Nakonec jsem zjistil, že z těch knihoven mi nevyhovuje nic. Budu tedy muset vystavět katalog na něčem jiném, padlo očko na ZOO. Nicméně trochu tápu, pokud má někdo zkušenosti uvítám:
Mořím se s tím, pomaličku do toho pronikám. ZOO chci použít pro vytvoření katalogu knih, takovou knihovničku.
Nicméně, není mi jasných pár věcí. Vytvořil jsem si tedy "aplikaci" blog, zde v kategoriích "Knihy" a "Autory". Přišel jsem na to, jak se spravují "šablony", ale problém mám ten, že pokud přidám xy políček text v podobě Vydavatel, rok vydání, ISBN, náklad, počet stran, etc, etc, tak se sice při editaci knihy po zvolení šablony "Kniha" dají doplnit, nicméně se posléze nezobrazují. Resp. abych byl přesný, tvořím zatím jednu knihu a abych viděl jak to vypadá, nastavil jsem ji jako hlavní stránku a na ni odkazuji z menu knihovna. Zobrazuje se mi jen obrázek, autor, link na související článek a komentář.
Další věc, není mi jasné, jak vytvořit úvodní stránku. Existuje i tady nějaké volání jednotlivých "modulů" přímo do úvodky?
J 2.5.5!
Děkuji moc