• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    MYSHA: Já už si to teda moc nepamatuju, jestli jsem něco nenastavoval ještě někde jinde, ale myslim, že ne, co jsem teď koukal, tak by snad mělo stačit nastavit ten mail v Uživatelská část - Globální nastavení - Server - Nastavené mailu, po přijetí objednávky by to mělo poslat mail myslim automaticky bez nějakýho dalšího nastavování.
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    SHMADE: jo
    SHMADE
    SHMADE --- ---
    MYSHA: a co tam máš? virtuemart?
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    ahoj, vite nekdo jak nastavit upozorneni na e-mail po prijeti objednavky? Joomla v1.5.22

díky
    DIM
    DIM --- ---
    GRAMAC: diky, formular jsem teda nakonec napsal, ale tohle urcite nainstaluju a vyzkousim.)
    GRAMAC
    GRAMAC --- ---
    DIM: ja pouzivam smart former a jsem docela spokojeny a temer zadnej problem s tim nebyl. Elementy se daji v pohode pretahnout a ruzne nadefinovat.
    DIM
    DIM --- ---
    DIM: tak jinak.. JFoms jsem konecne nejak nainstaloval, avsak pro vytvoreni formulare chybi asi nejaka dalsi komponenta, pac kdyz dam vytvorit formular, tak misto toho abych si zleva doprava natahal objekty (elementy), tak je tam jen textovej vypis elementu a nikam dal se to nehne...
    - doinstalovat nejaky elementy?
    - nebo komponentu?

byl bych fakt vdecny za kazdou radu. nechce se mi psat formular, kdyz uz to nekdo jednou napsal:) dix
    DIM
    DIM --- ---
    cau,
    neměl by někdo prosím funkční extesion JForms pro 1.5 ?

Díky moc!!!
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    WALEEK: vyrobil, samosebou... ;)
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    WALEEK: jestli někoho najdeš, dej prosím vědět.
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    Nejsem zas tak dobrej, takze shanim nekoho, kdo by vyrobyl sablonu podle grafickeho navrhu... Umi nekdo? Nebo ma nekdo zkusenost s nekym?
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    APRILMOUSE: vyřešeno, děkuji tímot WALEEK a je ze všech nejlepšejší :-)
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    zdravim :)
    Byl bych rád za jakoukoliv radu k prenosu dat z lokalu na webhosting...
    Nainstaloval jsem Joomlu na webhostingu a na localhostu Joomlu + XAMPP.

Vytvoril jsem na localhostu webove stranky a ted se je snazim vsemimoznymi zpusoby dostat na server a je to pekny boj :(
    Prekopiroval jsem "htdocs" a snazim se prekonfigurovat configuration.php z nejakeho duvodu se mi to nedari asi blbe prepisuju... stale se mi nechce nacist web vytvorenej na lokale...

Nejaka rada? :( pripadne jak to prekopirovat? zkousel jsem neco i s AKeebou... vytvoril jsem zalou a prekopiroval jsem to na server ale nedari se mi nacist :(
    dik ;)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    tak jsem smázla ten hořejšek (ale bylo to tam trošku jiný... <?xml version="1.0" encoding="'. $iso[1] .'"?' .'>

a žádný ppc money tam nikde není.. a nic...

mám to původní teda radši zazálohovaný
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    díkas!! já ted letím pryč, ale večer to zkusím a dám vědět :)
    WALEEK
    WALEEK --- ---
    APRILMOUSE: pro Tebe asi nejjednoduzsi cesta:
    Prihlas se do administrace
    Klikni na Rozsireni-> Spravce sablon->Vyber svoji sablonu (pwdnr6)
    V pravem hornim menu vyber "Upravit HTML"

vymaz prvni radek <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> asi vymaz i ten text dole <a href="http://ppc-money.com/���-��-������-���������-�����-�-����-�/">��� �� ������ ���������, ����� � ���� ��� ������</a> <a href="http://kosteg.name/watch?v=HEbsqrvQqJc">��� �� ������ ���������, ����� � ���� ��� ������</a>

pak dej ulozit

Dej vedet jak to dopadlo...
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    APRILMOUSE: tu zmrvenou "cyrilici" máš přímo v tom nadpisu ... prostě to přepiš ...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    a můžete mě nakopnout, co tak zhruba tam hledat a na co to tak zhruba opravit? :D
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    APRILMOUSE: normálně vyeditovat ve zdrojáku ... jak říká samgar - někdo tam zkurvil kódování
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    APRILMOUSE: typuju ze jsi otevrela sablonu v nejaky textovym editoru a ten zmrvil kodovani..ale tezko soudit, bez pristupu k ty instalaci Joomly.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam