONAL
    TONAL --- ---
    VIDA: i já děkuji, kalendář jsem taky řešil a jevents, který jsem taky zkoušel byl nějaký kostrbatý...
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    VIDA: Rado se stalo :)
    VIDA
    VIDA --- ---
    VIDA: Špendlík se po smazání čp umoudřil a sedí vprostřed domu :)

Navíc se dá snadno načíst víc kalendářů, takže zůstanu u GCalendaru a děkuju IOT_JH za tip.
    VIDA
    VIDA --- ---

Chcete tu vidět nabídky na práci s Joomlou?

31 hlasy od 31 respondentů

VIDA
      VIDA --- ---
      Dříve byla v záhlaví výzva, aby diskutéři nevkádali nabídky na práci s Joomlou. Teď se jich pár objevilo, ale netuším, jestli to někoho zajímá. Pročež si dovolím položit vám anketní otázku.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam