• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Já potvrzuju účast, akorát jak se zrovna stěhujem, tak šátek možná seženu, vodní pistolku leda, když bude mít otevřeno ráno obchod, ale stan fakt ne..
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    lol to bude akce :D zkusím vyhrabat nějaký vodní dělo :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    bez dotazu:)
    kdo ma anfukovaci kridylka?:)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    SHEPI: Proč šátek?
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    a satek..
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    hlavne ty stany...verte mi:)
    FALCO
    FALCO --- ---
    ah mam BLASTER MX pistolku, asi za padesat korun :D, ale radsi udelam pack kapesnicku, mam rad svoje ponozky :D mozna vymyslim jeste nejaky artefakty
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    jezis, me se nedodeslala zprava, tka jeste jednou:
    CTF Punked: Showdown
    Plati nasledujici:
    OUTDOOR
    Sraz: 10:00, metro Jinonice
    Místo: Dívčí hrady, tahel moznost me bavi nejvic
    S Sebou:
    - ponozky
    - v omezenem poctu vodni zbrane, budou regulovany pravidly
    - satek
    - prekazku - velmi se osvedcili papirove krabice, ale jsou lehce neskladne, doporucuji STANy. Skutecne. Kazdy alepson jeden, bude-li jich asopn pet, bude svanda
    - jakekoliv potencialni herni artefakty, typu Peldova vesticka a tak

POTVRDTE DO RANA UCAST
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Tak jak to nakonec dopadlo?
    FALCO
    FALCO --- ---
    ty tricka no :D kdybych neztratil ty blby maily a tydlety :D, ok tak snad to nejak vymyslim a nebudu linej
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Mám prej říct, že půjde taky kachna
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Ahoj, takže, mám od SHEPIho vyřídit: Sraz v 10:00, místo bude upřesněno, spíše se připravte na outdoor (v překladu - chlápek, co spravuje ono místo, je mimo Prahu, takže jsme v loji.) Pokud byste snad někdo měl spoj na nějakou tělocvičnu, tak by se to teď určitě hodilo (mně napadá jen Buďánka, ale fakt nevím, jak se tam dostat)... Prosím - pokud můžete, pomozte... Jinak se uvažuje o Divoké Šárce/Prokopáku(kam se mi se soudruhy paintballisty FAKT nechce, ale...)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Hele, jak rikam, budu to resit dneska. Od 7 do 11 striham od 12ti do 16ti obhlidkyx od 16 do 18 produkce, tak pak nekdy. do vecera to tu mate:)
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Hele potřboval bych nějakej přesnější čas kdy a kde mám tedy být:-)
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    KOMPAS: Samozřejmě, my štěňátka máme teritoriální pudy a jídlo k našemu teritoriu patří! ;))
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    SHAIKA: Bojíš se, že ti to všechno snědí? ;-)
    RAILA
    RAILA --- ---
    STENNY: Až to bude v příhodnější čas, já tam klidně v těch minišatech vyběhnu:)
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    Tak asi nakonec na chvíli dorazím - sice v poledne už musím zmizet, ale tohle si nemůžu nechat ujít. ;)
    STENNY
    STENNY --- ---
    RAILA: Minule myšičky nebyly, ale to možná pro nedostatek zástupkyň ;)
    RAILA
    RAILA --- ---
    HOj:)MOžná trochu ot ale Sirius svého času připravoval trička a já mám pořád dvoje kapitánský úplně luxusní kalhoty v modré a červené barvě...a existujou ještě s---ený myšičky?Že bych si sehnala ty sexy černé kokteilky;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam