• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    DIM
    DIM --- ---
    cau,
    neměl by někdo prosím funkční extesion JForms pro 1.5 ?

Díky moc!!!
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    WALEEK: vyrobil, samosebou... ;)
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    WALEEK: jestli někoho najdeš, dej prosím vědět.
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    Nejsem zas tak dobrej, takze shanim nekoho, kdo by vyrobyl sablonu podle grafickeho navrhu... Umi nekdo? Nebo ma nekdo zkusenost s nekym?
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    APRILMOUSE: vyřešeno, děkuji tímot WALEEK a je ze všech nejlepšejší :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    zdravim :)
    Byl bych rád za jakoukoliv radu k prenosu dat z lokalu na webhosting...
    Nainstaloval jsem Joomlu na webhostingu a na localhostu Joomlu + XAMPP.

Vytvoril jsem na localhostu webove stranky a ted se je snazim vsemimoznymi zpusoby dostat na server a je to pekny boj :(
    Prekopiroval jsem "htdocs" a snazim se prekonfigurovat configuration.php z nejakeho duvodu se mi to nedari asi blbe prepisuju... stale se mi nechce nacist web vytvorenej na lokale...

Nejaka rada? :( pripadne jak to prekopirovat? zkousel jsem neco i s AKeebou... vytvoril jsem zalou a prekopiroval jsem to na server ale nedari se mi nacist :(
    dik ;)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    tak jsem smázla ten hořejšek (ale bylo to tam trošku jiný... <?xml version="1.0" encoding="'. $iso[1] .'"?' .'>

a žádný ppc money tam nikde není.. a nic...

mám to původní teda radši zazálohovaný
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    díkas!! já ted letím pryč, ale večer to zkusím a dám vědět :)
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    APRILMOUSE: pro Tebe asi nejjednoduzsi cesta:
    Prihlas se do administrace
    Klikni na Rozsireni-> Spravce sablon->Vyber svoji sablonu (pwdnr6)
    V pravem hornim menu vyber "Upravit HTML"

vymaz prvni radek <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> asi vymaz i ten text dole <a href="http://ppc-money.com/���-��-������-���������-�����-�-����-�/">��� �� ������ ���������, ����� � ���� ��� ������</a> <a href="http://kosteg.name/watch?v=HEbsqrvQqJc">��� �� ������ ���������, ����� � ���� ��� ������</a>

pak dej ulozit

Dej vedet jak to dopadlo...
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    APRILMOUSE: tu zmrvenou "cyrilici" máš přímo v tom nadpisu ... prostě to přepiš ...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    a můžete mě nakopnout, co tak zhruba tam hledat a na co to tak zhruba opravit? :D
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    APRILMOUSE: normálně vyeditovat ve zdrojáku ... jak říká samgar - někdo tam zkurvil kódování
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    APRILMOUSE: typuju ze jsi otevrela sablonu v nejaky textovym editoru a ten zmrvil kodovani..ale tezko soudit, bez pristupu k ty instalaci Joomly.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    nevím? nevím? :D (proč to šlo a už to nejde?)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    APRILMOUSE: v jakym kodovani je ulozena ta sablona? A proc je v ni na zacatku
    xml tag?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Ahojte, potřebovala bych poradit... snažím se pomoct kámošce nějak dát do kupy tohle
    úvodní strana
    http://www.zoovet.cz/
    a nemůžem ZABOHA přijít na to, jak spravit ten nápis azbukou :( Je to tam asi tak dva měsíce, do té doby se to zobrazovalo správně... pomoooooc! děkuju
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    Ahoj, potrebovala bych od mistnich matadoru radu:) Stahla jsem si sablonu pro Joomlu 1.6 (http://themeforest.net/item/arapah-simple-and-clean-joomla-16/238831), nainstalovala template (vcetne vsech modulu), ale nemuzu na stranku dostat tu slideshare (Lof ArticlesSlideShow Module). Konfiguraci mam vicemene stejnou, jak uvadi; dala jsem zobrazit clanky podle ID (id68, id69), pozice slider(arapah), ale porad se nic nezobrazuje:(....co mi kde chybi?:)...dik za radu!!
    VIDA
    VIDA --- ---
    Co takhle dát sem odkaz na své instalace Joomly? Mohla by to být inspirace pro ostatní.

Vykopávám tou naší kaskady2.cz - nejni to nic extra, ale slouží společenstvu ku prospěchu už pěkných pár měsíců.
    SKID
    SKID --- ---
    SKID: Vyřešeno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam