• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    APRILMOUSE: vyřešeno, děkuji tímot WALEEK a je ze všech nejlepšejší :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    zdravim :)
    Byl bych rád za jakoukoliv radu k prenosu dat z lokalu na webhosting...
    Nainstaloval jsem Joomlu na webhostingu a na localhostu Joomlu + XAMPP.

Vytvoril jsem na localhostu webove stranky a ted se je snazim vsemimoznymi zpusoby dostat na server a je to pekny boj :(
    Prekopiroval jsem "htdocs" a snazim se prekonfigurovat configuration.php z nejakeho duvodu se mi to nedari asi blbe prepisuju... stale se mi nechce nacist web vytvorenej na lokale...

Nejaka rada? :( pripadne jak to prekopirovat? zkousel jsem neco i s AKeebou... vytvoril jsem zalou a prekopiroval jsem to na server ale nedari se mi nacist :(
    dik ;)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    tak jsem smázla ten hořejšek (ale bylo to tam trošku jiný... <?xml version="1.0" encoding="'. $iso[1] .'"?' .'>

a žádný ppc money tam nikde není.. a nic...

mám to původní teda radši zazálohovaný
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    díkas!! já ted letím pryč, ale večer to zkusím a dám vědět :)
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    APRILMOUSE: pro Tebe asi nejjednoduzsi cesta:
    Prihlas se do administrace
    Klikni na Rozsireni-> Spravce sablon->Vyber svoji sablonu (pwdnr6)
    V pravem hornim menu vyber "Upravit HTML"

vymaz prvni radek <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> asi vymaz i ten text dole <a href="http://ppc-money.com/���-��-������-���������-�����-�-����-�/">��� �� ������ ���������, ����� � ���� ��� ������</a> <a href="http://kosteg.name/watch?v=HEbsqrvQqJc">��� �� ������ ���������, ����� � ���� ��� ������</a>

pak dej ulozit

Dej vedet jak to dopadlo...
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    APRILMOUSE: tu zmrvenou "cyrilici" máš přímo v tom nadpisu ... prostě to přepiš ...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    a můžete mě nakopnout, co tak zhruba tam hledat a na co to tak zhruba opravit? :D
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    APRILMOUSE: normálně vyeditovat ve zdrojáku ... jak říká samgar - někdo tam zkurvil kódování
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    APRILMOUSE: typuju ze jsi otevrela sablonu v nejaky textovym editoru a ten zmrvil kodovani..ale tezko soudit, bez pristupu k ty instalaci Joomly.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    nevím? nevím? :D (proč to šlo a už to nejde?)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    APRILMOUSE: v jakym kodovani je ulozena ta sablona? A proc je v ni na zacatku
    xml tag?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Ahojte, potřebovala bych poradit... snažím se pomoct kámošce nějak dát do kupy tohle
    úvodní strana
    http://www.zoovet.cz/
    a nemůžem ZABOHA přijít na to, jak spravit ten nápis azbukou :( Je to tam asi tak dva měsíce, do té doby se to zobrazovalo správně... pomoooooc! děkuju
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    Ahoj, potrebovala bych od mistnich matadoru radu:) Stahla jsem si sablonu pro Joomlu 1.6 (http://themeforest.net/item/arapah-simple-and-clean-joomla-16/238831), nainstalovala template (vcetne vsech modulu), ale nemuzu na stranku dostat tu slideshare (Lof ArticlesSlideShow Module). Konfiguraci mam vicemene stejnou, jak uvadi; dala jsem zobrazit clanky podle ID (id68, id69), pozice slider(arapah), ale porad se nic nezobrazuje:(....co mi kde chybi?:)...dik za radu!!
    VIDA
    VIDA --- ---
    Co takhle dát sem odkaz na své instalace Joomly? Mohla by to být inspirace pro ostatní.

Vykopávám tou naší kaskady2.cz - nejni to nic extra, ale slouží společenstvu ku prospěchu už pěkných pár měsíců.
    SKID
    SKID --- ---
    SKID: Vyřešeno.
    SKID
    SKID --- ---
    SHMADE: zkusim se nad tim zamyslet, jak to pouzit. Jen se mi tam nelibi ta myslenka, ze by to cele bylo vlastne zavisle zase na dalsi sluzbe. Kazdopadne dekuju za tip.

Btw netusite nekdo, jak alespon udelat absolutni odkaz na nejakou slozku?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SKID: jojo, spis teda dropbox.com ve zkratce, jde o to, ze si nainstalujestten program na pc a vytvori se ti slozka, kam cokoliv nahrajes je pristupny bud z jakyhokoliv jinyho zaroizeni kam ten program nainstalujes (jiny pc, mac, telefon...) a zaroven po prihlaseni i z jejich stranek. Proste si vytvoris profil a po prihlaseni mas souborz dostupne kdzkoliv kdekoliv. Nevim, pouzivam to zatim jen chvilku, tak jsem zatim moc nezkoumal nastavovani prav a tak... Ale zas jestli v ty slozce chces spoustet nejakej program to umet nebude...
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    SKID: No a nepomohl by ti v tomhle dropbox?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam