• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    PULNOCNICE: Ale potřebuji vědět detaily co nejdříve.
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    Pokud to bude v nějakém rozumném termínu, docela s chutí bych dorazila.
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    Já klidně, ale potřebuju vědět co nejdřív, jestli má smysl vstávat v půl šesté ráno, abych dorazila včas. ;)
    Nebo to udělat až tak od dvanácté. :-) Ale v podstatě je mi to jedno, prostě se vynasnažím dorazit.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    nebal bych se z toho udelat skutecne urban hru, jeslti se zitra skutecne sejdete - tak to bude venku a v zime, no a co, vitez dostane teplej caj:)
    nahlaste jmena, jeslti to ma cenu
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    nebo v modranech - ale tam je to staticky nebezpecne a chodi tam hlidac se psem,a le lokace jeste lepsi:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    mate-li nekdo dodavku, muzeme udelat dobrovolnickou akci zakoncenou CTF:) nebo me napada - v hloubetine jsou bozi skleniky, sice jsou tam vsude strepy, le lokace jak stvorena pro boj:)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    neni nekde zamrzly rybnik? ze by to bylo bruslici CTF?:) ja mam kuprikladu na zahrade hromadu kusu nabytku na zniceni-prekazky. a kuprikladu mam klice od tovarny v karline, kde ale zatim bohuzel neni nic, nez prazdno....a zima jako venku.
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    Sakra, já vás chtěla po dlouhé době vidět. No, budu stále doufat. ;-)
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Abych se přiznal, tak opravdu nevím, kde bychom mohli hrát. :(
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    Nechci vypadat jako otrapa, ale... jak to vypadá? :-)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Tak jsem se prošla a jak to tam vypadá se dá popsat jedním slovem: mrtvě :)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    jo bez tam :)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Tak co, mám se tam jít mrknout? (Tak jako tak bych to brala jako poslední řešení, protože není nijak zvlášť vybavená) Nebo jste někdo něco našel? Přeci jenom už na to máme jen tři dny..
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Napadá mě ještě jedna tělocvična a to na Luka, ale nevím, nevím. Navíc dneska se tam už nedostanu a zítra asi bude zavřeno. Můžu to zkusit 25.
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    MELISSA: no na ustredne by minimalne dneska nekdo byt mel.. :) a od 27 take
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    FRAEL: Nevím, jak to mám zařídit o prázdninách. Ředitel by mě asi neměl rád, kdybych mu volala do dovolené.. Ale ano, většinou bývá Kepler svolný ke všemu možnému :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Zlanarte Shunika, ted se sice schovava, ale je pravoplatnym druhym organizatorem a rada je na nem:) Nikdy nefunguje otazka, kdo to udela:) vzdyycky to musi bejt diktatura;)

Mozna bych prisel 28. dopo
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    jedna kamarádka říkala že kepler bývá svolný, nechces to zkusit melisso? :)
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    FRAEL: Ehm... no, jistá pravděpodobnost tu je - ale pokud nebude CTFko, nemůžu za to. :-D
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    No taak zkuste někdo něco, přece neshoříme na tělocvičně :)

SHAIKA: jasně, ale já vím, že na polslední chvíli ti to nevyjde ;) nebo nebude ctfko nebo budeš nemocná.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam