• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    FALCO
    FALCO --- ---
    ad vesticka
    to bylojedno hpcko navic.... ale pak jsi si ji musel sundat... mozna bych to boostnul protoze.... protoze peldova vesticka
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    ad 1 - ano, jsou imunni
    ad 2 - zatim to neni upresnene, pocitam okolo 10te. jedna velka nadejna telocvicna bohuzel padla, zkusim jeste mezi svatky zaridit neco lepsiho nez budanku. Az bude v tomhle jasno, definitivne upresnime sraz.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Dva dotazy:
    - pokud si dva hráči dají "Brutal", jsou po dobu trvání duelu imunní proti palbě okolních hráčů? Třeba ani ne když někdo jednoho z duelantů zkusí záměrně sestřelit, ale když přiletí nějaká zbloudilá ponožka...
    - co jsou přesně "dopolední hodiny"? Respektive - kdy je sraz, jestli už je to domluvené?
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    UPDATE PRAVIDEL - HRACÍ PŘEDMĚTY
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    SHEPI: No abych řekl pravdu tak bych chtěl být u toho až se budete snažit Melissu přinutit aby přišla dvakrát:D.
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    HELA: No jo, huraa! budem ji tam mit dvakrat! To je skvele:)
    HELA
    HELA --- ---
    SHEPI: tak teď to vypadá, že se Melissa bude muset rozdvojit;)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    A mas to:) Zalezi na tom, komu pises...;)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Fňuk..To jsem tak nevýrazná, že se na mě zapomnělo? :) Taky jsem se hlásila, ale nejsem zapsaná... Tak třeba když to zkusím přímo sem, tak to pomůže :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Nojo, ale to byla vzdycky takova svanda:))
    Ten zakaz bude stacit.
    FALCO
    FALCO --- ---
    tal me napda neco proti "kempeni" treba ze mrtvola si muze vzit jeden naboj nebo ze se nesmi cekan na prave "narozene" hrace pod hrouzbou uponozkovani
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    No ty brdo, to je jasny, kvuli tomu to prece cely vzniklo, jako:)
    FALCO
    FALCO --- ---
    ale jako gangstas jedou exhibici je vam to jasny... nejsme prece zadny masla!!!
    MYKESH
    MYKESH --- ---
    SHUNIIKU,ja te vidim:D
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    Tak jsem sebrala odvahu a cas tak me pocitejte taky:) S tou postou to souhlasi, ale aspon jsem se rozhodla:D A zdravi treba casem dojde:)
    JUTH
    JUTH --- ---
    SAKUHEN and SHEPI: Jo, me taky, ze jo zlato^_~? Shuniik nejak neprobira postu... ^_^ Tohle bude proste ma-ssa-kr ^_^
    SAKUHEN
    SAKUHEN --- ---
    mate to mit... pripiste mne na seznam, takovou silenost si nemuzu nechat ujit.
    HELA
    HELA --- ---
    SHEPI: dobře, nezávazně neslibuju, že se tam objevím, když to půjde;)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Hela> urco prijd, nejak te zabavime:) Ale nic neslibuj!
    HELA
    HELA --- ---
    SHEPI: co kdyžtak něco jako náhradník na občasný střídání?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam