• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VIDAJoomla - open source CMS muze byt sexy
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Prosím též pro případnou další spolupráci... Děkuji
    SCREE
    SCREE --- ---
    máte tu někdo nějaké zkušenosti s implementací platební brány na CMS Joomla ?

konkrétně verifikace plateb za pomoci MAPI volání, SOAP, PHP, REDIRECT URL a podobný věci ?

nabízím finanční odměnu:) kdyby někdo něco podobnýho už dělal, napište mi do zpráv

díky
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    Nestalo se vám někdy, že by akeeba backup shodil sql server? díky
    SCREE
    SCREE --- ---
    FAJL: jo koukal jsem na to je to nadpis h1, tak sem mu dal nattvrdo display: none :) diky
    SCREE
    SCREE --- ---
    ROBIBOY: jinak ten vicejazycny web, to uz sem rozchodil ale diky
    SCREE
    SCREE --- ---
    Ještě mám takový malý problém a nedaří se mi najít na internetu správné řešení. Možná pro někoho z Vás to bude banalitka a dokáže mi poradit ve dvou větách.

U test. webu, u položky menu (např. HOME) mám přiřazený jednoduchý článek s nadpisem. Jde o to, že se mi nadpisy článku zobrazují 2x. Jeden nadpis který potřebuju vymazat má před sebou TITLE web. stránky. V administraci jsem vše hledal a povedl se mi vypnout jen ten spodní název, který však potřebuji zachovat. Horní název mi leze do pole kde bude banner, takže bych ho potřeboval vypnout. A nevím jak !!!

Raději posílám printscreen, je to trochu složité to správně vysvětlit.

ví někdo ?
    ROBIBOY
    ROBIBOY --- ---
    SCREE: Ahoj. Ak potrebujes velmi jednoduchy navod na vytvorenie Joomla 3 vo viac jazykoch, pozri tento clanok: http://blogujme.eu/index.php/it/joomla/entry/2-jazycny-web
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    FAJL: já to asi nechápu, nebyl by odkaz na web?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SCREE: Já nemám nikde nasazenou J3!, takže neporadím konkrétně.
    SCREE
    SCREE --- ---
    REDSNAKE: no tady prave zverejnili navod jak udelat multilang web v Joomla v.3

Creating a multilingual site in Joomla 3 (Joomla 3 Beginner's Guide)
    http://www.slideshare.net/...ng-a-multilingual-site-in-joomla-joomla-3-beginners-guide-eric-tiggeler

tak nevim ted, ses si jistej ? tak modul si muzu stahnout vzdycky a odzkouset to. diky za tip
    SCREE
    SCREE --- ---
    VERONIKA22: no tak to hodně štěstí teda:) jestli máš hodně volnýho času tak si zkus zadat do googlu tvorba vlastních šablon pro Joomla a začni študovat:) jinak tak jednoduše to nefunguje že si napíšeš static web a propojíš to s adminem ...
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    REDSNAKE: jojo ráda bych měla řekněme eshop - kde bude možnost koupit si šablonu a nebo si nechat šablonu naplnit a udělat kompletní web.
    a jelikož jsem naprostý začátečník a zatim mám jen web pro své užití tak vlastně tápu jak je to v praxi, když se web pak odevzdává do rukou zákazníka.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VERONIKA22: ten "business" má být jako s webovejma stránkama?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Já hlavně nepochopila: jak přidat redakční systém k zcela hotovému webu? tvořit ho v nějakých redakčních systémech fakt nechci. Jde to vůbec? udělat si web v PsPadu a k zcela hotovému projektu dát redakční systém? není to třeba nemožné?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    REDSNAKE: já teď rozjíždím svůj business a připravuju si tady analýzu trhu abych se hlavně dozvěděla jak se moje potencionální cílová skupina stará o své webovky. Když jim kodovací jazyk nic neříká a byli by schopní neopatrností polovinu umazat.

Takže nebude nic zvláštního na tom, že redakční systém prostě nabízet nebudu a vše si budu chtít správcovat sama ( to však nebude pro ty lidi zadarmo :o/ )
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VERONIKA22: Na výběr máš vždycky. Já třeba s WordPressem prostě kamarád nejsem a asi ani nebudu, odporuje mojí logice a nevím kam mám pro co sáhnout..Takže vše dělám v Joomla. Je fakt, že weby spravuju sám, aspoň mi to nikdo nerozesere.
    A poslední možnost je, že ten kšeft prostě nepřijmeš:)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    REDSNAKE: přečetla jsem tento článek a pochopila, že nemám na výběr a měla bych wordpress přijmout :o/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VERONIKA22: Záleží na tom. Pokud je to jen pro někoho, kdo si chce měnit obrázky a texty, tak asi právě ten Wordpress. Pokud je to pro někoho, kdo chce aby ten web měl více funkcionalit ale neumí programovat, tak Joomla. A kdo umí programovat a je schopnej si sem tam něco dopsat, přizpůsobit, ohnout, tak asi ten Drupal. Aspoň já z toho mám takovej pocit.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SCREE: byl jsem teď pár týdnů mimo, tak je možné, že se situace změnila, ale mám za to, že 3.0 není určena pro produkční nasazení. Jinak já používám pro multilang JoomFish
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Píšu asi do nesprávného klubu ale potřebovala bych poradit od těch co se vyznají. Tvořím weby a potřebovala bych poradit co zákazníkům dáváte za redakční systémy? zkusila jsem wordpress a málem mě z toho švihlo. to je jak dělat web na webnode. teď mi byl doporučen drupal.
    Ale drupal je asi něco velmi profi pro odborníky a né pro neznalce co si chtějí měnit jen text a obrázky.
    joomla ještě neznám. Můžu někoho poprosit o názor co je pro koncového uživatele opravdu nejpřehlednější?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam