• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: byl tam ten, oný, konflikt s jedním pluginem. Po deaktivace všecko v cajku.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ANSI: http://cr8.cz/joomla/navod-manual je to slabota, ale snad to bude stacit
    ANSI
    ANSI --- ---
    Ahoj, potřebuju kompletní návod v češtině na správu Joomla 1.6. .. nemám vůbec žádnou zkušenost s jakýmkoliv takovým redakčním systémem..na netu nemůžu nic najít..díky moc za jakoukoliv pomoc ..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ahoj,
    zkusim se zeptat i tu, jestli nekdo nema zkusenost ci napad, jak resit muj problem.

Jakkoliv se to mozna zda nesmyslne, rad bych zkusil na web nahodit chat. Vyuzivam joomlu 2.5.8 a k tomu jsem chtel nahodit freichat. Po nahrani na ftp a instalaci mam nakopirovat kod do index.php sablony, kterou pouzivam. Vtip je v tom, ze vyuzivam sablonu s jat3. Takze jsem kod nacpal do souboru head.php ve slozce plugin/jat3, etc, etc. Nicmene to nefunguje a chat se na webu nezobrazi. Pokud aktivuju defaultni sablonu beez20 a do indexu sablony nacpu kod, vsjo beha ok. Nenapada nekoho co s tim? K cemu je vubec to jat3 u tech sablon? To ze jsem si vybral sablonu s jat3 mi vsechno jen komplikuje, kdybych na tom nemel postavenej celej web, tak ji snad zmenim, zbytecne komplikovane
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    VECTOR: respektive to myslim tak, ze u kazdy komponenty nebo neceho jinyho mas pristupovy prava pro skupiny, kdo ji ma videt, kdo nema atd. nemam ted nikde jo

TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    VECTOR: to nastavis u uzivatele, co muze a nemuze, zakazat mu komponenty, pristup k pluginum etc
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Neznate nekdo plugin, kterym bych mohl customizovat admin panel? Idealne odebrat drtivou vetsinu polozek pro drtivou vetsinu uzivatelu, at nekoho nenapada vymejslet kraviny?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    stačilo by omezení na cookies..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Dík, už jsem se na to taky proklikal. Teď se snažím pochopit, jak to donutit, aby se dalo hlasovat jen jednou...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    nevíte někdo jak používat Core Design mini polls? Instaluje se to jako plugin, potřebuje to pro svůj běh ještě plugin scriptegrator. Ale netuším jak to teď použít a vytvořit anketu, kterou potřebuju v levém sloupci stránky. U modulů jsem zvyklý, že se jim vytvoří ikona v menu nástrojů, ale tohle neudělalo nic, ani ve správci modulů to není jako nová nabídka..
    VIDA
    VIDA --- ---
    SKID: Já, ve verzi 1.5.26.
    SKID
    SKID --- ---
    Ahoj, používá tu někdo šablonu Ja Purity?
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    APRILMOUSE: jeden článek je vybranej - ten co má být, to Home 2 je čistá kopie
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    TRZNICE: ja se s tim moril asi hodinu a bez kloudnyho vysledku tak sem nakonec skoncil u parsovani $this->base ... je to sice citlivy na zmenu nazvu kategorie ale s tim se stejne nepocita.... kazdopadne dik za rady
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    co už tam vykoukat... něco konkrétního printnout :) ?

TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    T_RAVEN: tak si tenhle kod vytvor jako modul (treda advanced html custom code) nebo nejakej podobnej. nabouchej si ho na ruzny kategorie, stranky a dej mu suffix podle kteryho si priradi css... pak ten modul zkopiruj a dej mu jinej suffix a tak dal, jestli mi rozumis
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    APRILMOUSE: to by spis chtelo screenshot z administrace ze sekce menu, co tam mas za zlo :)
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    TRZNICE: dik moc, nekde to hazi podivny vysledky ale nekde se to trefi, jeste se v tom povrtam...
    TRZNICE: mam 1.5 a nemuzu upgradovat. potrebuju to ale nacpat jako class do body abych podle toho nacital ruzny css...
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    T_RAVEN: btw co mas za joomlu? tady je navod na trojku
    How to Show Parent Categories for Articles in Joomla 3.0 | InMotion Hosting
    http://www.inmotionhosting.com/support/edu/joomla-3/article-options/show-parent-category
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam