• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    PROBER: ok diky napsal sem mu uidim co odpovi

PROBER
    PROBER --- ---
    FUJI_ITA: Jen na první pohled - v první fázi by měl alespoň základně dodělat SEO optimalizaci. Co jsem se teď díval, skoro žádná tam není. V základní verzi by to měla být samozřejmost. Další optimalizace by měl umět webmaster a případně se domluvit s ním, pokud za to bude chtít nějakou korunu navíc.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    ahoj mame web pro kino

www.kinosusice.cz

udelanej od firmy, pred par dny nam ho predaly, je vytvoreny v Joomle, ale hlavni cast (program) si taha z databaze rezervacniho systemu colosseum, web je taky vytvoreny firmou colloseum, což je vedlejší.

Jde mi o to, že bych chtěl mít u filmů možnost si kliknout na tlačítko a stánout google a ical událost do kalendáře. Vymejšlim si a nebo to jde pomocí nějaké extension?

zároveň řeším optimalizaci, web se zatím vůbec nezobrazuje na google, co můžu udělat já proto aby se ukazoval a oč musim požádat programátora?

předem díky za rady
    PAPERBONSAI: uz jsem to prekopal do staticke verze, bylo to jen par stranek a klient tu joomlu stejne nevyuzije, takze to bylo nejrychlejsi reseni.

i tak diky, alespon vim pro priste, jak na to.
    Co jsem koukal, nejspis by tam sla dopsat nejaka podminka, ktera by to vyresila.
    PAPERBONSAI
    PAPERBONSAI --- ---

mkrni do prislusnyho router pehape .)
    FAJL: neni :(
    Ahoj,

mam problem...
    dostal jsem na upravu web, ktery je psany v joomle s tim, ze tam mam dopsat dynamickou cast.

MUDr. Svatopluk Svoboda
    http://svatopluksvoboda.cz
    jedna se konkretne o pravy sloupec NAPIŠTE SVOU ZKUŠENOST, kterou bych chtel presmerovat na vlastni script. Bohuzel pres administraci joomly se mi s tim nepodarilo hnout a ani zmeny v db nedelaji to, co bych si pral.

a co bych si pral? Aby po kliknuti na ten nadpis se stranka presmerovala na
    http://svatopluksvoboda.cz/zkusenosti.php, kde z db vybiram a zobrazuju data.

v jos_menu je sloupec link, kterej kdyz zmenim na vyse uvedeny, presmeruje se mi to na http://svatopluksvoboda.cz/index.php/component/content/article/3-nasi-spokojeni-klienti.

Fakt nevim, co delam spatne, diky :(
    DAMIAN
    DAMIAN --- ---
    Hledam webdesignera na upravu webu v Joomle, kdo by měl zájem, prosím pošta
    LUCKA23
    LUCKA23 --- ---
    IOTH_JH: v K2 máš veškeré nastavení kategorií a v parametrech si můžeš nastavit, co vše chceš u článku vidět(jméno, datum, místo). Na 1.5. to funguje. Mám to vyzkoušené. Chce to jen pozorně číst a případně si nainstalovat čj. Myslím, že to pochopíš rychle. :)
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    LUCKA23: Zkousim zkousim, asi az to pochopim, tak to bude dobry. Ale chce to asi chvili se tomu venovat.
    ZETKO
    ZETKO --- ---
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    Zdravim,
    potreboval bych trosku nasmerovat..

Potreboval bych pro Joomlu verze 2.5 nejake pekne eshopove rozsireni..
    Puvodne jsem chtel pouzit VirtueMart, ale nepodarilo se mi ho dohledat pro tuto verzi../pouze pro 1.5

Je pro verzi 2.5. neco podobneho?

Dekuji :)
    LUCKA23
    LUCKA23 --- ---
    IOT_JH: tak to vyzkoušej tu K2 funguje na všechny tvoje požadavky. Sama používám a spokojenost.
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    LUCKA23: 1.5
    SAMGARR: Dik! Zkusim!
    LUCKA23
    LUCKA23 --- ---
    SAMGARR: K2 slouží pořád...
    IOT_JH:ale záleží na jakou verzi joomly to chceš?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    IOT_JH: za mych casu s Joomlou k tomu slouzily moduly Fabrik nebo K2, ale daaavno jiz tomu:)
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Halo, prosim o radu uz jsem se pred casem ptal, tak to zkusim znovu :)

Potrebuji plugin, ktery v ramci clanku zprovozni kolonky napr: jmeno, datum, misto.
    Pak menu, kde podle parametru v tech kolonkach pujde hledat. Jmeno - seznam vsech jmen - clanky se shodnym jmenem.

/ nebo alespon neco podobneho.

Nevite nekdo prosim? Dost mi to pomuze.
    TONAL
    TONAL --- ---
    opět zdravím,

mám další zásek na právech v joomle 2.5

mám tu požadavek na to, aby si uživatelé - aktuálně registered - mohli měnit svoje uživatelské jméno (username).

teď mám pro ně v menu vytvořen odkaz na - Správce uživatelů » Úprava profilu uživatele - kde si mohou měnit vše včetně hesla, ale nemohou si měnit username (potažmo další věci v profilu jako adresa - které jsou viditelné přes backend - profil uživatele - a počítám s tím, že ten požadavek záhy vyvstane).

nedaří se mi to vygooglovat, ale je nějaká možnost, aby si buď:
    a) mohli editovat přes frontend celý ten rozšířený profil, který je vidět na backendu
    b) zpřístupnit jim backend (/administrator) jen tak, aby mohli pouze do svého profilu a upravovali ho?

díky za jakékoli nasměrování
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Hledám někoho, kdo by implementoval fastbooking.net do joomly.

Jedná se o toto:
    President Hotel Prague - Official Site - hotel in prague centre - accomodation prague hotel
    President Hotel Prague - Official Site - hotel in prague centre - accomodation prague hotel
    http://www.hotelpresident.cz/booking_en.php?inday=30&inmonthyear=2012-03&outday=30&outmonthyear=2012-04&hotel_id=3133&guide_id=802

V současné době nám to tam jede (je to pár JS scriptů), ale funguje to teď tak, že se to vybere a otevře se nové okno, kde to je.

Potřebujeme to předělat tak, aby to bylo vidět jako článek - jako v odkaze nahoře.

Je to přes iframe.

Kdyžtak pošta.
    TONAL
    TONAL --- ---
    TONAL: Hele, tak jo. mám to :)
    výrazně mi pomohlo toto video
    Joomla 1.6 ACL Video
    http://www.joomlatutorials.com/blog/140-joomla-16-acl-video.html
    a uvědomnění si, že v administraci joomly si člověk musí všímat všech možných tlačítek :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam