• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Z me strany je dalsi CTF v nedohlednu - asi listopad, nebo tak, ale pro ty, co by nemohli vydrzet:
    [ CTFko / vlajkovka / ostatni / Praha - Staroměstské náměstí ]
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    IRWIN: www.pragocon.eu
    Letos na Budance
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    No když je řeč o pragaconu. Má někdo vědomost kde bude tenhle rok? Ale jinak se mi čas koncem února, začátkem března velmi vítám.
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    Fajn, po zkouskovem to bude jistejsi, kdyz uz je tam Pragocon.
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    SHEPI: Pragocon je 1.-3.2.
    ale obecne bych to taky nechal po zkouskovym.... konec unora, zacatek brezna je fajn
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    kuci, kuci, neplanujte zbytecne dopredu:) PRO NEDOCKAVE: OFICIALNI CTF bude nejdriv 15.2. a nevim jestli tam nekdy taky neni pragocon. Cili spis mozna 1.3.
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    FALCO: Nějak bych mohl udělat nějaký ten čas ale potřeboval bych přesný čas, datum a místo......
    FALCO
    FALCO --- ---
    Ty jo draku... sice zkouskove ale jedno okenko by se naslo... u me snad jo...
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    Sakra, to jsem zase někde nebyla. :-/
    Ale já si jednou čas najdu, fakt. O;-)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    to je jeste zkouskove, to moc nevidim. Brezen spise, co se me tyce.. Uvidime, CTF se vyhlasuje vzdy na posledni chvili:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    10.února...noo, beze mě :) Devátého se vracím z lyžáku a desátého večer mám taneční.. a zas takový masochista nejsem :)
    MAASHA_PHIRZT
    MAASHA_PHIRZT --- ---
    Co takhle uspořádat další CTF v neděli 10. února? O:-)
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Ach ten optimismus. To je metal lidstva:-D Viď Helo:-D
    HELA
    HELA --- ---
    asi tak... no, na velikonoce snad už mrtví povstanou z hrobů a chromí budou zas chodit;)
    FALCO
    FALCO --- ---
    strasne me mrzi ze jsem tam nebyl... damn... mno aspon jste si trochu zahrali a nemuseli cekat na reinkarnaci... jako kdybych tam byl
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    SHEPI: Tak................... no zdá se mi to docela nepravděpodobné................. a i kdyby natrhnem vám řiť kdykoliv si řeknete. Dobro vždy vítězí na to nezapomínej:-D A pokud jde o Chucka tak tak Karel Gott Rulez a je i blíž:-D
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Jen pockejte, sami se jeste budete v prachu plazit u Chuckovych kovbojskych bot, aby vam pomohl!:)
    S Peldou a Andym jsme zavedli pravidelne treninky 4x tydne! Uvidime kdo se bude smat priste:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Stejně nejlepší je.. Chuck Norris umí mluvit Brailovým písmem :)
    U toho se totiž i moje fantazie zaráží, což je obdivuhodné, protože jinak je schopna dostat se i do velice podivuhodných a šílených končin :)
    STENNY
    STENNY --- ---
    Do vtipů s Chuckem Norrisem jsem se nechtěl pouštět, ale...
    - Když Shepi říká, že GangstaZ se vrátí, myslí tím, že jdou požádat Chucka Norrise o pomoc.
    - Chuck Norris dokáže sebrat vlajku protivníkům... aniž by odešel ze své základny.
    - Chuck Norris nemá problémy s překážkami na hrací ploše. Překážky mají problémy s Chuckem.

A tak dále, ad nauseam :)
    MADLA
    MADLA --- ---
    (Sorry za to opakování Shepi :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam