• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    LUCKA23: Zkousim zkousim, asi az to pochopim, tak to bude dobry. Ale chce to asi chvili se tomu venovat.
    LUCKA23
    LUCKA23 --- ---
    IOT_JH: tak to vyzkoušej tu K2 funguje na všechny tvoje požadavky. Sama používám a spokojenost.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    LUCKA23: 1.5
    SAMGARR: Dik! Zkusim!
    LUCKA23
    LUCKA23 --- ---
    SAMGARR: K2 slouží pořád...
    IOT_JH:ale záleží na jakou verzi joomly to chceš?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    IOT_JH: za mych casu s Joomlou k tomu slouzily moduly Fabrik nebo K2, ale daaavno jiz tomu:)
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Halo, prosim o radu uz jsem se pred casem ptal, tak to zkusim znovu :)

Potrebuji plugin, ktery v ramci clanku zprovozni kolonky napr: jmeno, datum, misto.
    Pak menu, kde podle parametru v tech kolonkach pujde hledat. Jmeno - seznam vsech jmen - clanky se shodnym jmenem.

/ nebo alespon neco podobneho.

Nevite nekdo prosim? Dost mi to pomuze.
    TONAL
    TONAL --- ---
    opět zdravím,

mám další zásek na právech v joomle 2.5

mám tu požadavek na to, aby si uživatelé - aktuálně registered - mohli měnit svoje uživatelské jméno (username).

teď mám pro ně v menu vytvořen odkaz na - Správce uživatelů » Úprava profilu uživatele - kde si mohou měnit vše včetně hesla, ale nemohou si měnit username (potažmo další věci v profilu jako adresa - které jsou viditelné přes backend - profil uživatele - a počítám s tím, že ten požadavek záhy vyvstane).

nedaří se mi to vygooglovat, ale je nějaká možnost, aby si buď:
    a) mohli editovat přes frontend celý ten rozšířený profil, který je vidět na backendu
    b) zpřístupnit jim backend (/administrator) jen tak, aby mohli pouze do svého profilu a upravovali ho?

díky za jakékoli nasměrování
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Hledám někoho, kdo by implementoval fastbooking.net do joomly.

Jedná se o toto:
    President Hotel Prague - Official Site - hotel in prague centre - accomodation prague hotel
    President Hotel Prague - Official Site - hotel in prague centre - accomodation prague hotel
    http://www.hotelpresident.cz/booking_en.php?inday=30&inmonthyear=2012-03&outday=30&outmonthyear=2012-04&hotel_id=3133&guide_id=802

V současné době nám to tam jede (je to pár JS scriptů), ale funguje to teď tak, že se to vybere a otevře se nové okno, kde to je.

Potřebujeme to předělat tak, aby to bylo vidět jako článek - jako v odkaze nahoře.

Je to přes iframe.

Kdyžtak pošta.
    TONAL
    TONAL --- ---
    TONAL: Hele, tak jo. mám to :)
    výrazně mi pomohlo toto video
    Joomla 1.6 ACL Video
    http://www.joomlatutorials.com/blog/140-joomla-16-acl-video.html
    a uvědomnění si, že v administraci joomly si člověk musí všímat všech možných tlačítek :)
    TONAL
    TONAL --- ---
    Lidé dobří, přicházím s dalším dotazem.
    Potřebuji nastavit práva pro přístup do administrace (www.web.cz/administrator) pro uživatele tak, aby nemohl vrtat do ničeho jiného než do administrace jedné určité komponenty?
    Jde to, nevíte?
    joomla 2.5.3 opět.

co se mi podařilo je, že se mi uživatel přihlásí do administrace a nemůže vrtat vůbec do ničeho jiného než do komponent, ale bohužel do všech a to je nepřijatelné, páč on má vrtat jen do kunena fóra.

opětovné mocné mockráte díky za sdílení zkušeností
    TONAL
    TONAL --- ---
    PAPERBONSAI: No, co ti mám říct! Našel jsi přesně to, co jsem potřeboval. Já jsem vůbec nepředpokádal, že by to mohl být problém s captcha a ano byl a ano, to řešení v linku, co jsi mi nasdílel zabralo.
    Takže já mockrát děkuji!
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    TONAL:
    tak nebudu cekat az odpovis, hodim naslepo, treba ti to pomuze :)
    Joomla 2.5 aktivace a nastavení recaptcha
    http://www.linux.website21.cz/navody/joomla-2-5-aktivace-a-nastaveni-recaptcha
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    TONAL:
    pac joomla pouziva tak akorat tokeny, public key chce recaptcha. nevim. muzes hodit link na ten web?
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    TONAL:
    nemas tam nahodou captchu?
    TONAL
    TONAL --- ---
    zdravím,
    má problém, se kterým se mi nedaří poprat ani po nějakém tom googlování.
    Joomla 2.5.3
    součásti modulu login (přihlášení) jsou i odkazy
    Zapomenuté heslo?
    Zapomenuté jméno?

Bohužel mi oba tyto odkazy na stránkách hodí chybu:
    Chyba
    V nastavení parametrů pluginu je potřeba zadat Public Key. Kontaktujte prosím správce stránek.

A já nejsem schopen najít, kde je potřeba zadat ten Public Key. Můžete mě někdo nasměrovat na ten správný modul/plugin a jeho parametr, který je potřeba pořešit? Díky moc
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    FAJL:
    http://extensions.joomla.org/search?q=forms&t[]=3808&t[]=3758

ja pouzival ty chronoforms myslim, ale nevim, je to uz dlouho
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    FAJL:
    nebo ty formularovy pole delej pres nakej editor primo v joomle (naky forms komponenty). to najdes na joomla extensions a pracuje to dobre
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    FAJL:
    mluvim o tomhle a doufam ze sem te pochopil spravne
    http://www.sdilej.net/?di=713323222775
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    FAJL:

a) default.php (pro blog, article, featured etc.) ma v sobe implicitne vsechny typy zobrazeni. ty se zobrazujou na zaklade funkce IF - ta cekne parametry z DB... a ty parametry sou prakticky to jak mas v adminovi zapnuty / vypnuty options u article bud globalne nebo u kazdyho zvlast. takze doporucuju poradne nastavit options a kouknout co to dela / nedela a az pak se hrabat v php primo pro dalsi kustomizace.

b) pouzivam pspad + aptana, takze s tim ti nepomuzu
    PROBER
    PROBER --- ---
    A přímo u nich v licenci:

"Mohu ze svých stránek odstranit text „Powered by Joomla, Joomla is Free Software released...“ apod. v hlavičkách a patičkách?

Ano můžete, i když se předpokládá, že se budete chtít pochlubit tím, jaký program používáte pro tvorbu svých stránek."
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---
    ZONICEK:
    ukaz ten web jak to vypada vubec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam