• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Červen je supr. Budu mít volno.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Mňóóóó, kdyby se něco dalo dohromady v červnu, neodmítl bych :).
    FALCO
    FALCO --- ---
    SHEPI: koukam nekdo chytnul vlajkovou slinu?
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    TAK CO, DRACI?
    SHUNIIK
    SHUNIIK --- ---
    Co se vlajkové týče, tak pokud budete někdo chtít jet, tak mi napište. Je nutné se registrovat předem.
    NILWINE
    NILWINE --- ---
    někdo se mě včera ptal, jak je to s vlajkovkou - a pozor jarní Velká vlajková se prý bude konat posední víkend v dubnu!!!
    Takže základní otázka zní - kdo pojedete?;)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    pátek před pragáčem je ok, pro nás studijící je volno
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Jsem na soutěži se sborem. Bohužel............
    STENNY
    STENNY --- ---
    To zní dobře :)
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    Tak já zkusím být znovu aktivní (ačkoli to skoro určitě nebude mít úspěch, ale i pouhý pokus se snad cení :-) - jak to s vámi vypadá v dubnu? :-)) (Popř. 10. dubna... ehm.)
    MADLA
    MADLA --- ---
    ALL: Takže, jak se tam vlastně dostanete...:-)

Pizzerie se jmenuje Viollete - taková modrá. První várku bychom si vyzvedli asi nejlépe u metra v 5 hodin, a dalším se pokusím podat bližžší instrukce. :-)

Instrukce: Vystoupíte na Černém Mostě z metra(nejlépe 2.-3. vagon odpředu) a vydáte se rovně A TO TAK, abyste minuli takovou fontánu/nádrž. Jdete stále rovně, míjíte po pravé straně nejdřív bankomat, přejdete silnici (po pravé straně máte hospodu) a jdete pořád rovně. Zase přejdete silnici ale to vás neodradí a vy jdete dále rovně, míjíte pekařství a kadeřnictví. A na konci tohoto bloku baráků se dáte doleva a tam už uvidíte modrou pizzerii Violette.

Zjednodušená verze: Jdete pořád rovně kolem fontány, přejdete dvě silnice a pak zahnete do leva (přecházíte 3. silnici) a vidíte modrou pizzerii Viollete.Teda snad :-D

Kdyby měl někdo problémy s jejím nalezením, může nám zavolat a my vyšleme záchranou četu. :-)
    MADLA
    MADLA --- ---
    Ahoj všichni! :-) Možná, že už někteří z vás vědí, že můj brácha (Peldric, Islington, vzácně Petr :-D) odjíždí do Irska, a to už tento pátek.

Tak kdo byste se s ním chtěl ještě vidět, tak tuhle neděli asi od 5 hodin bude na zatím ještě neurčeném místě rozlučkové posezení a klábosení. :-) Přesnější informace se pokusím dodat ještě dnes. :-)

Zájemci ať se mi ozvou do pošty. Díky.
    IMRIK
    IMRIK --- ---
    WAAGH!
    FALCO
    FALCO --- ---
    heh jak to najednou padlo :D mno nic :(
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    To je bezdůvodné osočování.
    ...
    Přinejmenším osočování. ;-)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    vidíte .. já jsem to říkal.. kvůli Shaice není CTF, je prostě prokletá, dáme ji na černou listinu :)
    MADLA
    MADLA --- ---
    Sorry, ale taky se nezúčastním...
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Do háje, jak tak koukám, budu součástí laviny.. Co se dá dělat: Nedorazím, není mi dobře. Podobně jako Frael bych se na vás klidně šla podívat, ale běhání nepřichází v úvahu.

Ale někdy můžem zkusit zrealizovat to bruslící CTF, zní to dobře ;)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Já se omlouvám, ale nedorazím...
    PULNOCNICE
    PULNOCNICE --- ---
    Takže mí milí, vypadá to že nic, což?
    Obávám se, že svou účast musím zrušit i kdybyste se nakrásně stihli shodnout, jelikož se už do zítřka nedostanu k počítači.
    Nu, tak snad jindy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam