• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    VIDA
    VIDA --- ---
    SIGN: Tak vystoupení k Joomle bylo nejzábavnější z celého večera. Informační hodnota téměř žádná, ale doufám, že brzy bude video. Pokud na něj někdo narazíte, dejte ho sem prosím.

Jinak #drupalcz na twitteru.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    SAMGARR:
    Právě je divný, že mám asi 10 jiných joomla a spadli jenom ty na jednom serveru .. .(
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    KAMCZA: dík za info
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    ZONICEK: zalezi jak se dostali do te joomly, ale tipuju na chybu joomly, zneuziti nejakyho exploitu.
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Když nám někdo hacknul všechny joomly na serveru (že když to zadám do googlu, tak se to přesměruje na něo osal.pl) je to chyba joomly, nebo serveru?
    Protože i starší joomly na jiných serverech nic, ale tady to uplně odsekli...
    Nemáte s tim zkušenost? díky
    VIDA
    VIDA --- ---
    SIGN: Dík za tip, taky půjdu.
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    PAN_ILFORD: blbosti neplácáš :), je to celkem klasický postup. Nejdřív máš Joomlu na localu (tvoje PC) a pak jí šoupneš na live server (ftp).

Dokonce se doporučuje, abys každou změnu / update, znovu nejdříve testoval na localu.

Více info zde: http://docs.joomla.org/Beginners

KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    SIGN: jdu a jsem zvědavý :)
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    Zdravím do klubu,
    chtěl bych zkusit přehodit náš web na Joomla CMS nebo něco podobného. Dá se to připravit a simulovat offline a pak to jen nahrát na náš hosting? Případně doporučíte nějaký free hosting kde by to šlo odladit tak, abych to pak jen vzal a přehrál současný kód? Možná plácám úplné blbosti. Dík za radu.
    SIGN
    SIGN --- ---
    Ahoj, omlouvam se za _spam_, ale mohlo by vas zajimat

5 redakčních systémů, 5 prezentací - Drupal setkání 11.10.2011 | Drupal.cz
    http://www.drupal.cz/clanky/setkani/5-redakcnich-systemu-5-prezentaci-drupal-setkani-11102011
    XFLARE
    XFLARE --- ---
    hm tak si delam vlastni :-)
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Ja se v tech obchodech nevyznam, ale je mozny, ze ta sablona ma jinak udelany ty pozice a pak to nefunguje. Jakoze tam mas puvodni jmena tech pozic, a v tyhlety se jmenji jinak.
    XFLARE
    XFLARE --- ---
    IOT_JH: prazdna stranka, jeste asi muze byt neco s tim menu horizontalnim, ale nemuzu na to prijit
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    XFLARE: A co se zobrazuje?
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    MYSHA: Já už si to teda moc nepamatuju, jestli jsem něco nenastavoval ještě někde jinde, ale myslim, že ne, co jsem teď koukal, tak by snad mělo stačit nastavit ten mail v Uživatelská část - Globální nastavení - Server - Nastavené mailu, po přijetí objednávky by to mělo poslat mail myslim automaticky bez nějakýho dalšího nastavování.
    XFLARE
    XFLARE --- ---
    ahoj nemohl by mi nekdo prosim poradit? Mam virtuemart, a nefunguje mi tam sablona, ktera se mi nejvic libi, agriculture_15, nemuze byt neco s tou sablonou? Na jinych to bezi normalne, na tyhle se nezobrazuje e-shop.
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    SHMADE: jo
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    MYSHA: a co tam máš? virtuemart?
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    ahoj, vite nekdo jak nastavit upozorneni na e-mail po prijeti objednavky? Joomla v1.5.22

díky
    DIM
    DIM --- ---
    GRAMAC: diky, formular jsem teda nakonec napsal, ale tohle urcite nainstaluju a vyzkousim.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam