• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    YELLEN
    YELLEN --- ---
    JEZZEK: Tak jestli je to do 20:00 tak to asi nemá cenu, než bych dorazil a převlékl se bude přinejlepším 19:20, spíš 19:30.
    YELLEN
    YELLEN --- ---
    JEZZEK: Jestli se tam dá dostat za 30 minut z florence, tak klidně :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    31.12 je povinna tradice pro celou starou gardu:)
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Mně se voleyball dneska moc nehodí, takže nejdu, ale myslím, že to vzhledem k mým schopnostem zacházení s míčem nebude žádná ztráta.. :)

Btw. co se ankety týče, teoreticky bych mohla 31.12., ale je to za dlouho a já ještě nemám vůbec ponětí, kde na Silvestr budu, takže to můžu s určitostí říct až.. no, někdy později, třeba o Vánocích :) Ale pokud budu v Praze, tak bych šla.
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    FRAEL: do 6ti v cajce jedno dve na stojaka a pak pritahni lidi na rochu sportu :)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    JEZZEK: jej asi nestíhám, v 5 mám teprve sraz v čajce
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    SHEPI: ee, bohuzel jen 19-20 ...predtim jsou tam basketbalisti a potom volejbalisti... nezda se to, ale ta telocvicna je docela natriskana....
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    pro me kupodivu skoro dobry, zkusim stihnout, je to na 60%. Do kolika? osma by byla jistejsi:)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Středa laser game na zličíně a aquapark na barrandově, who's in?
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    Takze co byste rekli na zitra od 19:00 na volejbal? Gymnazium nad Aleji...
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    SHEPI: Chota, Datka, Zenicka, Bara Voriskova, Lenka Pospisilova... a spousta lidi co neznam....

minule tam byla Illiana a taky se ji to libilo.

Hele, nechces zitra prijit? Zrovna koukam, ze je prihlasenych nejak malo lidi a nevi se jestli vubec bude.... Kazdopadne na zitra vecer by ta telocvicna byla volna, tak by se tam mohli nahnat lidi odsud :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    kdo ted hraje, kdyz je bif fuc?:) videl jsem kdysi web...
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    ja jdu na alej na volejbal v utery, ale az vecer, to uz se s nikym imho nedohodne.... taky by me zajimalo jak a kdy maji volno, Chota mi to snad zjisti...
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    volejbal?:) bohuzel jsem produkcne vytizeny natolik, ze nemuzu zorganizovat, ale kdyby treba nekdo zasel do takoveho gymplu nad aleji, nebo nekam, a udelal psi oci, telocvicnu urco pujci:) a vymyslel jsem novy podani:))
    YELLEN
    YELLEN --- ---
    Nechcete něco naplánovat teďkon na středu? :) Budu asi projíždět Prahou a nějaká akce by mi nevadila.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    vyridte nekdo tomu lenochodovi peldricovi, at se kouka prihlasit, zatim je to neprijemne vyrovnane:)
    STENNY
    STENNY --- ---
    SHEPI: Hej, to zní jako výzva :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    Zrejmer s telocvicnou. 31.12. kazdopadne Balkan:)
    STENNY
    STENNY --- ---
    Počítá se s venkovním CTF, nebo s tělocvičnou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam