• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    Sakra, to jsem zase někde nebyla. :-/
    Ale já si jednou čas najdu, fakt. O;-)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    to je jeste zkouskove, to moc nevidim. Brezen spise, co se me tyce.. Uvidime, CTF se vyhlasuje vzdy na posledni chvili:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    10.února...noo, beze mě :) Devátého se vracím z lyžáku a desátého večer mám taneční.. a zas takový masochista nejsem :)
    MAASHA_PHIRZT
    MAASHA_PHIRZT --- ---
    Co takhle uspořádat další CTF v neděli 10. února? O:-)
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Ach ten optimismus. To je metal lidstva:-D Viď Helo:-D
    HELA
    HELA --- ---
    asi tak... no, na velikonoce snad už mrtví povstanou z hrobů a chromí budou zas chodit;)
    FALCO
    FALCO --- ---
    strasne me mrzi ze jsem tam nebyl... damn... mno aspon jste si trochu zahrali a nemuseli cekat na reinkarnaci... jako kdybych tam byl
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    SHEPI: Tak................... no zdá se mi to docela nepravděpodobné................. a i kdyby natrhnem vám řiť kdykoliv si řeknete. Dobro vždy vítězí na to nezapomínej:-D A pokud jde o Chucka tak tak Karel Gott Rulez a je i blíž:-D
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Jen pockejte, sami se jeste budete v prachu plazit u Chuckovych kovbojskych bot, aby vam pomohl!:)
    S Peldou a Andym jsme zavedli pravidelne treninky 4x tydne! Uvidime kdo se bude smat priste:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Stejně nejlepší je.. Chuck Norris umí mluvit Brailovým písmem :)
    U toho se totiž i moje fantazie zaráží, což je obdivuhodné, protože jinak je schopna dostat se i do velice podivuhodných a šílených končin :)
    STENNY
    STENNY --- ---
    Do vtipů s Chuckem Norrisem jsem se nechtěl pouštět, ale...
    - Když Shepi říká, že GangstaZ se vrátí, myslí tím, že jdou požádat Chucka Norrise o pomoc.
    - Chuck Norris dokáže sebrat vlajku protivníkům... aniž by odešel ze své základny.
    - Chuck Norris nemá problémy s překážkami na hrací ploše. Překážky mají problémy s Chuckem.

A tak dále, ad nauseam :)
    MADLA
    MADLA --- ---
    (Sorry za to opakování Shepi :-))
    MADLA
    MADLA --- ---
    Ani Chuck Norris :-)
    STENNY
    STENNY --- ---
    SHEPI: Nebo i dvě... ne tak drobné.
    Hlavně že jste si nenechali podkopat morálku, to je důležité - neboť už vám nepomůže ani Herr Got! ;)
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    STENNY: Huraa! to jsem nevedela ze byla za 20 ;-)) (! XD)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    ...nebo i dve, eehm.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Co je to tady za podvratnou diskuzi?! Ze ja vas vsechny krome Andyho, at je mu prkynko mekke, smazu?! Hergot! Gangstaz jsou nesmrtelna legenda a jako taci, preziji i jednu drobnou prohru!:)
    MADLA
    MADLA --- ---
    ANDY_ARRYN: Tak nesmrtelní jo? :-D Jen počkej, uvidíme příště! Budu trénovat ;-)
    STENNY
    STENNY --- ---
    MADLA: Asi dvě hodiny po konci CTF jsem měl dojem, že upadnout z čiré únavy je docela dobrý nápad... ale večer už jsem bez potíží skákal DDR :). Omnia vincit tréning.

ANDY_ARRYN: To se nepočítá, to je moc gangsta motivace. Ať ti dlouho nevydrží.

Gangtaz asi jsou nesmrtelní... jinak by poté, co ohlásili "Poslední hra je za dvacet bodů!" a Leona jim tu vlajku celkem suše ukradla, pomřeli šokem XD
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    ANDY_ARRYN: Upřímnou sostrast Andy, doufám že tvé výlety na záchod nebudou příliš dlouhodobé:-)
    MADLA: A pokud jde o ganstaz tak jejich čas se naplnil. :-D n-Ganstaz RULEZ!!!!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam