• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    HELA
    HELA --- ---
    já jsem taky nějak nachcípaná T_T Uvidím do zítřka, ale vypadá to spíš, že ne:(
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Imrik se omlouva, odeslo mu koleno a radeji navstivi thajskou maserku nez nas:)
    Bif mozna dorazi.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Kdo vezme gumovou kacenku? U nas jich je nedostatek:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Sirius se zaprisahaval ze neco dotahne:)
    ALEXAK
    ALEXAK --- ---
    Včera na mě skočil nějaký bacil a učinil mě neschopným boje. Proto se omlouvám, že nepřijdu :(
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    Tak ja se teda asi taky stavim.
    Kdyz nekdo vezme nejakou hudbu treba i na MP3 prehravaci, tak jsem ochotnej dotahnout reprobednu.
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    Mimochodem bere sirius ty nahravky z Quake jako posledne?
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    U tramvaje smer palmovka:)
    ANDY_ARRYN
    ANDY_ARRYN --- ---
    Tak to bude kombo ale muzete se mnou rozhodne pocitat. GANGSTA TYM RULEZZ!!!
    STENNY
    STENNY --- ---
    SHEPI: na Vltavské = na nástupišti metra nebo u tramvaje?
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    POKUD NEDOJDE K NEJAKE NEPREDVIDATELNE UDALOSTI, PAK PLATI NASLEDUJICI:
    SRAZ 9:50 NA BALKANE, NEBO 9:20 NA VLTAVSKE (TRAMVAJ NAM POJEDE VE 28 - PRO OPOZDILCE). SS SEBOU PREZUVKY, VODU DVE KOULE, 80KC:) KDYBY NECO VOELJTE 606792527.pREDPOKLADANE TRVANI AKCE 10-12
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Mě je to tedy taky veskrze jedno jen mám problém s absencí jakékoliv znalosti Prahy. Jak ostatně většina z vás ví jsem notorický nepražák, takže potřebuju někoho kdo by mě vzal pod svá křídla znalosti prahy. Takže pokud se někdo obětuje tak mi napište kdy a kde mm být. Díky moc.........
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    IRWIN: Taky se pokoušíš účastnit se dvakrát? ;)

Omlouvám se, že jsem se zatím nevyjádřila v anketě, ale byla jsem týden v cizokrajných končinách mezi domorodými sněžnými muži, jež nevlastní net..no, tak zas tak dramatické to nebylo :)... Každopádně je mi jedno jestli buďánka nebo sokol žižkov. Nechávám volbu na ostatní povšechné většině.
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    SHEPI: aha, fajn, vypadalo to jako konec nekdy mezi 10-12 :)
    JUTH
    JUTH --- ---
    SHEPI: Jojo nam se Sakuhenem to vcelku nevadi ^^ Aspon se poradne probehnem ^^
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    ne, to bych nezvlad:) cca12 je konec hry, zacatek vidim na 10
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    Tak jsem byla nemocna a jeste se uplne nevylecila, tak nevim jak moc se budu hybat ale urcite prijdu. Hlasovala jsem pro Balkan ale jinak se klidne podridim, tahle moznost tam neni (jsem straslive nerozhodny tvor).
    SHEPI: To znamena, ze zacinat se bude nekdy hodne brzo:)? Jako treba v 8? Pojedu totiz driv z chaty.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Malakk> cca 10-12
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Pro predstavu, lidi se nevsimejte, jde o telocvicnu:)
    Budanka me velikou nevyhodu v tom, ze je mala a je tam minimum naradi - prekazek. Vstupne na Balkan 80kc, podle poslednich udaju - od minule zdrazili.

Balkan 1
    Balkan 2
    Balkan 3
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam