• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUNIIKCTF 09
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    STENNY: Abych ti něco nepřimíchala do pití! Budu tě pronásledovat! Až tě bude pálit něčí pohled v zátylku... Budu to já! Prapodivná postava sledující tě cestou domů... Zase já! Děsivé vzkazy na zrcadle... Já! Muhahahaha! Boj se, nešťastníče!
    STENNY
    STENNY --- ---
    MELISSA: A vždycky vyhrajete...
    ...zejména když hrajete sami :P
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    STENNY: Hele, brzdi, jo! Taková absurdní teorie.. My se nikdy, ničeho a nikoho nebojíme!!
    STENNY
    STENNY --- ---
    MELISSA: A nebo se Gangsta bojí, že zas budou natřeni... a tak teď doufají vyhrát a přestat :D
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    STENNY: Jo, to, že jde akorát o poslední turnaj na Balkáně mě napadlo taky, ale vzhledem k tomu, že na sehnání jiné tělocvičny máme rok a den, tak to snad nebude nakonec taková pohroma. A navíc se vždycky můžeme někam vloupat ;)
    STENNY
    STENNY --- ---
    MELISSA: Řekl bych, že se nám zavírají dveře na Balkán. Ale kdo by chtěl hrát v Srbsku, že jo... Pokud to bouchne, budu se silvestrovské CTF snažit dělat já - i když v podstatně menší tělocvičně :/
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Počkat, moment, teprve teď jsem si toho všimla: jaktože historicky poslední šance získat vlajku? To už pak nikdy nebude CTF?!
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Taky něco přinesu ;) Ale použitelné repráky nevlastním..
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    SHEPI: cajk cajk, ale repraky ze psar nepotahnu :)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    vyborne, ja vedel, ze nezklames:) vem k ni kablik, pustime to z kompu
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    SHEPI: tak já vezmu svouji mp3 a svůj párty mix obsahujiící hity jako highway to hell, nebo eye of the tiger.. ;)
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    a ty ses ktera?:)
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    Taky potvrzuju ;-)
    MAASHA_PHIRZT
    MAASHA_PHIRZT --- ---
    Opětovně potvrzuji účast.
    SHEPI
    SHEPI --- ---
    KDO VEZME PORADNE REPRODUKTORY??? prihlaste se ted.

zaroven vyzyvam vsechny hrace, kteri maji jiny hudebni vkus nez ja (=vsichni:) ), aby donesli na usb svych top 10 CTF hitovek:))
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    Přijdu.
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    to jako že když ted reknu ze pujdu jeste jendou tak budu na nastence tucne? paráda!
    MELISSA
    MELISSA --- ---
    Tak pokud nikomu nebude nijak zásadně vadit, že budu trošku pčíkat, tak se mnou taky počítejte ;)
    STENNY
    STENNY --- ---
    Mimochodem, jestli to někdo budete brát přes Hlavní nádraží nebo okolí, ozvěte se mi do pošty... přidal bych se.
    STENNY
    STENNY --- ---
    To si nenechám ujít, ani kdybych měl běhat po žhavém uhlí ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam