• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    MADLA
    MADLA --- ---
    Jéé!! Koukám, že - zatímco jsem byla v divočině - přišla jsem o spoustu věcí... Hlavně to jak se strháváte s Melissou, aby jste nás udolali i v tak zoufalé počtu.;-) Muselo to dát rozhodně zabrat, když nás bylo tak moc.:-D
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    mrtvoly ozivaji;)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    SHEPI: No seš :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    babovky:0
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    bud tak hodnej, kamarade, jinak by jich byla skoda
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    SHEPI: to zní dobře, mám donést hořčici?
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    i tady...
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    sou tu samý schcíplý krysy
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    sou tu samý schcíplý krysy
    LAQHREN
    LAQHREN --- ---
    Teda ale ty koleckovy brusle je husty napad:) Je a co teprve na ledu:D Anebo na jednokolkachXD!
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    navrat ztraceneho gangsty, to se podivejme. Babovko, jdes s krizkem po funuse!:)
    ISLINGTON
    ISLINGTON --- ---
    Stejně si myslím, že to celé (hlavně to se mnou) je "nečestné a nesportovní"...
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Aby si vsichni gangstas nemysleli, ze se muzou ulejvat jako Peldric:)
    FALCO
    FALCO --- ---
    :D konec mno hlavne ze jsme vyhrali. a jak podminecne vyloucen!
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Aspon se snazil branit tu vlajku.. ne vsichni jsou takovi:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Hlavně byl opravdu zážitek, jak se nás tam ve dvěstěosmnáctém kole pokoušel předběhnout ten pes a pak padl vyčerpáním! Trošku je mi ho chudáčka líto, ale co se dá dělat, měl moc vysoké ambice..
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Tyjo, copak ve tretim, ale pak v tom sedmasedmdesatem!! Stastne vitezsvi na cele care - v zivote jsem nevidel tak perfektni tymovou akci. Matrix hadr. Skoda toho slona... Ale mohl si za to sam.
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    SHEPI: Teda, jsem zmoklá jako slepice, ale musím říct, že jsme si zaběhali pořádně. Pamatuješ, jak jsi v tom třetím kole běžel pro tu vlajku? To byla výborná akce! Třikrát hurá pro Gangtaz!!
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    tak, to byl moc pekny turnaj, v desti jsme jeste nikdy predtim nehrali, ale verte mi, stalo to za to!:) Vysledky a dalsi podrobnosti viz nastenka. Gangstaz v celorocnim CTF turnaji vedou uz 3:1
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Pak už by se CTF vubec nemuselo poradat, protoze by nas ti druzi nedohnali ani za 50let. Super napad, jsem pro:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam