• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    nevíte někdo jak používat Core Design mini polls? Instaluje se to jako plugin, potřebuje to pro svůj běh ještě plugin scriptegrator. Ale netuším jak to teď použít a vytvořit anketu, kterou potřebuju v levém sloupci stránky. U modulů jsem zvyklý, že se jim vytvoří ikona v menu nástrojů, ale tohle neudělalo nic, ani ve správci modulů to není jako nová nabídka..
    VIDA
    VIDA --- ---
    SKID: Já, ve verzi 1.5.26.
    SKID
    SKID --- ---
    Ahoj, používá tu někdo šablonu Ja Purity?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    APRILMOUSE: jeden článek je vybranej - ten co má být, to Home 2 je čistá kopie
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    TRZNICE: ja se s tim moril asi hodinu a bez kloudnyho vysledku tak sem nakonec skoncil u parsovani $this->base ... je to sice citlivy na zmenu nazvu kategorie ale s tim se stejne nepocita.... kazdopadne dik za rady
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    co už tam vykoukat... něco konkrétního printnout :) ?

TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    T_RAVEN: tak si tenhle kod vytvor jako modul (treda advanced html custom code) nebo nejakej podobnej. nabouchej si ho na ruzny kategorie, stranky a dej mu suffix podle kteryho si priradi css... pak ten modul zkopiruj a dej mu jinej suffix a tak dal, jestli mi rozumis
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    APRILMOUSE: to by spis chtelo screenshot z administrace ze sekce menu, co tam mas za zlo :)
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    TRZNICE: dik moc, nekde to hazi podivny vysledky ale nekde se to trefi, jeste se v tom povrtam...
    TRZNICE: mam 1.5 a nemuzu upgradovat. potrebuju to ale nacpat jako class do body abych podle toho nacital ruzny css...
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    T_RAVEN: btw co mas za joomlu? tady je navod na trojku
    How to Show Parent Categories for Articles in Joomla 3.0 | InMotion Hosting
    http://www.inmotionhosting.com/support/edu/joomla-3/article-options/show-parent-category
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    T_RAVEN: zkus tohle

function getCategoryName() {

$db = &JFactory::getDBO();
    $id = JRequest::getString('id');
    $view = JRequest::getString('view');

if ($view == 'category') {
    $sql = "SELECT title FROM #__categories WHERE #__categories.id = $id";
    } else {
    $sql = "SELECT #__categories.title FROM #__content, #__categories WHERE #__content.catid = #__categories.id AND #__content.id = $id";
    }

$db->setQuery($sql);
    $category = $db->loadResult();
    return $category;
    }
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    TRZNICE: plugin kterej generuje tenhle nefunkcni kod jsem nainstaloval az potom co FB odmitl spolupracovat. Jinak jsem vyzkousel skoro vsechny, ktery podporujou J1.5 a tenhle byl zdaleka nejlepsi...
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    ahoj, potreboval bych v templatu nejak vytipnout na strance url root kategorie ve ktery je zobrazovana stranka (kvuli css, kazda hlavni kategorie ma mit trochu jiny barvicky) ... mohli byste me prosim nasmerovat?
    dik moc
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    zkouset a zkouset
    Social Share - Joomla! Extensions Directory
    http://extensions.joomla.org/extensions/social-web/social-share
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    nenatahne ti to obsah do open graphu, pak to nema pro facebook zadnej obsah... viz tvuj zdrojak:

<meta property="og:image" content="" >
    <meta property="og:title" content=":: SANCTUARY.CZ :: everything about czech gothic subculture ::" >
    <meta property="og:type" content="article" >
    <meta property="og:url" content="http://sanctuary.cz/" >
    <meta property="og:site_name" content="Sanctuary.cz" >
    <meta property="fb:admins" content="0" >

doporucuju jinej social plugin, nebo si to upravit rucne sam v pluginu v php, tak aby to fungovalo...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Zvláštní, fakt to netahá ty obrázky ani text. Netuším čím to je. Nicméně, Akeebu znáš? Udělal bych přes ni kompletní zálohu a pak zkusil aktualizaci. Otázka je, jestli to vůbec půjde aktualizovat nebo bys to musel migrovat. To už by se na ten měsíc imho nevyplatilo řešit.

Přechod na drupal? Zajímavé..
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    http://sanctuary.cz/ (JCE, Multithumb, NinjaRSS, Allvideos, Eventlist, atd...)
    Budu prechazet na drupal, je flexibilnejsi, rozsiritelnejsi a tak nejak mi vic prirostl k srdci:) S aktualizaci mas pravdu, asi mi nakonec nic jinyho nezbyde.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    a dáš odkaz na web? Proč nechceš aktualizovat Joomlu? Co tam máš za pluginy? Mě to normálně funguje, resp to vezme obrázky ze samotného obsahu zobrazované stránky a její text, úryvek. Nicméně aktualizovaná joomla je imho základ, ochrana i proti hacknutí..

mimochodem, na jaký CMS budeš přecházet, čistě pro zajímavost. A odkaz na stránky bys nedal?
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    REDSNAKE: behem mesice budu prechazet na jiny CMS, takze se mi s aktualizaci fakt nechce parat...nicmene traffic z fb je pro me klicovy, mesic se bez nej neobejdu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SAMGARR: začal bych tím, že bys měl aktualizovat joomlu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam