• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    FALCO
    FALCO --- ---
    tak gangstas to zase vyndali :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    zZZZzZ to vstavani takhle brzo me zabije :D tak hura na vec
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    potvrzuji ucast
    stan nemam, leda plastenku v nouzi jako pristresek
    pistoli nemam, mohu vzit akorat vodu
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    bomba!
    Dobrovolnikum doporucuji destnik. Staci nam tri ve hre:)
    KACENKODLAK
    KACENKODLAK --- ---
    Tak já se teda potvrzuju. A vezmu stan
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    FALCO: No ja jsem ted uplne nahodou zjistila ze trychtyr vubec nepotrebuju, uplne staci spodek od pet lahve, on se da dobre zmacknoutXD takze teoreticky mame nekde v byte cisty trychtyr, ale ten asi nenajdu, muzu to zkusit.
    MALAKK
    MALAKK --- ---
    Stan vezmu. Pistolky mám (zatím) tři, kluci už je vyzkoušeli na koupání. Beru. Šátek beru a můžu nějaký zapůjčit. Vodu nechť si každý bere sám, k pistolkám nedodávám! Jestli mi ji ucpete nějakým svinstvem, budu nepříjemná! :-)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    :D já si na vás ránou koupim nějakej pořádnej kanon, když už doma nic nemám :) mám jedne moc hekzý výhlídnutej na chodově :)

stan říkám nevím.. je bráchy a byl prej docela drahej (a taky jsem línej ho vláčet ze psár a zpět)

hehe s tou vodou máš recht to ještě bude vtipný :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    hehe :) mno ja asi taky neco vezmu, mozna i trychtyr ale ten je teda od petroleje :-/
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    FALCO: No vzhledem k tomu ze nechci mit promocenou tasku a pistolkam ohledne nepropustnosti opravdu neverim tak me ani nenapadlo vodu nevzit;) Ale litry ji tahat nebudu, tak to treba nenapadne jeste nekoho jineho;)
    FALCO
    FALCO --- ---
    jinak ten stan bude nejspis jako kryt, nikoho by prece nenapadlo pres to skakat :)
    FALCO
    FALCO --- ---
    stan nemame no :-/ a pistolky treba budou pickup, a jsem zvedavej kdo veze vodu na plneni :D
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    jó kdyby tak byl takovej ten dětský bazének :))
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    Jee, ja teda taky zrovna stan nemam... Co to vyresit nejakymi provazky napnutymi mezi stromy a zavesenymi latkami? Teda jestli tam stromy jsou, netusim.

Vodni pistolky mam dve, sice neni jiste jestli funguji ale beru:)

Jinak potvrzuju ucast.
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    Tak já naopak pistolku nesplaším, ale stan by mohl být. Budu se snažit.
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    čemu všemu bude ten stan vystaven? Ať vim jestli to mám risknout
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    decka, nezlobte me:) vodni pistolky nejosu tezistem, stany budou hrozna prca:)
    Kdo bere nafukovaci kruh??
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    hmm tak trapně stan asi mám, bohužěl mi tak úplně neříká pane, takže ho stejně vzít nemůžu
    STENNY
    STENNY --- ---
    Potvrzuju účast, ale stan nemám. Když o tom tak přemýšlím, tak ani vodní pistolku... tak kdybyste měli někdo jednu na půjčení, budu povděčen :)
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    NO po pravdě se mi ten stan nechce táhnout až z Plzně a zas spátky. On JE docela těžkej.......................... a vodní pistolku asi taky neseženu:-). V 10 na jinonicách neni problém:-). Šátků vemu klidně víc......
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam